Rady School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Den Rady School of Management utvikler etiske og entreprenørskap ledere som gjør en positiv innvirkning i verden gjennom innovasjon, samarbeid og kunnskap.

Den Rady School of Management Ved UC San Diego er en profesjonell skole innenfor en av de høyest rangerte institusjonene i USA for høyere utdanning og forskning. Etablert i 2003 og Akkreditert av AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) i 2011, er Rady School den eneste nye handelshøyskolen som er opprettet på et US News & World Report topp 10 rangert offentlig forskningsuniversitet de siste 30 årene, og er en av de yngste i Nasjon som noen gang oppnår AACSB-anerkjennelse.

UC San Diego er anerkjent som en av verdens beste universiteter og er heldig å gi en kulturelt variert, internasjonal studentkropp. Rady School omfatter kulturell inkludering som avgjørende for stoffet i skolen. Mangfold er avgjørende for kreativitet, innovasjon, innsikt og spesielt forståelse, som alle bidrar til mosaikken som gjør vår Rady School så ekstraordinær.

Rady School er forpliktet til å tiltrekke seg, imøtekomme og engasjere alle lokale og internasjonale befolkninger. San Diego-samfunnet gevinster fra intellektuell stimulering, kulturell berikelse, sosial forpliktelse og global forståelse av ulike befolkninger.

Vår misjon

Den Rady School of Management Utvikler etiske og entreprenørledere som har en positiv innvirkning i verden gjennom innovasjon, samarbeid og kunnskap.

Våre verdier

Vår samarbeidskultur er basert på de fem kjerneverdiene av innovasjon, innvirkning, samarbeid, integritet og risikotaking.

Vår fremtid

I våre 13 år har våre studenter og alumner utviklet over 115 selskaper for å dra nytte av andre og påvirke innovasjonsøkonomien i vår region, stat, land og verden. Vi vil fortsette å rekruttere toppfakultet, tiltrekke ledende studentforskere, og skape et klima for nyskapende virksomhets- og forskningssamarbeid.

Rady tilbyr et full-time MBA-program, to FlexMBA-programmer for arbeidende fagfolk, et Master of Finance-program, en Master of Science i Business Analytics, en Ph.D. Program, samt bachelor og executive utdanning kurs. UC San Diego slektslinje inkluderer 16 nobelprisvinnere (tidligere og nåværende lærere) og åtte MacArthur Foundation prismottakere. Den Rady School er i skjæringspunktet av denne forskning, utvikling og innovasjon - det ligger bak vår læreplan og vår akademiske modell.

Campus

Den Rady School er plassert på den nordvestlige hjørnet av UC San Diego campus i La Jolla, California. Universitetsområdet er ideelt plassert nær Stillehavet, grensen mellom USA og Mexico og Pacific Rim. Vi er en kort spasertur til vakre havet med hangliders flyr av visninger. En kort spasertur tar deg til Peets Coffee, en bar og grill og flere andre alternativer for mat.

Klikk her for en virtuell tur av Rady Campus.

Den Rady campus har fire store seminarrom med sitteplasser, mindre klasserom og flerbruks rom, konferanserom, bibliotek, studentsenteret, Sony Electronics Suite, Executive Development Suite og lærere og ansatte kontorer.

I 1967 dannet Ernest Rady amerikansk Assets Inc. (AAI), et privateid konglomerat som styres og administreres av en gruppe selskaper som er dedikert til finansielle tjenester, investering og eiendom. Rady også grunnla og var formann / administrerende direktør i Westcorp, et børsnotert selskap for finansielle tjenester, som i 2006 ble solgt til Wachovia Corporation, nå en del av Wells Fargo Bank.

Foreløpig Rady fungerer som arbeidende styreleder i styret for amerikanske eiendeler Trust (NYSE: AAT), et børsnotert eiendomsmegling investering tillit som ble dannet i 2011 fra den vellykkede eiendomsmeglerbransjen av AAI. Han er også styremedlem og styreleder i ICW Group, en multi-line eiendom og havari forsikringsselskapet, som han startet i 1972 som Insurance Company of the West.

Fakultet

Rady School fakultetet er anerkjente eksperter på sine felt, alltid søker ny kunnskap og ny praksis for virksomheten. De er dedikert til utdanning, og til å sikre at Rady MBAs har kunnskap og ferdigheter til å være effektive som ledere og ledere i et skiftende forretningsverden.

Rady fakultetet investere, i klassen og ut, i sine studenter. De er tilgjengelig og imøtekommende, innbydende spørsmål, prosjekter og ideer. Deres kontor dører er åpne, og de kan bli funnet å holde ekstra gjennomgang økter, som arbeider med studenter på selvstudium prosjekter og på MBA kaffe timer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se MBA på deltid » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science In Business Analytics

Campus Heltidsstudier 12 måneder September 2018 USA La Jolla

Master of Science in Business Analytics (MSBA) på Rady School er et intensivt program som vil gi deg kompetanse til å lykkes i datarike bedriftsmiljøer. Programmet tilbyr grundig, hands-on opplæring som vil forberede deg til å bruke data og analyser for å identifisere forretningsmuligheter, generere forretningsinnsikt og skape forretningsløsninger. [+]

Master of Science in Business Analytics (MSBA) på Rady School er et intensivt program som vil gi deg kompetanse til å lykkes i datarike bedriftsmiljøer. Programmet tilbyr grundig, hands-on opplæring som vil forberede deg til å bruke data og analyser for å identifisere forretningsmuligheter, generere forretningsinnsikt og skape forretningsløsninger. Som en MSBA student, vil du få både kvantitative ferdigheter til å skape bedre beslutningsverktøy og muligheten til å administrere lag og kommunisere effektivt med interessenter gjennom hver fase av en analyseprosjekt.

I Rady Skole MSBA programmet vil du lære å:

Bruk prediktiv analyse og optimalisering for datadrevet beslutnings i markedsføring, økonomi, ledelse og drift Samle, clean, visualisere og analysere data Bruke statistiske og optimalisering verktøy (f.eks, R, Shiny, Radiant) Lage og implementere forretningsanalyseløsninger Lær mer ved å se vår SlideShare Karrierer i Business Analytics ... [-]

Master

Master Of Finance

Campus Heltidsstudier 12 - 15 måneder September 2018 USA La Jolla

The Rady School har en unik posisjon til å tilby en Master of Finance som vektlegger kvantitative metoder, empirisk arbeid og økonomisk økonometri. UC San Diego har en rik tradisjon i empiriske og teoretiske økonometri. Noen av de mest brukte empiriske modellene utviklet seg fra forskningen fra UC San Diego fakultet. Hovedvekten på strenge empiriske data-drevne metoder skiller Rady School's Master of Finance fra programmer som spesialiserer seg innen økonomi. [+]

STEM Designet Master of Finance-program ved UC San Diego's Rady School of Management forbereder nyutdannede til å takle betydelige utfordringer som står overfor finanssektoren.

Rady School Master of Finance har utdannet stillinger med organisasjoner som Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Altegris, CITIC Securities, Drobny Capital, Rayliant Global Advisors, Gurtin Municipal Bond Management, PhoenixMart, Meritco Services, Dimensional Fund Advisors, UBS og Stanford. Universitet.

The Home of Econometrics

The Rady School har en unik posisjon til å tilby en Master of Finance som vektlegger kvantitative metoder, empirisk arbeid og økonomisk økonometri. UC San Diego har en rik tradisjon i empiriske og teoretiske økonometri. Noen av de mest brukte empiriske modellene utviklet seg fra forskningen fra UC San Diego fakultet. Hovedvekten på strenge empiriske data-drevne metoder skiller Rady School's Master of Finance fra programmer som spesialiserer seg innen økonomi.... [-]


Master Of Professional Accountancy

Campus Heltidsstudier 12 år September 2018 USA La Jolla

Rady Schools Master of Professional Accountancy (MPAc) forbedrer fremtidige karrieremuligheter ved å forberede studentene på et bredt spekter av regnskapsmessige karrieremuligheter som spenner over offentlige regnskapsfirmaer, bedriftsregnskapsavdelinger og ikke-for-profitt og statlige organisasjoner. Grunnlaget for MPAc-opplevelsen på Rady inkluderer enestående fakultet, integrativ regnskapskunnskap, teamprosjekter, vekt på kommunikasjon og samarbeid, case-studier, profesjonelle seminarer, gjestesprekere, simuleringer og praktiske erfaringer. [+]

LANSER DIN KARRIERE I PROFESSIONELL REGNSKAP

Rady Schools Master of Professional Accountancy (MPAc) forbedrer fremtidige karrieremuligheter ved å forberede studentene på et bredt spekter av regnskapsmessige karrieremuligheter som spenner over offentlige regnskapsfirmaer, bedriftsregnskapsavdelinger og ikke-for-profitt og statlige organisasjoner. Grunnlaget for MPAc-opplevelsen på Rady inkluderer enestående fakultet, integrativ regnskapskunnskap, teamprosjekter, vekt på kommunikasjon og samarbeid, case-studier, profesjonelle seminarer, gjestesprekere, simuleringer og praktiske erfaringer.

I Rady School MPAc programmet vil du:/>Oppfylle krav til regnskapsopplæring for CPA-lisens .Oppnå en avansert grad å bli mer attraktiv for potensielle arbeidsgivere.Vær en del av UC San Diego og Rady School nettverk.Få tilgang til personlige karriere trener via Rady's Graduate Career Connections.Arbeid i et mangfoldig team som du lærer viktige forretningsfunksjoner som markedsføring, økonomi og drift.Opptak/>... [-]

Videoer

StartR - Rady School's Accelerator

Kontakt

Rady School of Management

Adresse, linje 1 9500 Gilman Dr, La Jolla, CA 92093, USA
9500 La Jolla, California, USA
HJemmeside http://www.rady.ucsd.edu/
Telefon +1 858-534-9000