SCAD - The Savannah College of Art and Design

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Tilby flere studieprogrammene og studieretninger enn noen annen kunst og design universitet, er SCAD unikt kvalifisert til å forberede dyktige studenter for profesjonelle, kreative yrker.

SCAD formålsparagraf

Den Savannah College of Art and Design eksisterer for å forberede dyktige studenter for yrkeskarriere, med vekt på læring gjennom individuell oppmerksomhet i en positivt orientert universitetsmiljø.

SCAD visjon

Den Savannah College of Art and Design, En institusjon med distinkte, men utfyllende steder, vil bli anerkjent som ledende i å definere kunst og design utdanning. Ved å ansette innovasjon i alle områder, vil SCAD gi en overlegen utdanning gjennom dyktige og engasjerte lærere og ansatte, ledende teknologi, avanserte læringsressurser og omfattende tjenester.

SCAD verdier

Å være student-sentrert institusjon. Gir en eksepsjonell utdanning og livsforvandlende opplevelse for elevene. Demonstrere kvalitet og dyktighet i alle ledd av virksomheten. Opprettholde en respektfull og ærlig universitetsmiljø. Økende mens stadig bedre. Å være innovativ og resultatorientert. Fremme et samarbeids lagånd og en positiv "gjøremål" holdning. Går det "lille ekstra".

SCAD karrierer

SCAD fremmer et stimulerende og samarbeidende miljø hvor mangfoldig og talentfulle lærere og ansatte er opptatt av å utvikle neste generasjon av ledere i kunst og design.

SCAD historie

Savannah College of Art and Design ble grunnlagt i 1978 av Richard G. Rowan, Paula Wallace, May L. Poetter og Paul E. Poetter å gi college studieprogrammene som ikke tidligere er tilgjengelige i sørøst Georgia og å skape en spesialisert profesjonell kunst college for å tiltrekke studenter fra hele USA og i utlandet. Læreplanen ble etablert med to mål av utmerket kunstfaglig utdanning og effektiv karriere forberedelse for studenter. I dag, med flere steder og elektroniske fjernundervisningstilbud, fortsetter SCAD til iherdig å overholde disse målene.

SCAD ble lovlig innlemmet i delstaten Georgia september 29, 1978. En forstanderskapet ble etablert, og søket ble påbegynt for en kompetent fakultetet og en passende anlegget.

I løpet av våren 1979, SCAD kjøpt og pusset opp Savannah Volunteer Guard Armory å tjene som den første klasserommet og administrasjonsbygg. Den historiske betydningen av 1892 strukturen ble gjenkjent av sin nominasjon for inkludering i det nasjonale registeret over historiske steder. Oppkalt Poetter Hall til ære for to av grunnleggerne, gjenstår bygningen i aktiv bruk av SCAD dag.

SCAD eksisterer for å forberede dyktige studenter for yrkeskarriere, med vekt på læring gjennom individuell oppmerksomhet i en positivt orientert universitetsmiljø. Målet med universitetet er å ta vare på og dyrke de unike kvalitetene til hver elev gjennom en interessant læreplanen, i et inspirerende miljø, under ledelse av involvert professorer.

SCAD er en privat, ideell institusjon akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges (1866 Southern Lane, Decatur, GA 30033 til 4097, telefonnummer 404.679.4500) å tildele bachelor- og mastergrader. Universitetet tildeler Bachelor of Arts, Bachelor of Fine Arts, Master of Architecture, Master of Arts, Master of Fine Arts og Master of Urban Design grader, samt lavere og høyere sertifikater. Den profesjonelle Sivilarkitekt MNAL. graden er akkreditert av National Architectural Godkjenning Board. SCAD er lisensiert av South Carolina Kommisjonen om høyere utdanning. Den SCAD interiørdesign Bachelor of Fine Arts grad er akkreditert av Rådet for Interior Design Akkreditering, 206 Grand Ave., Suite 350, Grand Rapids, MI 49503. SCAD Hong Kong studier er registrert i Hong Kong Education Bureau (registreringsnumre 261958-261971 og 262196-262202.) Følgende SCAD Hong Kong studieprogrammene er akkreditert av Hong Kong Rådet for Akkreditering av Academic og yrkeskompetanse (10 Siu Sai Wan Road, Chai Wan, Hong Kong, 852.3658.0000) og er anerkjent på Hong Kong kvalifikasjonsrammeverk, med en gyldighetsperiode 1. mai 2011 til 30. april 2016: QF Nivå 5 - Bachelor of Fine Arts i reklame , QR Registreringsnummer: 11/001053/5, Bachelor of Fine Arts i animasjon, Registrering QR Antall: 11/001052/5, Bachelor of Fine Arts i grafisk design, Registrering QR Antall: 11/001054/5, Bachelor of Fine Arts i illustrasjonen, QR registreringsnummer: 11/001055/5, Bachelor of Fine Arts i interaktiv design og spillutvikling, Registrering QR Antall: 11/001056/5, Bachelor of Fine Arts i bevegelse media design, QR registreringsnummer: 11/001057 / 5, Bachelor of Fine Arts i fotografering, Registrering QR Antall: 11/001058/5, Bachelor of Fine Arts i visuelle effekter, Registrering QR Antall: 11/001059/5; QF Nivå 6 - Master of Arts i grafisk design, Registrering QR Antall: 11/001060/6, Master of Arts i interaktiv design og spillutvikling, Registrering QR Antall: 11/001061/6, Master of Arts i fotografering, QR registreringsnummer : 11/001062/6, Master of Fine Arts i grafisk design, Registrering QR Antall: 11/001063/6, Master of Fine Arts i interaktiv design og spillutvikling, Registrering QR Antall: 11/001064/6, Master of Fine Arts i fotografering, Registrering QR Antall: 11/001065/6.

Følgende SCAD Hong Kong studieprogrammene er akkreditert av HKCAAVQ og er anerkjent på QF med en gyldighetsperiode fra 1. januar 2013 til 31. desember 2017: QF Nivå 5 - Bachelor of Fine Arts i mote, Registrering QR-nummer: 13 / 000159 / L5, Bachelor of Fine Arts i mote markedsføring og ledelse, Registrering QR-nummer: 13/000160 / L5, Bachelor of Fine Arts i interiørdesign, Registrering QR-nummer: 13/000161 / L5, Bachelor of Fine Arts i maleri, QR Registreringsnummer: 13/000162 / L5, Bachelor of Fine Arts i sekvensiell kunst, registrering QR-nummer: 13/000163 / L5; QF Nivå 6 - Master of Arts i luksus og mote ledelse, Registrering av QR-nummer: 13/000164 / L6, Master of Fine Arts i luksus og mote ledelse, Registrering av QR-nummer: 13/000165 / L6.

Klassestørrelse er liten, slik at hver elev mulighet til å få individuell oppmerksomhet. Fakultetet medlemmer har fremstående bakgrunn på sine felt. Den internasjonale fakultetet og studentene kommer fra alle 50 stater og 100 land. En engelsk som andrespråk program og dedikert internasjonale student tjenester personalet er tilgjengelig for å hjelpe internasjonale studenter med tilpasning til universitet liv i USA.

SCAD friidrett

Opprinnelig et medlem av National Association of Intercollegiate Friidrett 1987-1992, SCAD deretter overført til Seksjon III av National Collegiate Athletic Association. De SCAD Bees sendt 20 lag til NCAA MLS konkurranse mellom 1996 og 2003, og hver SCAD friidrett lag logget et vinnende posten i løpet av 2001-02 sesongen.

Før starten av 2003-04 sesongen, SCAD fornyet sitt medlemskap med NAIA og nå konkurrerer i Sun Conference (tidligere Florida Sun Conference). I høsten 2010, begynte SCAD Atlanta konkurrerer på intercollegiate nivå i NAIA menns og kvinners langrenn, golf og tennis.

I de senere årene har SCAD idrettslag vært rangert blant landets beste 25 lagene. SCAD friidrett har etablert en enestående arv ved å rekruttere dyktige student idrettsutøvere og fielding lagene i tradisjonen av fortreffelighet som SCAD er best kjent.

Ett universitet med ubegrensede globale muligheter

SCAD er ett universitet - tilbyr grader i fire forskjellige steder og online via eLæring. Hver SCAD beliggenhet gir en ny opplevelse. Studentene kan velge å studere hvor som helst, når som helst kvartal i løpet av sin utdanning. Finn din muse i Lacoste eller fortape deg i den fantastiske kulturen i Hong Kong. Få en smak av den raske liv i Atlanta eller forelske seg i den sørlige sjarm Savannah. Du kan selv velge din egen innstilling og nyte full tilgang gjennom våre eLearning miljø.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma I Kino Studier

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

På SCAD, studentene forberede robuste yrker som kritikere, anmeldere, journalister, kunstnere, entreprenører og ledere gjennom et program dedikert til en verden av kino studier. I dybden av graduate arbeid som ser på det store bildet av film, med en unik evne til å samarbeide på tvers av relaterte avdelinger og utvikle en bred, salg tilnærming. [+]

Krev din plass i landskapet av kino

På SCAD, studentene forberede robuste yrker som kritikere, anmeldere, journalister, kunstnere, entreprenører og ledere gjennom et program dedikert til en verden av kino studier. I dybden av graduate arbeid som ser på det store bildet av film, med en unik evne til å samarbeide på tvers av relaterte avdelinger og utvikle en bred, salg tilnærming. Vi er det eneste universitetet i USA for å tilby både en MFA i film og fjernsyn og kino studier MA for studenter som ønsker å utforske film til sine største dypet.

MA i kino studier

Tilgjengelig på: - Savannah

CINE 703 Forskningsmetodikk i Cinema Studies CINE 705 Cinema in Context: Fra torg til den franske nye bølgen CINE 715 History of American Cinema I: Industri, estetikk og kultur CINE 725 Verden Cinema: Transnasjonale perspektiver CINE 737 Graduate Seminar i Cinema Studies CINE 740 History of American Cinema II: Art, Indies og Auteurs i Age of mediekonsern CINE 747 Issues in Cinema Theory CINE 788 Cinema Studies MA Thesis 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer Karriere i kino studier ... [-]

Ma I Kunsthistorie

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Som student i kunsthistorie ved SCAD, vil du bli en ideell beliggenhet blant et omfattende faglig landskap av kunst og design, med tilgang til den fantastiske SCAD Museum of Art og andre ressurser enorme. [+]

Bli flytende i språket av kunst

Som student i kunsthistorie ved SCAD, vil du bli en ideell beliggenhet blant et omfattende faglig landskap av kunst og design, med tilgang til den fantastiske SCAD Museum of Art og andre ressurser enorme. Vi har det største kunsthistorie fakultetet i amerikansk høyere utdanning, og studentene blir guidet av mestere i faget. Du vil også ha nytte av SCAD fremtredende symposier om emnet, og besøke kunstkritikere og historikere ivrige etter å dele sine båter med kunsthistorie morgendagens ledere.

MA i kunsthistorie

Tilgjengelig på: - Savannah

Arth 700 Historiografi of Art History Arth 703 moderne og tidsriktig kritisk teori Arth 788 Art History MA Thesis 700-nivå ARLH eller Arth elektiv - 700-nivået ARLH eller Arth elektiv - 700-nivået Arth valgfag - 700-nivået Arth valgfag - 700-nivået Arth valgfag * - Regissert valgfag † Total studiekurs: 45 timer Karriere i kunsthistorie ... [-]

Ma I Virksomheten Design Og Kunst Ledelse

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Atlanta Savannah Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 6 fler

En ny konvergens skjer mellom den kreative sfære og næringslivet. Den SCAD virksomheten design og kunst ledelse program forventer det økende behovet for en ny generasjon av ledere som blandes originale innsikter med strategisk visjon om å utvikle blomstrende bedrifter, banebrytende ideelle organisasjoner, og nyskapende kunst og kultur organisasjoner. [+]

Forene kunst og kultur med virksomheten

En ny konvergens skjer mellom den kreative sfære og næringslivet. Den SCAD virksomheten design og kunst ledelse program forventer det økende behovet for en ny generasjon av ledere som blandes originale innsikter med strategisk visjon om å utvikle blomstrende bedrifter, banebrytende ideelle organisasjoner, og nyskapende kunst og kultur organisasjoner. Programmets sentrale kurs etablere kreative økonomien som kontekst, med vekt på strategisk tenkning, ledelse og styring. Universitetet samarbeid med ledende kreative bedrifter eksponerer studenter til den virkelige verden forretningskultur og utfordringer.

MA i virksomheten design og kunst ledelse ... [-]

Master I Sekvensiell Kunst

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Savannah Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Som en sekvensiell kunst student ved SCAD, vil du lære å bruke kraften narrative i hvert medium: tegneserier, grafiske romaner, tegneserier, tegneserier, Manga, barnebøker og storyboards. [+]

Sekvensielle kunstnere forteller dagens historier

Som en sekvensiell kunst student ved SCAD, vil du lære å bruke kraften narrative i hvert medium: tegneserier, grafiske romaner, tegneserier, tegneserier, Manga, barnebøker og storyboards. Og du vil gjøre det på en avdeling så høyt aktet at det er blitt kalt «Harvard tegneserier," anerkjent av USA Today, og nevnes blant de tre institusjonene som Marvel Comics rekrutterer de fleste redaktører.

MA i sekvensiell kunst

Tilgjengelig på: - Savannah

SEQA 501 Tegning Strategier for Sequential Art * SEQA 502 Visual Story Development * SEQA 503 Sekvensiell Kunst produksjonsmetoder * Arth 701 Contemporary Art SEQA 701 teorier og praksis for Sequential Art SEQA 707 Anatomi og Perspektiv for Sequential Art SEQA 716 Studio I: Sekvensiell Kunst Metoder SEQA 717 Exploring the Narrative SEQA 731 Digital Design Issues i Sequential Art SEQA 741 sverte Teknikker † SEQA 745 Skrive for Sequential Art † SEQA 749 Sequential Art MA avsluttende prosjekt 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer * MFA i sekvensiell kunst ... [-]

Master

Interiørdesign

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Savannah Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 5 fler

Som student ved SCAD, vil du ha eksklusiv tilgang til flere ganger vurdert nummer én for å studere interiøret ved DesignIntelligence universitet. Oppkalt blant USAs beste arkitektur og design skoler, både våre lavere og høyere jevnlig mottar applaus i bransjen. [+]

Kunstferdig ordne din karriere

Som student ved SCAD, vil du ha eksklusiv tilgang til flere ganger vurdert nummer én for å studere interiøret ved DesignIntelligence universitet. Oppkalt blant USAs beste arkitektur og design skoler, både våre lavere og høyere jevnlig mottar applaus i bransjen. Gjennom samarbeidsprosjekter, kan du jobbe med banebrytende nye utbygginger som SCADpad® - en mikro-boligprosjekt som sikret global pressen for SCAD studenter - løse designutfordringer i morgen.

Interiørdesign oppdrag:

Den SCAD interiørdesignavdelingen eksisterer for å veilede elevene til å bli nyskapende interiørarkitekter i stand til kritisk tenkning, effektiv kommunikasjon, og samarbeidsteamarbeid, med vekt på yrkesetikk og verdier i sammenheng med sosiale, miljømessige og global design praksis.... [-]


Master I Animasjon

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Atlanta Savannah Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 6 fler

Vi gir deg muligheten til å samarbeide med og ta valgfag i andre fagretninger, for eksempel visuelle effekter, motion medier, interaktiv design og spillutvikling, lyddesign, film og fjernsyn, og sekvensiell kunst. [+]

The art of animasjon

2-D. 3-D. Stop-motion. Digital modellering. Rigging. Lighting. Se utviklingen. Som en animasjon student ved SCAD, vil du mestre det hele tatt. Vi gir deg muligheten til å samarbeide med og ta valgfag i andre fagretninger, for eksempel visuelle effekter, motion medier, interaktiv design og spillutvikling, lyddesign, film og fjernsyn, og sekvensiell kunst. Resultatet? Du oppgraderer som en dynamisk, mangefasettert animatør, ekstremt salgbar og klar til å ta bransjen med storm.

MA i animasjon

Tilgjengelig på: - Savannah - eLearning

ANIM 501 Animasjon kontekst og historie * Anim 504 figuranimasjon Basics * ANIM 505 Animasjon Character Set-up * VSFX 501 Digital 3-D effekter * ANIM 705 Animasjon Estetikk og praksis ANIM 709 datagenerert modellering og design ANIM 713 Drawing in Motion ANIM 714 3-D Cartoon Character Animation † ANIM 715 Character Look Development † ANIM 724 3-D Naturalis Character Animation ‡ ANIM 725 Miljø Look Development ‡ ANIM 737 Samarbeidsprosjektet ANIM 748 Animation MA avsluttende prosjekt Arth 702 kunstkritikk CLC 580 Collaboration§ 700-nivå Anim, DWRI, film, ITGM, Mome, PERF, VARE, SFDM, SNDs, thed eller VSFX elective§ Total studiekurs: 45 timer * UD i Animasjon ... [-]

Master I Arkitektur

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

På SCAD, kommer din arkitektur grad med et robust utvalg av muligheter. Du kan praktikant i den blomstrende markedsplass for Atlanta. Du kan ta i europeisk innflytelse mens han studerte ved SCAD Lacoste. [+]

Arkitektur og bygde omgivelser

På SCAD, kommer din arkitektur grad med et robust utvalg av muligheter. Du kan praktikant i den blomstrende markedsplass for Atlanta. Du kan ta i europeisk innflytelse mens han studerte ved SCAD Lacoste. Du kan oppleve arkitekturen i verden byen i løpet av en tre ukers nedsenking i Hong Kong. Og du kan gjøre alt fra en base i Savannah, hjem til en av de mest berømte urbane planer i verden og et bybilde av både historiske og moderne arkitektur.

Profesjonell Master of Architecture

Tilgjengelig på: - Savannah

ARCH 706 Arkitekt Practices ARCH 717 Graduate Architecture Studio I: Urban Design og utvikling ARCH 719 Structures: sidelengs Forces ARCH 727 Graduate Architecture Studio II: Omfattende Design og programmering ARCH 737 Graduate Architecture Studio III: Omfattende Detaljering og Systems ARCH 745 Graduate Seminar i Arkitektur ARCH 747 Graduate Arkitektur Studio IV: Tverrfaglig Focus ARCH 779F Graduate Feltet Internship¶ ARCH 779T Graduate Teaching Internship¶ ARCH 798 Graduate Arkitektur Studio: Thesis I - Utvikling Concept, Kontekst og Program ARCH 799 Graduate Arkitektur Studio: Thesis II - Design detaljering og Final Exposition Feltene 727 Advanced Digital Applications for praksis og prosjektledelse 500- til 700-nivået ARCH, ARLH eller Arth valgfag - 500- til 700-nivået HIPR eller URBA valgfag - 500- til 700-nivået diversifisert valgfag - 500- til 700-nivået diversifisert valgfag - 500- til 700-nivå diversifisert valgfag * - Regissert valgfag - Fokusert elektiv total studium: 90 timer Karrierer i arkitektur ... [-]

Master I Bevegelses Media Design

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Savannah Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 5 fler

Finn et globalt publikum for bevegelsesmedie design på SCAD. Nylig, våre studenter skapte åpningen visuelle for Super Bowl - den mest-sett fjernsynssending i USAs historie. Flere opplevelser akkurat som disse venter deg her, som gjøre utallige muligheter til å samhandle med tilreisende eksperter, studere under en stab av bevegelsesmedie hjernene og bli rekruttert av verdens største merkevarer. [+]

Sett din karriere i bevegelse medier i full effekt

Finn et globalt publikum for bevegelsesmedie design på SCAD. Nylig, våre studenter skapte åpningen visuelle for Super Bowl - den mest-sett fjernsynssending i USAs historie. Flere opplevelser akkurat som disse venter deg her, som gjøre utallige muligheter til å samhandle med tilreisende eksperter, studere under en stab av bevegelsesmedie hjernene og bli rekruttert av verdens største merkevarer. Du vil lande drømmejobben med kraften i verdens første spesialisert studium i bevegelses media design bak deg.

MA i bevegelse media design

Tilgjengelig på: - Savannah - eLearning

Mome 501 Screen Design og Typografi * Mome 502 Motion Analysis and Application * Mome 503 Motion Media Kontekst og Application * Arth 701 Contemporary Art CLC 580 Collaboration † Mome 705 visualisering og Concept story Mome 709 Motion Media Cinematography og redigering Mome 729 Dynamic Typografi Mome 748 Motion Media Design MA avsluttende prosjekt SFDM 719 Media Theory and Application SFDM 721 Studio Business Practice 700-nivået ANIM, DWRI, film, ITGM, Mome, Perf, VARE, SFDM, SNDs, thed eller VSFX elektiv † - 700-nivået Mome elektiv total studium: 45 timer * MFA i bevegelse media design ... [-]

Master I Design For Bærekraft

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

På SCAD, vil du ha alt av verktøy, veiledning og inspirasjon du trenger for å redde verden. Vår design for bærekraft Programmet fokuserer på å forberede studentene til å pioner organisatorisk endring, teknologisk og materiell innovasjon, borger advocacy og mer som en industrileder. [+]

Utforme en bærekraftig fremtid

På SCAD, vil du ha alt av verktøy, veiledning og inspirasjon du trenger for å redde verden. Vår design for bærekraft Programmet fokuserer på å forberede studentene til å pioner organisatorisk endring, teknologisk og materiell innovasjon, borger advocacy og mer som en industrileder. Du vil dra nytte av vår dynamiske, samarbeidsmiljø, hvor revolusjonerende prosjekter som SCADpad® og partnerskap med de største merkevarene i verden skje hver dag.

MA i design for bærekraft

Tilgjengelig på: - Savannah

SDES 501 Visuell kommunikasjon og presentasjon * SDES 502 The Human Factor, Design Thinking * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * DMGT 740 bærekraftig praksis i Design Sprøytebrukere 711 Metoder for Contextual Forskning Sust 704 Anvendt Teorier i Bærekraft Sust 708 Prinsipper for bærekraftige materialer Sust 713 Tverrfaglig Studio I: Design Ledelse Sust 748 Design for Sustainability MA avsluttende prosjekt Regissert elektive † - Regissert valg † - 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer * MFA i design for bærekraft ... [-]

Master I Design Management

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 5 fler

Som student her, kan du slå din lidenskap for design inn i en viktig faglig ressurs, å forene krefter med store merkene i samarbeidsprosjekter, og landing ettertraktede praksisplasser på progressive organisasjoner sultne for dine ideer. [+]

Ta med design innovasjon til verdens største merkevarer

SCAD er hjem til en robust design management program som er anerkjent bransjen for å produsere fremragende kandidater klare til å utmerke seg i den profesjonelle verden som talsmenn for design innovasjon og kreativ problemløsning. Som student her, kan du slå din lidenskap for design inn i en viktig faglig ressurs, å forene krefter med store merkene i samarbeidsprosjekter, og landing ettertraktede praksisplasser på progressive organisasjoner sultne for dine ideer.

MA i design management

Tilgjengelig på: - Savannah - eLearning

SDES 501 Visuell kommunikasjon og presentasjon * SDES 502 The Human Factor, Design Thinking * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * BUSI 710 Financial Reporting og analyse DMGT 702 Historie og Tolkning av Innovation DMGT 706 Idea Visualisering DMGT 720 Design Innovasjon Development and Marketing Strategies DMGT 732 Tilrettelegging kreativ tenkning DMGT 748 Design Management MA avsluttende prosjekt Sprøytebrukere 711 Metoder for Contextual Forskning SDES 704 anvendt teori i Design 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer * MFA i prosjekteringsledelse ... [-]

Master I Fibrene

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Den SCAD fibre avdelingen er den største av sitt slag i USA, med et omfattende pensum og store, inspirerende lokale fylt med top-of-the-line verktøy og ressurser. Som student ved SCAD, vil du bli med eliten rekkene av fibre studenter som jevnlig vinne store priser i profesjonelle konkurranser og stipend. [+]

Flettede kreativitet og suksess

Den SCAD fibre avdelingen er den største av sitt slag i USA, med et omfattende pensum og store, inspirerende lokale fylt med top-of-the-line verktøy og ressurser. Som student ved SCAD, vil du bli med eliten rekkene av fibre studenter som jevnlig vinne store priser i profesjonelle konkurranser og stipend. Følg i fotsporene til våre suksess fibre alumni, som har gått videre til landutro jobber for ledende selskaper som Anthropologie, Urban Outfitters, Martha Stewart Living, Diane von Furstenberg, Lilly Pulitzer, Macys og mer.

MA i fibrene

Tilgjengelig på: - Savannah

FIBR 502 Vesentlighet og mening i Fibers * SDES 502 The Human Factor, Design Thinking * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * Arth 701 Contemporary Art FIBR 704 Overflater og konstruksjoner FIBR 707 Fabric History som Source FIBR 716 Fiber og Fabric Exploration FIBR 724 Digital Overflate Design Studio I: Fra Konsept til Client Presentasjon † FIBR 728 Strukturelle materialer og prosesser † FIBR 745 Studio Issues in Fibers I: Forskning og utvikling FIBR 748 Profesjonelle Practices i Fibers FIBR 749 Fibers MA endelige prosjektet 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer * MFA i fibrene ... [-]

Master I Film Og Fjernsyn

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Savannah Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Som student i film og fjernsyn ved SCAD, vil du få ulike tekniske ferdigheter, sentrere deg selv som en solid kreativ og gå sømløst inn i din profesjonelle filmkarriere. Våre studenter dra nytte av en fengslende opplevelse i hele spekteret av produksjons roller og ansvar, med fokus på avanserte studier og praksis i både den tekniske og konseptuelle aspekter av filmproduksjon. [+]

Film, fjernsyn og kunsten underholdning

Som student i film og fjernsyn ved SCAD, vil du få ulike tekniske ferdigheter, sentrere deg selv som en solid kreativ og gå sømløst inn i din profesjonelle filmkarriere. Våre studenter dra nytte av en fengslende opplevelse i hele spekteret av produksjons roller og ansvar, med fokus på avanserte studier og praksis i både den tekniske og konseptuelle aspekter av filmproduksjon. Bli en visuell historieforteller, en multimedia artist og en kreativ formidler som er fullt forberedt på å gå inn i profesjonell studio - selv før du oppgraderer.

MA i film og fjernsyn

Tilgjengelig på: - Atlanta - Savannah

FILM 501 Teknisk Elements of Film Production * FILM 502 Konseptuell Elementer av filmproduksjon * FILM 503 praktiske elementer av filmproduksjon * CINE 705 Cinema in Context: Fra torg til den franske nye bølgen FILM 710 Film og Digital Media Production Technology FILM 717 Postproduction FILM 747 Graduate Seminar i film- og fjernsyns FILM 748 Film og TV MA avsluttende prosjekt SNDs 701 Sound Design for Film og video Regissert elektive † - Regissert valg † - 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer * MFA i film og fjernsyn ... [-]

Master I Fotografering

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Hongkong Sham Shui Po Savannah Frankrike Lacoste + 5 fler

I hjertet av fotografering er en personlig visjon og tydelig synspunkt. Det er en måte å se, en perspektiv. SCAD lærer talentfulle elevene å se i og utvikle sine egne innsikt før du tar fatt på en spennende karriere som profesjonell fotograf. [+]

The art of photography

I hjertet av fotografering er en personlig visjon og tydelig synspunkt. Det er en måte å se, en perspektiv. SCAD lærer talentfulle elevene å se i og utvikle sine egne innsikt før du tar fatt på en spennende karriere som profesjonell fotograf. Her vil du få en bred forståelse av tradisjonelle teknikker samtidig utvikle din egen personlige stil. Du vil også ha muligheten til å styrke dine fotokunnskaper ved å utforske relaterte kreative bransjer som grafisk design eller reklame. Take-away? En dypere forståelse av sammensetning som hjelper profesjonelle fotografer få merke.

MA i fotografering

Tilgjengelig på: - Hong Kong - Savannah - eLearning

FOTO 501 Survey: Photography * FOTO 502 Fotografisk Teknikk og Betydning * FOTO 503 Photography Portfolio Process * FOTO 709 Graduate Kritikk Seminar FOTO 714 Digital Craft I: Teknikk og Concept PHOT 719 Photographic Arts I: tanker og eksperimentering FOTO 730 Digital Printing Methodology FOTO 749 Photography MA Endelig Portfolio 700-nivået Arth valgfag - Regissert elektiv † - Regissert elektiv ‡ - 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer * MFA i fotografering ... [-]

Master I Grafisk Design

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Hongkong Sham Shui Po Savannah Frankrike Lacoste + 5 fler

Som en grafisk design student ved SCAD, vil du bli flytende i det visuelle språket som definerer dagens drivkraft merker og top-flight organisasjoner. Vår helhetlig grafisk design studium ikke bare dekke det grunnleggende design, dykker den inn innpakning, entreprenørskap, mobilteknologi, interface design og brukeropplevelse. [+]

Grafisk design og visuell kommunikasjon

Som en grafisk design student ved SCAD, vil du bli flytende i det visuelle språket som definerer dagens drivkraft merker og top-flight organisasjoner. Vår helhetlig grafisk design studium ikke bare dekke det grunnleggende design, dykker den inn innpakning, entreprenørskap, mobilteknologi, interface design og brukeropplevelse. Resultatet? En prisbelønt profesjonell portefølje, reell erfaring for gigantene, og muligheten til å gjøre et varig preg på den stadig skiftende globale visuelle landskapet - alt før du oppgraderer.

MA i grafisk design

Tilgjengelig på: - Atlanta - Hong Kong - Savannah - eLearning

GRDS 502 Visual Communication History og forsknings Discourse * GRDS 503 Typografiske Kommunikasjon * GRDS 504 Integrated Design Media * CLC 580 Collaboration † GRDS 701 Grafisk design Seminar: Metoder GRDS 702 Grafisk Design Studio: Metodisk Practice GRDS 726 The Role of Graphic Design i Social Awareness GRDS 748 Grafisk Design MA Slutt Portfolio 700-nivået ARLH eller Arth valgfag - 700-nivået GRDS valgfag - 700-nivået GRDS studio elektiv † - 700-nivå GRDS studio valgfag - 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer * MFA i grafisk design ... [-]

Master I Historisk Bevaring

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Som student i historisk bevaring på SCAD, vil du ha nytte av den eneste historisk bevaring program i landet som tilbyr fengslende opplevelser i USA, Europa og Asia, med den største fakultet dedikert til bevaring utdanning. [+]

Bevare fortiden samtidig sikre fremtiden

Som student i historisk bevaring på SCAD, vil du ha nytte av den eneste historisk bevaring program i landet som tilbyr fengslende opplevelser i USA, Europa og Asia, med den største fakultet dedikert til bevaring utdanning. Dyrk din lidenskap på en skole som har vært på forkant av bevaring i mer enn tre tiår, adaptiv gjenbruk nesten 100 historiske anlegg rundt om i verden som vil tjene som din eksklusive levende laboratorium.

MA i historisk bevaring

Tilgjengelig på: - Savannah - eLearning

ARLH 501 History of Modern Architecture * HIPR 501 Kommunikasjon for preservationist * HIPR 502 Teknologien av historiske strukturer * HIPR 701 Bevaring historie og teori HIPR 703 Bevaring Law and Advocacy HIPR 704 Bevaring Economics and Development HIPR 706 Bevaring Forskning og Survey HIPR 709 Bevaring Vitenskap: Laboratorie Metoder og analyse HIPR 716 Building Assessment I: Forskning, analyse og tolkning HIPR 734 Preservation Rehabilitering HIPR 749 Historic Preservation MA avsluttende prosjekt 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer * MFA i historisk bevaring ... [-]

Master I Illustrasjonen

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Savannah Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 5 fler

SCAD illustrasjon programmet lærer elevene å lage fine kunst tegninger, og bringer ideer, karakterer og personligheter til liv med både tradisjonelle og digitale teknikker. Som student her, vil du lære å jobbe i et profesjonelt miljø gjennom et program strukturert som et fungerende studio. Du vil utvikle en personlig stil og teknikk, lære å uttrykke din egen unike visjon mens danner en helhetlig perspektiv på design. [+]

Tegning fremtiden gjennom illustrasjon

SCAD illustrasjon programmet lærer elevene å lage fine kunst tegninger, og bringer ideer, karakterer og personligheter til liv med både tradisjonelle og digitale teknikker. Som student her, vil du lære å jobbe i et profesjonelt miljø gjennom et program strukturert som et fungerende studio. Du vil utvikle en personlig stil og teknikk, lære å uttrykke din egen unike visjon mens danner en helhetlig perspektiv på design.

MA i illustrasjonen

Tilgjengelig på: - Atlanta - Savannah - eLearning

Illu 503 Illustrasjon Strategier * ILLUSTRASJON 504 Tegning Strategier for Illustrasjon * Illu 505 Påvirkninger i Illustrasjon * Arth 701 Contemporary Art ILLUSTRASJON 701 Media og teknikker ILLUSTRASJON 714 Tegning for Illustratører ILLUSTRASJON 727 Illustrasjon Begreper og sammensetning ILLUSTRASJON 730 digitale løsninger for Illustrasjon Illu 735 Illustrasjon Markets Illu 742 regiprosjekter i Illustrasjon ILLUSTRASJON 749 Illustrasjon MA avsluttende prosjekt 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer * MFA i illustrasjonen ... [-]

Master I Industriell Design

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Industridesignere forme vår verden, fra spill og gadgets, til sykler og båter, til barnestoler og hjelmer. Som student ved SCAD, vil du få hands-on erfaring å bringe dine ideer til virkelighet, bærer på vår stor tradisjon for å utvikle verdensklasse designere. [+]

Effektivisering verden gjennom industriell design

Industridesignere forme vår verden, fra spill og gadgets, til sykler og båter, til barnestoler og hjelmer. Som student ved SCAD, vil du få hands-on erfaring å bringe dine ideer til virkelighet, bærer på vår stor tradisjon for å utvikle verdensklasse designere. I de senere år har våre studenter jobbet med noen av de mest gjenkjennelige merkevarene i verden - inkludert Coca-Cola, Hewlett-Packard, AT & T, Dell, Mattel, Microsoft, Reebok og Fisher-Price - å oppfinne praktiske løsninger på reelle utfordringer. Resultatet? Utestående porteføljer som hjelper våre kandidater ta den profesjonelle verden med storm.

MA i industriell design ... [-]

Master I Interaktiv Design Og Spillutvikling

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 Hongkong Sham Shui Po USA Savannah Atlanta Frankrike Lacoste + 5 fler

På SCAD, vi tar spill på alvor. Vår interaktiv design og spillutvikling program har vunnet toppremien i E3 College Spill Konkurranse om to år på rad, sammen med mottar ros fra The Princeton Review og animasjon Career Review. [+]

Det er ikke bare et spill - det er en karriere At SCAD, vi tar spill på alvor. Vår interaktiv design og spillutvikling program har vunnet toppremien i E3 College Spill Konkurranse om to år på rad, sammen med mottar ros fra The Princeton Review og animasjon Career Review. Fra deltakelse i faglige konferanser til mulighetene for å samarbeide med gigantene, våre studenter har alle muligheter til å kapitalisere på sin lidenskap for interaktiv design. Vi vil gi de top-of-the-line verktøy, utestående fakultetet og avansert pensum du trenger - du bare ta med A-spillet.

MA i interaktiv design og spillutvikling

Tilgjengelig på: - Hong Kong - Savannah - eLearning

ITGM 502 Game Design Perspectives * ITGM 503 designalternativer for Interaktivitet * ITGM 505 Spillkunst Metoder * Arth 701 Contemporary Art CLC 580 Collaboration † ITGM 705 Interaktiv Design og Media Application ITGM 706 Game Design Dokumentasjon ‡ ITGM 709 Visual Interface og informasjonsdesign ‡ ITGM 710 Character Development§ ITGM 715 Interactive Web Design§ ITGM 719 Scripting for Interaktivitet # ITGM 721 miljøer for Games # ITGM 723 Human-sentrert Interaktiv Design ITGM 748 Interaktiv Design og Game Development MA avsluttende prosjekt 700-nivået ANIM, DWRI, FILM, ITGM, Mome, PERF, VARE, SFDM, SNDs, thed eller VSFX elektiv † - 700-nivået ANIM, DWRI, FILM, ITGM, Mome, PERF, VARE, SFDM, SNDs, thed eller VSFX elektiv total studiekurs: 45 timer * MFA i interaktiv design og spillutvikling ... [-]

Master I Luksus Og Mote Ledelse

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Hongkong Sham Shui Po Savannah Frankrike Lacoste + 5 fler

SCAD tilbyr verdens første MA og MFA studieprogrammene i luksus og mote ledelse. Denne spesialiserte feltet vil forberede deg på en utfordrende karriere i et fartsfylt, stadig utviklende bransje. Vårt program dekker trendspotting, mediestrategi, PR ledelse, organisasjonsstrukturer, supply chain management, kommunikasjon og mote hendelser, slik at våre kandidater er klar til å treffe bakken kjører. [+]

Kunsten av luksus og mote ledelse

SCAD tilbud verdens første MA og MFA studieprogrammene i luksus og mote ledelse. Denne spesialiserte feltet vil forberede deg på en utfordrende karriere i et fartsfylt, stadig utviklende bransje. Vårt program dekker trendspotting, mediestrategi, PR ledelse, organisasjonsstrukturer, supply chain management, kommunikasjon og mote hendelser, slik at våre kandidater er klar til å treffe bakken kjører.

MA i luksus og mote ledelse

Tilgjengelig på: - Atlanta - Hong Kong - Savannah - eLearning London-baserte The Business of Fashion har rangert de SCAD utdannet mote programmer som nr 1 sammenlagt i USA.

FASH 503 Casting og Business Trends * LXFM 501 Profesjonelle begreper og teorier for moteindustrien * LXFM 502 Fashion markedsføring og annonsering Prinsipper * Arth 701 Contemporary Art BUSI 710 Financial Reporting og analyse FASH 721 Computer forbedret Fashion Design FASH 763 Fashion Promotion FASH 782 Fashion Theory LXFM 720 Supply Chain Management Strategies LXFM 730 Markedsføring av luksusvarer LXFM 749 Luxury og Fashion Management MA avsluttende prosjekt 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer * MFA i luksus og mote ledelse ... [-]

Master I Lyddesign

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Dyrk din lidenskap for lyddesign på den første og eneste universitetet for å gi BFA, MA og MFA grader i felten. Du vil bli nedsenket i en læreplan som modeller arbeidsflyten for profesjonelle medieproduksjon, tar arbeidet ditt til neste nivå selv før du oppgraderer. [+]

Lyden av suksess

Dyrk din lidenskap for lyddesign på den første og eneste universitetet for å gi BFA, MA og MFA grader i felten. Du vil bli nedsenket i en læreplan som modeller arbeidsflyten for profesjonelle medieproduksjon, tar arbeidet ditt til neste nivå selv før du oppgraderer. På SCAD, vil du også dra nytte av samarbeid med kolleger i andre film og digitale medier avdelinger, som arbeider sammen for å utvikle film, animasjon og dataspill.

MA i lyddesign

Tilgjengelig på: - Savannah

CINE 703 Forskningsmetodikk i Cinema Studies SNDs 705 Produksjon Blanding SNDs 729 Teori og praksis i Sound Design SNDs 730 Scoring til bilde SNDs 734 ADR og Foley Blanding SNDs 737 Spill Audio Design * SNDs 743 postproduksjon metoder * SNDs 749 Sound Design MA avsluttende prosjekt 700-nivået Arth valgfag - 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer MFA i lyddesign ... [-]

Master I Maleri

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Savannah Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 5 fler

På SCAD, kan du slå din lidenskap for å male i en spennende karriere i kunst og nye medier. Våre studenter og tidligere studenter har stilt ut på verdenskjente museer - fra Guggenheim til Museum of Modern Art til Smithsonian - og dele arbeidet sitt på verdens mest prestisjetunge kunstmesser, inkludert Hong Kong International Art Fair og Art Basel Miami Beach. [+]

Male utenfor linjene

På SCAD, kan du slå din lidenskap for å male i en spennende karriere i kunst og nye medier. Våre studenter og tidligere studenter har stilt ut på verdenskjente museer - fra Guggenheim til Museum of Modern Art til Smithsonian - og dele arbeidet sitt på verdens mest prestisjetunge kunstmesser, inkludert Hong Kong International Art Fair og Art Basel Miami Beach. Hele tiden din på SCAD, vil du bli støttet av fremragende fakultet, inspirerende fasiliteter og årlige arrangementer som satte SCAD i hjertet av den fine kunsten verden ... akkurat der du hører hjemme.

MA i maleriet

Tilgjengelig på: - Atlanta - Savannah

TEGNE 502 Tegning Metoder Studio * Pntg 502 Maleri Metoder og Form * Pntg 503 Maleri Estetikk og Concept * Arth 701 Contemporary Art TEGNE 708 Graduate Drawing Pntg 704 formelle sidene Maleri Pntg 728 Studio I: selvmordstanker Pntg 738 Studio II: Teori i praksis Pntg 749 Maleri MA avsluttende prosjekt SFIN 716 Theory and Processes I: kritisk analyse SFIN 745 Kunst MA egenreklame 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer * MFA i maleriet ... [-]

Master I Mote

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Savannah Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 5 fler

SCAD studenter er feilfritt preparert for lederskap i det dynamiske og ultra-konkurransedyktig globalt moteindustrien. Våre strenge pensum er strukturert rundt prinsippene for design, grenseløs kreativitet og state-of-the-art teknologi. [+]

Bli med i stadig utvikling verden av mote

SCAD studenter er feilfritt preparert for lederskap i det dynamiske og ultra-konkurransedyktig globalt moteindustrien. Våre strenge pensum er strukturert rundt prinsippene for design, grenseløs kreativitet og state-of-the-art teknologi. Den SCAD mote Programmet har dype bransje tilkoblinger, og topp mote trend besøke og arbeide med elever ofte. Med veiledning av prisbelønte, erfarne lærere og besøker mentorer, vil du mestre hele spekteret av moten - fra det konseptuelle til det kommersielle.

MA i mote

Tilgjengelig på: - Atlanta - Savannah - eLearning London-baserte The Business of Fashion har rangert de SCAD utdannet mote programmer som nr 1 sammenlagt i USA.... [-]


Master I Møbeldesign

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Den SCAD møbeldesign Programmet er forankret i sammenheng med en robust kunst og design universitet, der elevene lage møbler som er gjennomtenkt, ergonomisk, vakker og bærekraftig. [+]

Innrede fremtid for suksess

Den SCAD møbeldesign Programmet er forankret i sammenheng med en robust kunst og design universitet, der elevene lage møbler som er gjennomtenkt, ergonomisk, vakker og bærekraftig. Samarbeid med kolleger i relaterte kreative sfærer føre til banebrytende prosjekter som SCADpad®, hvor SCAD møbeldesignstudenter pusset mikro-boliger møbelløsninger som var både funksjonell og fantastisk. Muligheter akkurat som disse venter deg på universitetet for kreative yrker.

MA i møbeldesign

Tilgjengelig på: - Savannah

SDES 501 Visuell kommunikasjon og presentasjon * SDES 502 The Human Factor, Design Thinking * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * FURN 708 3-D dataassistert konstruksjon for Furniture Furn 715 Metoder i Møbler Fabrication FURN 732 Evolution of Furniture Design FURN 738 Møbler Studio: Design og implementering FURN 748 Møbler Studio: Prosess og Prototype FURN 749 møbeldesign MA avsluttende prosjekt 700-nivået ARLH eller Arth elektiv - Regissert valg † - 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer * MFA i møbeldesign ... [-]

Master I Reklame

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Savannah Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Som et resultat av denne dynamiske og kreative tilnærming, våre studenter jevnlig ta topps i bransjens konkurranser, og våre studenter fortsette å fortelle historiene til verdens største merkevarer. [+]

Mestre kunsten av reklame

Som student ved SCAD, vil du få kompetanse i alle deler av reklame: copywriting, art direction, digital produksjon og integrert merkevare markedsføring. Som et resultat av denne dynamiske og kreative tilnærming, våre studenter jevnlig ta topps i bransjens konkurranser, og våre studenter fortsette å fortelle historiene til verdens største merkevarer. Den samarbeidsmiljø av en kunst og design universitet gir ideelle forhold for å perfeksjonere høyt utviklet håndverket nyskapende reklame.

MA i reklame

Tilgjengelig på: - Atlanta

Adve 501 Reklame og Copywriting Essentials * Adve 502 Art Direction og Typografi Essentials * Adve 503 Programvare og Produksjon Essentials * Adve 705 Typografi for Reklame Designers Adve 709 Reklame Studio I: Creative Strategies Adve 715 Digital Production Strategier for Reklame Adve 719 Reklame Studio II: Branding Solutions Adve 729 Art Direction Adve 731 Creative Copywriting for Reklame Adve 749 Advertising MA avsluttende prosjekt ITGM 715 Interaktiv Web Design 700-nivået Arth elektiv total studiekurs: 45 timer * MFA i reklame ... [-]

Master I Skulptur

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste Savannah + 4 fler

For SCAD skulptur studenter, er inspirasjon aldri langt. Mestre håndverket i en av de fineste studioer i amerikansk høyere utdanning, tegnet av arkitekten Renzo Piano, og ligger ved siden av High Museum of Art i Atlanta. Du kan samarbeide med ledende merkevarer og store navn, som skaper minneverdig arbeid i det offentlige rom, som de siste store kunstverk SCAD studenter som er opprettet for Hyatt Atlanta Midtown. [+]

Forme fine art inn i din kreative karriere

For SCAD skulptur studenter, er inspirasjon aldri langt. Mestre håndverket i en av de fineste studioer i amerikansk høyere utdanning, tegnet av arkitekten Renzo Piano, og ligger ved siden av High Museum of Art i Atlanta. Du kan samarbeide med ledende merkevarer og store navn, som skaper minneverdig arbeid i det offentlige rom, som de siste store kunstverk SCAD studenter som er opprettet for Hyatt Atlanta Midtown. At arbeid og mer har vært omtalt i prestisjetunge medier, inkludert CNN og Wired - og nå er de venter på å se hva du vil gjøre videre.

MA i skulptur

Tilgjengelig på: - Atlanta

Arth 701 Contemporary Art SCPT 704 Skulpturelle Studio Prosesser SCPT 713 Sculpture Studio I: Påvirkninger og kilder SCPT 717 Sculpture Studio: Konsept og innhold SCPT 723 Sculpture Studio II: Forskning og Discourse SCPT 743 Sculpture Studio III: Produksjon og Kritikk SCPT 749 Sculpture MA avsluttende prosjekt SFIN 716 Theory and Processes I: kritisk analyse 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer MFA i skulptur ... [-]

Master I Smykker

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Med en grad fra SCAD, kan du ta på hver fasett av smykker design bransjen. Vi har det største smykker programmet i USA, med et 13 562 kvadratmeter anlegg hvor banebrytende teknologi er på fingertuppene. [+]

Kapitalisere på din lidenskap for smykker med en grad fra SCAD, kan du ta på hver fasett av smykker design bransjen. Vi har det største smykker programmet i USA, med et 13 562 kvadratmeter anlegg hvor banebrytende teknologi er på fingertuppene. Gjennom faglige partnerskap med store merker som The Limited, Michael Kors klokker og Fossil, vil du få førstehånds erfaring som smykkedesigner til å utvikle din CV og lager din portefølje selv før konfirmasjonen, forbereder deg til å trives i dagens kreative økonomien.

MA i smykker

Tilgjengelig på: - Savannah

MTJW 502 samtidige prosesser i Studio Practice * SDES 501 Visuell kommunikasjon og presentasjon * SDES 502 The Human Factor, Design Thinking * Arth 701 Contemporary Art MTJW 702 History of smykker som Source MTJW 705 Contextual Study I: Technical Research MTJW 708 Contextual Study II: Konseptutvikling MTJW 724 aktuelle tema i smykker MTJW 731 Multi: Objekter for Adornment MTJW 739 Teori og kritikk for smykker MTJW 749 Smykker MA avsluttende prosjekt 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 45 timer * MFA i smykker ... [-]

Master I Tilbehør Design

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

London-baserte The Business of Fashion har rangert de SCAD utdannet mote programmer som nr 1 sammenlagt i USA. [+]

Mote din fremtid som tilbehør designer

Som det eneste universitetet i verden til å tilby en MFA i tilbehør design og den første i USA for å tilby en MA i fagetVi er vant til å sette i baren på SCAD. Vi er stolte av et tilbehør designavdeling som gir studentene ettertraktede praksisplasser, high-end verktøy og feiret fakultetet som er på toppen av yrket. Som student ved SCAD, vil du også dra nytte av røde løperen hendelser som bringer de største navnene i bransjen, samt muligheter til å lære direkte fra stjernene tilbehør design.

MA i tilbehør design

Tilgjengelig på: - Savannah London-baserte The Business of Fashion har rangert de SCAD utdannet mote programmer som nr 1 sammenlagt i USA.... [-]


Master I Urban Design

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Ikke bare er vi den eneste kunst og design universitet i USA for å tilby en Master of Urban Design grad, gjør vi alt midt i en av de mest berømte byplaner i verden. Utover din homebase i Savannah, kan du også studere for et kvartal eller mer på våre steder i Atlanta, Lacoste og Hong Kong, der du kan observere første hånd hvordan byer vokse og fungere i ulike sammenhenger og på ulike kontinenter. [+]

Planlegg din fremtid i urban design

Ikke bare er vi den eneste kunst og design universitet i USA for å tilby en Master of Urban Design grad, gjør vi alt midt i en av de mest berømte byplaner i verden. Utover din homebase i Savannah, kan du også studere for et kvartal eller mer på våre steder i Atlanta, Lacoste og Hong Kong, der du kan observere første hånd hvordan byer vokse og fungere i ulike sammenhenger og på ulike kontinenter. Vi gir deg alle verktøyene du trenger for å trives som en urban designer, noe som gjør bylandskap vakrere, mer funksjonelt og mer levende.

Master of urban design

Tilgjengelig på: - Savannah

ARCH 765 Emerging Urban Issues ARLH 739 Urban Form og Kulturhus idealer gjennom History Feltene 720 Geospatial Analyse og Digital Design for urbane miljøer HIPR 726 revitalizing Downtowns URBA 709 Graduate Urban Design Studio I: Placemaking på Neighborhood Scale URBA 719 Eiendomsmegling Regulering og finans URBA 725 Urban Ecology URBA 729 Graduate Urban Design Studio II: The Scale of Town and City URBA 739 Economics of Urban og regional utvikling URBA 759 Graduate Urban Design Studio III: The Region og Metropolis URBA 769 Urban Design Research Seminar URBA 779F Graduate Feltet Internship * URBA 779T Graduate Teaching Internship * URBA 791 Graduate Urban Design Studio IV: Thesis I - Forskning og forprosjekt URBA 792 Graduate Urban Design Studio V: Thesis II - Design Utvikling og Final Exposition 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag -... [-]

Master I Visuelle Effekter

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Savannah Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Bli med ligaer i SCAD visuelle effekter alumni, som har delt Academy Awards for sitt arbeid med slike fenomenale filmer som "Gravity", "Life of Pi», «Guardians of the Galaxy» og «The Great Gatsby." På SCAD, setter vi deg opp for suksess med tilgang til high-end, profesjonelle digitale verktøy og top-of-the-line studioer og utstyr. [+]

Endre måten vi ser verden

Bli med ligaer i SCAD visuelle effekter alumni, som har delt Academy Awards for sitt arbeid med slike fenomenale filmer som "Gravity", "Life of Pi», «Guardians of the Galaxy» og «The Great Gatsby." På SCAD, setter vi deg opp for suksess med tilgang til high-end, profesjonelle digitale verktøy og top-of-the-line studioer og utstyr. Vårt fakultet har en imponerende liste av fagfolk som har jobbet for gigantene i bransjen, og som er de visuelle effektene hjernene bak de mest ikoniske animerte filmer av vår tidsregning.

VSFX 502 Programmering 3-D modeller og Shaders * Karriere i visuelle effekter Digital matt maleren Visuelle effekter produsent [-]

MFA I Arkitekturhistorie

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

SCAD er en av bare to amerikanske universiteter å tilby en lavere grad i arkitekturhistorie, og vårt flaggskip plassering blant en av de best bevarte urbane landskap i landet gjør Savannah prime setting for å utforske dette håndverket. [+]

Avdekke den menneskelige erfaring gjennom arkitekturhistorie

SCAD er en av bare to amerikanske universiteter å tilby en lavere grad i arkitekturhistorie, og vårt flaggskip plassering blant en av de best bevarte urbane landskap i landet gjør Savannah prime setting for å utforske dette håndverket. Dra nytte av en læreplan som dekker alle viktige historiske perioder i vestlige og globale tradisjoner, muligheten til å reise utenlands til en perfekt bevart middelalderby, og ettertraktede praksisplasser og ressurser på fingertuppene. Den store verden av arkitekturhistorie venter.

MFA i arkitekturhistorie

Tilgjengelig på: - Savannah

ARLH 700 forskningsmetode i arkitekturhistorie ARLH 705 arkitekturhistorie Metode og Historiografi ARLH 770 Dokumentasjon og Tolke Built Environment ARLH 779F Graduate Feltet Internship * ARLH 779T Graduate Teaching Internship * ARLH 779F Graduate Feltet Internship † ARLH 779T Graduate Teaching Internship † ARLH 787 Directed Forskning i arkitekturhistorie ARLH 790 arkitekturhistorie MFA Thesis CLC 580 Collaboration 700-nivået ARLH valgfag: Analyse av den amerikanske halvkule - 700-nivået ARLH valgfag: Analysere modernitet - 700-nivået ARLH valgfag: Vurderer pre-moderne tradisjoner - 700-nivået ARLH valgfag: Undersøkelse av den ikke-vestlige verden - 700 nivå ARLH seminar - 700-nivået ARLH elektiv ‡ - 700-nivået ARLH eller Arth valgfag - 700-nivået School of Building Arts elektive - 500- til 700-nivået diversifisert valgfag - 500- til 700-nivå studio valgfag - 500- til 700 -nivå studio elektiv total studium: 90 timer Karriere i arkitekturhistorie ... [-]

MFA I Dramatisk Skriving

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

På SCAD, studenter av dramatiske skriftlig mestre nyansene i språket som de utkast uforglemmelige historier for teater, film, tv, funksjonen animasjon og mer. Vår posisjon som den fremste universitetet for kunst og design betyr at du vil ha nytte av varemerket SCAD synergi mellom dyktige kolleger i hver kreativ arena. [+]

Se dine ord i bevegelse

På SCAD, studenter av dramatiske skriftlig mestre nyansene i språket som de utkast uforglemmelige historier for teater, film, tv, funksjonen animasjon og mer. Vår posisjon som den fremste universitetet for kunst og design betyr at du vil ha nytte av varemerket SCAD synergi mellom dyktige kolleger i hver kreativ arena. Se arbeidet ditt kommer til liv gjennom samarbeid med regissører, skuespillere, designere og teknikere, mens du lære av gigantene som besøker SCAD hvert år, og tilbyr personlig tilbakemelding på arbeidet ditt.

MFA i dramatisk skriving

Tilgjengelig på: - Savannah

Arth 701 Contemporary Art Arth 702 kunstkritikk DWRI 708 skjemaer i Playwriting * DWRI 728 Script Analysis * DWRI 738 Playwriting: Elements og Execution DWRI 740 dramatikere, skuespillere og regissører Lab DWRI 775 Dramaturgi DWRI 779F Graduate Feltet Internship † DWRI 779T Graduate Teaching Internship † DWRI 790 Dramatic Writing MFA Thesis FILM 704 Produserer for Film og TV FILM 706 Crafting Short Film Manus FILM 707 Screenwriting FILM 708 Design Shots FILM 762 Skrive for TV FILM 763 Scripting Episodisk Comedy ‡ FILM 769 Television Pilot ‡ 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 90 timer Karriere i dramatisk skriving ... [-]

MFA I Grafikken

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste Savannah + 4 fler

På SCAD, kan du få hendene skitne og spille i skjæringspunktet mellom kunst og design teknologi. Grafikk er en 21. århundre disiplin som fusjonerer historiske og samtidige teorier, så vi gir deg eksklusiv tilgang til alle verktøyene du trenger for å mestre alle bruksområder of the art. [+]

Kunsten grafikken

På SCAD, kan du få hendene skitne og spille i skjæringspunktet mellom kunst og design teknologi. Grafikk er en 21. århundre disiplin som fusjonerer historiske og samtidige teorier, så vi gir deg eksklusiv tilgang til alle verktøyene du trenger for å mestre alle bruksområder of the art. Fra photogravure, til fotolitografi, til fotopolymer, du kan gjøre alt i avanserte grafiske studioer designet spesielt for deg. Lær av fremragende fakultetet, fremstående gjeste håndverkere og praktisk erfaring med fremtidige arbeidsgivere ... deretter ta bransjen med storm.

MFA i grafikken

Tilgjengelig på: - Atlanta

Arth 701 Contemporary Art Arth 702 kunstkritikk PRMK 704 Teknisk tilnærminger i Grafikk PRMK 713 Studio I: Imagery and Concept PRMK 716 Studio II: Personal Vision PRMK 722 Digital og fotografi applikasjoner i Grafikk PRMK 740 Single Edition Portfolio PRMK 745 alternative prosesser i Grafikk PRMK 764 Graduate Seminar i Grafikk PRMK 779F Graduate Feltet Internship * PRMK 779T Graduate Teaching Internship * PRMK 779F Graduate Feltet Internship † PRMK 779T Graduate Teaching Internship † PRMK 790 Grafikk MFA Thesis SFIN 716 Theory and Processes I: kritisk analyse SFIN 770 Kunst MFA egenreklame 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 90 timer Karriere i grafikken ... [-]

MFA I Scenekunst

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Enten drømmen er å opptre på scenen eller i film, som stemmen til en elskede animerte figuren eller ansiktet til en uforglemmelig reklame, kan du nå et globalt publikum på SCAD. Våre studenter får fokusert instruksjon og utallige muligheter til å gå inn i rampelyset. [+]

Kreative yrker i søkelyset

Enten drømmen er å opptre på scenen eller i film, som stemmen til en elskede animerte figuren eller ansiktet til en uforglemmelig reklame, kan du nå et globalt publikum på SCAD. Våre studenter får fokusert instruksjon og utallige muligheter til å gå inn i rampelyset. Du vil gni albuene med de største skuespillerne i vår tid på Savannah Film Festival, og studere under professorer som selv er prisbelønte artister, manusforfattere og regissører - alt fordi, på SCAD, tar din lidenskap i fokus.

MFA i scenekunst

Tilgjengelig på: - Savannah

PERF 701 Graduate Improvisasjon Teknikk for Screen og Stage PERF 705 Art of Combat for Screen og Stage PERF 708 Vocal Technique for Screen, Stage og Voice-over PERF 711 Moderne Drama in Context PERF 718 Advanced Voice og Tale for live og innspilt Media PERF 721 Ytelses Styles: Klassisk og stil Tekster PERF 731 Ytelses Styles: Realismen PERF 735 On-kamera Ytelse Technique PERF 741 Ytelses Styles: Moderne Acting Perf 745 On-kamera Nestleder Styles Perf 755 On-kamera Audition Teknikker PERF 770 Branding, Self-markedsføring for Performer Perf 775 On-kamera Komi Styles Perf 777 applikasjoner i ytelse PERF 790 Performing Arts MFA Thesis 700-nivået Arth valgfag - 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 90 timer Karriere i scenekunst ... [-]

MFA I Tema Underholdning Utforming

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Forfølge din karriere som tema underholdning designer på den første og eneste universitetet som tilbyr en MFA grad i denne multimilliard internasjonal business. Vi utnytter en kreativ kultur for å gi deg tilgang til relaterte programmer og arbeide med profesjonelle partnere på innovative konsepter. [+]

Skape uforglemmelige opplevelser med tema underholdning

Forfølge din karriere som tema underholdning designer på den første og eneste universitetet som tilbyr en MFA grad i denne multimilliard internasjonal business. Vi utnytter en kreativ kultur for å gi deg tilgang til relaterte programmer og arbeide med profesjonelle partnere på innovative konsepter. Våre fakultetet medlemmer har designet opplevelser for Walt Disney Parks and Resorts, Universal Parks and Resorts og Walt Disney Imaginee - nå er det din tur til å lede den profesjonelle sfæren som en kreativ tenker, historieforteller, designer og produsent.

MFA i tema underholdning utforming

Tilgjengelig på: - Savannah

ARCH 714 Advanced Parametrisk design og generativ modellering strategier for bygge Arts * Arth 757 Media Art CLC 580 Collaboration † Feltene 704 Electronic Design * INDS 503 Design Visualisering, kommunikasjon og dokumentasjon PROD 750 Digital Visualisering for Produksjonsdesign PROD 770 Profesjonelle Practices i Produksjonsdesign Thed 720 Themed Entertainment Industry Thed 730 Concept Design Studio Thed 735 Component Design Studio Thed 765 Design for Themed Entertainment Thed 775 tema miljøer og attraksjoner: Design Development Thed 777 Collaborative Design Studio Thed 790 Themed Entertainment Design MFA Thesis 700-nivået ANIM, ARCH, DWRI, FILM, sprøytebrukere, INDS, ITGM, Mome, PERF, VARE, SERV, SFDM, SNDs eller VSFX elektiv † - 700-nivået Anim, Arch, DWRI, film, sprøytebrukere, INDS, ITGM , Mome, PERF, VARE, SERV, SFDM, SNDs eller VSFX valgfag - 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag Total løpet av studere: 90 timer Karriere i... [-]

MFA I Tjenestedesign

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Savannah Atlanta Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 4 fler

Tjenesteleverandører designere er å forandre verden, og bringer innovasjon og en menneskesentrert tilnærming til helsetjenester, transport, utdanning og detaljhandel. SCAD var det første universitetet i USA for å tilby både BFA og MFA grader i denne spirende feltet, og du kan bli med arven av innovasjon som trives her. [+]

Fremtiden reimagined gjennom tjenestedesign

Tjenesteleverandører designere er å forandre verden, og bringer innovasjon og en menneskesentrert tilnærming til helsetjenester, transport, utdanning og detaljhandel. SCAD var det første universitetet i USA for å tilby både BFA og MFA grader i denne spirende feltet, og du kan bli med arven av innovasjon som trives her. Først dra nytte av små klasser med lærere som også praktiserende fagfolk, muligheter til å arbeide med ledende organisasjoner og samarbeid med kreative kolleger - deretter lage design morgendagens løsninger.

MFA i tjenestedesign

Tilgjengelig på: - Savannah

SDES 501 Visuell kommunikasjon og presentasjon * SDES 502 The Human Factor, Design Thinking * SDES 503 Fundamentals of Graduate Research * Anth 701 Global Cultural Theory DMGT 720 Design Innovasjon Development and Marketing Strategies DMGT 783 Design Futures: Trender, Foresight og intuisjon IACT 701 Theory of Interaksjonsdesign IACT 731 Information Architecture for Designers Sprøytebrukere 711 Metoder for Contextual Forskning SERV 711 Service Design: Prinsipper og praksis SERV 722 Kritiske Metoder for Prototype tjenester og opplevelser SERV 724 brukersentrert design for tjenester SERV 728 Service Design Studio I: Opprettelse av tjenester, produkter, grensesnitt og Erfaringer SERV 753 service, innovasjon og Enterprise SERV 769 Service Design Studio II: Lystbaserte tilnærminger til Service Design SERV 779F Graduate Feltet Internship † SERV 779T Graduate Teaching Internship † SERV 790 Service Design MFA Thesis 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 90 timer * Yrker innen tjenestedesign ... [-]

MFA Skriftlig

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Atlanta Savannah Hongkong Sham Shui Po Frankrike Lacoste + 5 fler

På SCAD, vil du lære hvordan du kan kommunisere effektivt som du utforske hver avenue av skrive yrket gjennom en omfattende og moderne pensum. Våre klasser er utformet for å forberede deg for å lykkes som en blomstrende forfatter i alle genre og enhver profesjonell sfære. Studenter ofte fullføre sine grader med publikasjons kreditter til navnene deres. [+]

Den mangefasetterte skrivekunsten

På SCAD, vil du lære hvordan du kan kommunisere effektivt som du utforske hver avenue av skrive yrket gjennom en omfattende og moderne pensum. Våre klasser er utformet for å forberede deg for å lykkes som en blomstrende forfatter i alle genre og enhver profesjonell sfære. Studenter ofte fullføre sine grader med publikasjons kreditter til navnene deres. Med en usedvanlig høy sysselsetting i næringen, sender SCAD skriveprogram studenter inn i dynamisk verden av publisering fullt forberedt på å blomstre.

MFA skriftlig

Tilgjengelig på: - Atlanta - Savannah - eLearning

Arth 701 Contemporary Art Arth 702 kunstkritikk ENGL 733 History of Rhetoric Stevning 703 Skrive for Digital Kommunikasjon Stevning 713 Sakprosa I: Analyse av Creative sakprosa Stevning 723 Sakprosa II: Mastery of Style, Voice og motiv Stevning 725 overbevisende skriving Stevning 743 Professional Writing for Business Applications Stevning 753 Freelance Writing for publikasjon Stevning 763 publiseringsprosessen Stevning 773 Public / Media Relations Skrive og strategi Stevning 779F Graduate Feltet Internship * Stevning 779T Graduate Teaching Internship * Stevning 779F Graduate Feltet Internship † Stevning 779T Graduate Teaching Internship † Stevning 790 Writing MFA Thesis 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag - 500- til 700-nivå valgfag Total studium: 90 timer Karriere i skriftlig ... [-]

Videoer

Welcome to SCAD