Rocky Mountain College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om RMC

Rocky Mountain College er et boligkompleks, omfattende liberal arts college ligger under sandsten "rim-rocks" i et parklignende forstadskvarter i Billings, Montana, statens største og mest økonomisk livlige by. Rocky Mountain College er historisk knyttet til United Church of Christ, United Methodist Church, og Presbyterian Church (USA) - kirkesamfunn som tradisjonelt er forpliktet til jakten på kunnskap, religiøs toleranse og gratis henvendelse og til slike verdier som tjeneste, fellesskap, og karakter.

Disse samfunnsmessige forhold har bidratt til å informere kollegiums oppdrag og kjerne-temaer og er tydelige i høgskolens oppdrag å utdanne fremtidige ledere gjennom liberal kunst og profesjonelle programmer som dyrker kritisk tenkning, kreativt uttrykk, etisk beslutningsprosess, informert statsborgerskap og profesjonell fortreffelighet. I tillegg fremmer høgskolen utviklingen av hele personen og gir muligheter til å styrke studenters intellektuelle, emosjonelle, fysiske og åndelige vekst både på campus og gjennom forbindelser i lokal og globalt samfunn.

Høgskolen, høyt ansett regionalt for sin overordnede fortreffelighet, uttrykker sitt oppdrag gjennom kjernetemaene av faglig fortreffelighet, transformasjonslæring og felles ansvar og forvaltningsskapende. Høgskolens fakultet er dedikert til student-sentrert læring og blyprogrammer som inkluderer et pågående eksperiment ombord på den internasjonale romstasjonen og landets første ubemannede flysertifiseringsplan.

Rocky Mountain College har en rekord av suksess aktivert av en lav student-fakultet ratio (12: 1) og et sjenerøst program for økonomisk hjelp. 99% av studentene mottar prispakker som gjennomsnittlig $ 24 000 per student; Videre fortsetter 97% av studentene å oppgradere programmer eller karriere i ønsket felt. 52 hovedstuderende - inkludert en av landets toppluftsprogrammer - samt doktorgradsstudier i legeassistentstudier, regnskap og pedagogisk ledelse, trekker studenter fra 41 stater og 16 land.

Høgskolen har nylig brøt grunnlag for en ny toppmoderne vitenskapsbygning som skal gjennomføres i 2018. Aktuelle strategiske tiltak inkluderer videreutvikling av engasjert og erfaringsprogrammer, en forbedret første års erfaring, utvidede forskningsmuligheter, en Pathways for medisinsk utdanning, og forbedret faglig støttetjeneste. Rocky Mountain College er godt plassert for å fullføre neste stadium i utviklingen av sin 139-årige jakten på de aller høyeste forventningene om fortreffelighet.

Historien om RMC

Historien om Rocky Mountain College er virkelig en historie om tre høgskoler. Den første var Montana Collegiate Institute i Deer Lodge, som registrerte sin første klasse i 1878. Kort tid etter at klassene begynte i Deer Lodge, åpnet Mont., Wesleyan College sine dører i Helena. I Billings begynte det nåværende nettstedet for Rocky Mountain College , Billings Polytechnic Institute (BPI), å rekruttere studenter fra hele landet ved århundreskiftet. De tre skolene ble en enhet i 1947 - Billings Polytechnic Institute, som skulle bli Rocky Mountain College - Montana's første og fineste.

Fra begynnelsen i 1878 har studentene i Rocky Mountain College vært ledere. I 1947 ba studentene å omdøpe BPI til Rocky Mountain College . De tok det også på seg selv for å akselerere utvidelsen av kollegiet, og de konstruerte selv de nye bygningene som en måte å betale for undervisning. Sandstein bergarter ble brutt fra Rimrocks og campusen steg fra det omkringliggende jordbruket til å bli en av de best karakteriserte høyskolene i Vesten.

I dag er RMC-studenter ikke alt det som er annerledes enn tidligere. Rocky Mountain College tiltrekker seg fortsatt og produserer ledere som gjør en forskjell i høgskolen og deres lokalsamfunn.

Institutt for fredsstudier

IPS logo

Ligger på campus av Rocky Mountain College i Billings, Mont., Institute for Peace Studies "søker gjennom utdanning å utforske og fremme alternativer til vold i oppførsel av enkeltpersoner, grupper, organisasjoner, lokalsamfunn og nasjoner." Denne oppgaven er å lede oss ned mange interessante stier når vi går inn i vårt tredje tiår.

Kontakt RMC

Campusadresse

Rocky Mountain College
1511 Poly Drive
Billings, MT
59102-1796

Steder

Billings

Rocky Mountain College

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss