Rutgers School of Engineering

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Introduksjon til Rutgers University-New Brunswick School of Engineering

På Rutgers School of Engineering våre studenter er verdifulle partnere i forskning, instruksjon og oppsøking. Vi tilbyr høyere utdanningsprogram for dynamiske studenter i 10 studieområder. Med nesten 70 millioner dollar i forskningsutgifter og nesten 200 fakultetsledere som driver forskning på et bredt spekter av emner som påvirker samfunnet, nasjonen og det globale samfunnet, er Engineering Engineering et dynamisk og akademisk støttende miljø for å forfølge høyere studier.

Vi har et nasjonalt rangert program som tilbyr høyere grad i biomedisinsk ingeniørfag, kjemisk prosjektering; sivil og miljøteknikk; elektrisk og datateknikk; energisystemer; industriell ingeniørfag; materialvitenskap og engineering; mekanisk og romfartsteknikk, og emballasje engineering. Rutgers SoE er engasjert i ledende forskning i en rekke disipliner og har mottatt nasjonal anerkjennelse for sine teknologiske fremskritt. Vi har omfattende laboratorier med toppmoderne utstyr.

Størrelsen er viktig for oss. Ingeniørfagskolen er liten nok til å løfte fokus på høyere utdanningskrav, men stor nok til at studentene kan nyte alle fordelene, ressursene og mulighetene til et ledende offentlig forskningsuniversitet.

Fakultet

Så fakultetmedlem er enestående - hvert år mottar to eller flere av våre fakultetmedlemmer NSF CAREER Awards. Våre fakultetsledere blir ofte æret av sine jevnaldrende med priser og stipend fra de mest prestisjefylte profesjonelle organisasjonene. Bøker skrevet av vårt fakultet brukes over hele verden. Våre heltidsfakultetmedlemmer, samt våre fakulteter, er nasjonale og internasjonale eksperter på et bredt spekter av fagområder. Vårt fakultet er også tilknyttet flere forsknings sentre og organisasjoner, både innenfor og utenfor Rutgers.

Vennlig, kollegial atmosfære

Selv om våre standarder er høye og opptaket er konkurransedyktig, er vår en "studentvennlig" skole, hvor fakultetets medlemmer forsøker å utdanne studenter gjennom forskning og kurs, og for å øke utviklingen av studenters karrierer gjennom personlig veiledning, gruppemeldingsmiljøer og muligheter for honing og markedsføring av studentferdigheter. Hvis du er en ambisiøs student som trives i et støttende miljø, bør du seriøst vurdere Rutgers School of Engineering .

plassering

Vår sentrale beliggenhet er ekstremt ønskelig av flere grunner:

  • De kulturelle og sosiale mulighetene til New Brunswick, samt New York City (35 mi), Philadelphia (60 mi), Princeton (20 mi) og Newark (25 mi) er uovertruffen.
  • Rutgers er midt i den største konsentrasjonen av industrielle og offentlige forskningslaboratorier i USA (vurderer New Jersey, New York, Philadelphia, Boston og Washington DC). Dette øker mulighetene for faglig kontakt, samt sysselsettingsutsikter.
  • Rutgers ligger i et svært variert område, hvor nesten alle etniske, kulturelle og religiøse grupper i landet har en sterk representasjon. Mangfoldet i vårt område er vår styrke, noe som gjør det mulig for studenter fra alle deler av USA og verden å føle seg hjemme fra din første dag her.

Steder

Piscataway Township

Address
599 Taylor Road, Piscataway
08854 Piscataway Township, New Jersey, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss