Rocky Mountain University of Health Professions

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Rocky Mountain University of Health Professions (RMUoHP), en akkreditert institusjon som er anerkjent for bevisbasert, meningsfull utdannelse fra helsevesenet. Etablert i 1998 som en eksklusiv post-profesjonell utdannet helseinstitusjon, har RMUoHP rykte for eksepsjonell, høy kvalitet, strenge helsepersonellutdanningsprogrammer og har en mangfoldig studentmasse og alumner fra alle 50 stater, samt et fantastisk og nasjonalt respektert fakultet som representerer helsevesenet. praksis, forskning og utdanning over hele landet. Våre akademiske leveringsmodeller lar studenter med begrenset bosted fortsette med sine livsroller uten å flytte, og våre bostedsstudenter kan begynne og avslutte heltidsstudiene i vakre Provo, Utah.

Bli en del av spenningen ved å delta i høyfokusert og spesialisert helseutdanning ved føttene til noen av de mest kompetente, kvalifiserte og erfarne fakultetene i USA. Opplev transformasjonen som venter på deg som praktiserende kliniker, lærer, forsker eller administrator. Med fortsatt vekst og utvidelse til andre helserelaterte programmer i en ikke så fjern fremtid, er RMUoHP et universitet å se på!

Kjerneverdier

Bevisbasert. Vi smelter vår ekspertise med best tilgjengelig bevis for å oppnå best mulige resultater.

Læringssentrert. Ved å utfordre tenkning, oppmuntre til vekst og utforske muligheter i et støttende læringsmiljø, gir vi elever mulighet til å øke sitt høyeste potensial.

Autentisk. Vi anerkjenner våre mangler og ønsker vekst velkommen både fra suksess og fiasko. Vi tror på vår ubegrensede kapasitet til å finne løsninger. Vi modellerer takknemlighet. Vi søker å forstå, empati og tilgi.

Serviceorientert. Fordi vi verdsetter mennesker fremfor alt, tjener vi hverandre, våre pasienter og klienter, samfunnene våre og verden.

Troverdig. Vi streber etter ærlighet, respekt og ansvarlighet i alt vi gjør for kontinuerlig å oppnå troverdighet som institusjon og som enkeltpersoner.

Inklusive. Ved å respektere forskjellene og likhetene våre styrker vi institusjonelle og felleskapelige forbindelser.

Samarbeidende. Vi lærer og skaper innen og på tvers av team for å innovere, fremme endringer, implementere strategi, sikre ansvarlighet og feire prestasjoner.

Steder

Provo

Address
East 1700 South,122
84606 Provo, Utah, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss