Rutgers Business School - Newark and New Brunswick

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En Rutgers business utdanning forbereder studentene for å lykkes - ikke bare i sine utvalgte felt, men også i deres liv. Fra våre omfattende undergraduate kurs til vår høyt rangert MBA-program, er en Rutgers utdanning en livsforvandlende opplevelse som gir studenten ferdigheter og kunnskap til å konkurrere globalt mens utvide sin forståelse for hvordan verden fungerer. Mange beskriver det som en av de mest givende opplevelsene i livet - faglig og personlig.

Men hva gjør RBS erfaring så forskjellig fra andre topprangerte skoler? Du finner nasjonalt topprangerte programmer i et bredt spekter av områder, inkludert Pharmaceuticals, finans, og Supply Chain Management. Og vår beliggenhet gir enkel tilgang til karrieremuligheter i New York / New Jersey-området.

Men de fleste studenter påpeke deres ekte følelse av "montering i" som en viktig forskjell i RBS erfaring. Studenter nesten umiddelbart føle seg komfortabel innenfor skolens kultur. Og fordi vi leverer en topprangerte utdanning for en generelt lavere kostnad enn andre handelshøyskoler, studenter nyte en mye høyere avkastning på sine investeringer.

Steder

New Brunswick

Address
New Brunswick Campus
100 Rockafeller Road, Piscataway, NJ 08854

08854 New Brunswick, New Jersey, USA

Newark

Address
Rutgers Business School—Newark
1 Washington Park | Newark, NJ 07102

07102 Newark, New Jersey, USA

Jersey City

Address
286 Washington Street, Jersey City, NJ 07302
07302 Jersey City, New Jersey, USA

Morristown

Address
161 Madison Ave, Morristown, NJ 07960
07960 Morristown, New Jersey, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

AACSB Accredited