SCI-Arc

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ligger i sentrum av Los Angeles, SCI-Arc er et senter for innovasjon og en av landets få uavhengige arkitektskoler.

Melding fra direktøren

SCI-Arc er alltid å utvide og øke sine ambisjoner. I vår globaliserte tidsalder, design teller som aldri før, og vi har kapasitet til å forbause verden ved å vise alle de forskjellige måtene som design kan forvandle den.

Formålsparagraf

SCI-Arc oppgave er å reimagine få de kanter av arkitektur, utdanne arkitekter til å engasjere seg, spekulere, og skape noe nytt.

History of SCI-Arc

SCI-Arc ble grunnlagt i 1972 i Santa Monica av en gruppe lærere og studenter som ønsket å nærme arkitektur fra en mer eksperimentell perspektiv enn tradisjonelle skoler som tilbys.

Mennesker

SCI-Arc ledelse, lærere og ansatte kommer fra ulike bakgrunner og land, reflekterer globalism av institusjonen og dens student body.

Facility

SCI-Arc innenfor sitt kvart mile lange campus, gir studentene en integrert pakke med ressurser som støtter faglig fremgang og eksperimentering.

Akkreditering

Lavere og høyere profesjonelle grader tildelt av SCI-Arc er akkreditert av både National Architectural Godkjenning Board (Naab) og den vestlige Association of skoler og høyskoler (WASC).

Støtt skole

SCI-Arc er avhengig filantropisk støtte fra alumni, foreldre og venner til å opprettholde vår verdenskjente pedagogiske programmering.

Eiere

SCI-Arc tar stolthet i å rekruttere og beholde de beste og smarteste kandidatene for en karriere i SCI-Arc, og er dedikert til å skape et kulturelt rike, kunstnerisk, mangfoldig arbeidsmiljø.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se Summer courses » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts I Fiksjon Og Underholdning

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Los Angeles

I SCI-Arc Master of Arts i Fiction and Entertainment ettårig program, studentene arbeide med verdenskjente fagfolk i verdener av film, fiksjon, animasjon, markedsføring, spill og dokumentar gjør for å bygge nye former for arkitektonisk praksis. (Dette programmet venter WSCUC godkjenning.) [+]

I SCI-Arc Master of Arts i skjønnlitteratur og underholdning ett-årig program, studentene arbeider med verdenskjente fagfolk i verdener av film, fiksjon, animasjon, markedsføring, spill og dokumentar gjør for å bygge nye former for arkitektonisk praksis. (Dette programmet venter WSCUC godkjenning.)

Hva vi tror verden ser ut er i stor grad bestemt av fiksjon og underholdning-ordinær felles språk der vi utveksler ideer og engasjere med vårt miljø. Det er umulig å undervurdere betydningen av media i produksjonen av kultur.

Gitt det store utvalget av medier som er tilgjengelige, er det presserende å utvide omfanget av arkitektur utover bygninger alene. Hvorfor skulle ikke arkitekter utforme den neste storfilm fra Hollywood? Virtual reality miljøer? Virale videoer? Politiske kampanjer? Dypt forankret i underholdningsindustrien i Los Angeles, er dette programmet et sted å begynne å fortelle nye typer historier om alternative virkeligheter i det tjueførste århundre.... [-]


MSc

Master Of Science I Design Teori Og Pedagogikk

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA Los Angeles

SCI-Arc Master of Science i designteori og pedagogikk ettårig program forbereder studentene for en ny type hybrid karriere som har dukket opp i arkitekturen: arkitekt-teoretiker-pedagog. (Dette programmet venter WSCUC godkjenning.) [+]

SCI-Arc Master of Science i designteori og pedagogikk Årsstudiet forbereder studentene for en ny type hybrid karriere som har dukket opp i arkitekturen: arkitekt-teoretiker-pedagog. (Dette programmet venter WSCUC godkjenning.)

Verden er i endring, og tidligere strenge skillet mellom arkitektonisk praksis og akademia er fading takket være nye forskningsmodeller ved universiteter og nye kunnskapsbaserte praksisformer. Men til tross for viktigheten av denne nye rollen, har akademia ennå å produsere et program for å trene talentfulle unge arkitekter til å oppta det; på tradisjonelle universiteter, det finnes egne programmer for å utdanne utøvere versus lærde.

Den MS i designteori og pedagogikk program opptar en plass i mellom disse to kjente modeller og målene spesielt en hybrid karriere i akademia. Utnytte SCI-Arc seg som en hands-on undervisning laboratorium, er den langsiktige prosjekt av programmet for å utvikle nye design pedagogikk og en ny apparat for produksjon av design teori. Programmet krever oppmøte i høst, vår og sommer vilkår.... [-]


Master Of Science I Utformingen Av Byer

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA Los Angeles

Studenter i Master of Science i utformingen av Cities årsstudiet undersøke full dybde og drama av moderne urbane fenomener og forplikte seg til å designe innovasjon. [+]

Studenter i Master of Science i utformingen av Cities Årsstudiet undersøke full dybde og drama av moderne urbane fenomener og forplikte seg til å designe innovasjon.

Mesteparten av verdens befolkning bor nå i byer; Vi er vitne til en forbløffende og enestående prosessen med urbanisering på en planetarisk. Selve kompleksiteten i denne massive bevegelsen har satt spørsmålstegn ved gyldigheten av tradisjonelle urbane designkonsepter. Det er stadig mer presserende for arkitekter å tenke på hvordan byene bør utformes.

Mot den konvensjonelle visdommen om at byer er håpløst komplekse, uformelle nettverk utenfor rekkevidden av noen design modell, dette programmet fundamentalt tror på kraften i den arkitektoniske fantasi til å skape bærekraftige urbane design for det tjueførste århundre og utover.... [-]


Ms Arkitektoniske Teknologier

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA Los Angeles

Master of Science i Architectural Technologies er et ettårig program som gir hands-on erfaring med banebrytende teknologi for arkitektonisk produksjon samt en robust konseptuell og kritisk rammeverk. [+]

Den Master of Science in Architectural Technologies er et ettårig program som gir hands-on erfaring med banebrytende teknologi for arkitektonisk produksjon samt en robust konseptuell og kritisk rammeverk.

Technologies kommer og går, men det generelle problemet med teknologi og hva vi gjør med det som arkitekter er evigvarende. Vi kan ikke bare akseptere teknologier som er gitt til oss fra det høye, som arkitekter i det tjueførste århundre vi må mestre eksisterende teknologi, utvikle nye, og helt revurdere dem for å produsere radikale arkitektoniske effekter.

Studentene tilegne seg kompetanse i rikene av robot fabrikasjon, beregningsmetoder av form generasjon, additiv produksjon, og maskinsyn. I påvente av fremtidige teknologier som vi ennå ikke har sett, og kanskje har ennå til å forestille seg, programmet utvikler også en robust konseptuell og kritisk rammeverk for å forstå teknologiens langvarige forhold til arkitektur generelt.... [-]


Master

Sivilarkitekt MNAL 1

Campus Heltidsstudier 3 år September 2018 USA Los Angeles

SCI-Arc Sivilarkitekt MNAL 1 er et treårig, syv-term, profesjonell Master of Architecture program. Kjernen i programmet innebærer arkitektonisk eksperimentering og læring gjennom å lage. [+]

SCI-Arc Sivilarkitekt MNAL 1 er et treårig, syv-term, profesjonell Master of Architecture program. Kjernen i programmet innebærer arkitektonisk eksperimentering og læring gjennom å lage.

Åpent for søkere som har en bachelor-grad eller tilsvarende i alle fagområde, krever Sivilarkitekt MNAL 1 program frammøte for høsten og våren når det gjelder de to første årene, og høst, vår og sommer når det gjelder det tredje året. Læreplanen er horisontalt integrert og vertikalt progressive, og starter med en fire-semester kjernesekvensen der elevene utvikle et rammeverk for faget og et sterkt fundament for kritisk undersøkelse og eksperimentering.

Hvert semester design studio er integrert knyttet til kurs i visuelle, kulturelle og anvendte studier, og gir innsikt i forholdet mellom arkitektur og teknologiske fremskritt, representasjon og sosial endring. Med hver progressive semester, studentene blitt mer sofistikert i å ta komplekse arkitektoniske problemer mens du tester sine egne intellektuelle og design overbevisning.... [-]


Sivilarkitekt MNAL 2

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Los Angeles

SCI-Arc Sivilarkitekt MNAL 2-programmet er et to år, fem-term, profesjonell Master of Architecture program. Målet er revurdering av arkitektur; det er spesielt designet for å bygge på og vurdere kunnskap fra en tidligere lavere grad i feltet. [+]

SCI-Arc Sivilarkitekt MNAL to program er en to-års, fem-term, profesjonell Master of Architecture program. Målet er revurdering av arkitektur; det er spesielt designet for å bygge på og vurdere kunnskap fra en tidligere lavere grad i feltet.

Åpent for søkere med minimum en fire-årig utdanning i arkitektur eller tilsvarende i utlandet, krever programmet frammøte for høsten og våren når det gjelder det første året, og høst, vår og sommer når det gjelder det andre året. Studentene får innføring i avanserte kritiske perspektiver på moderne arkitektoniske problemstillinger og undersøke de komplekse og skiftende relasjoner mellom arkitektur og kulturelle, politiske, økonomiske og sosiale endringer.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
960 East 3rd Street
Los Angeles, CA 90013

Los Angeles, California, US