South Carolina State University School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

South Carolina State University, En 1890 land stipend senior omfattende institusjon for ca 3500 studenter, er forpliktet til å tilby rimelige og tilgjengelige kvalitet lavere og høyere grads nivå. Gjennom undervisning, forskning, teknologi og tjenester, bidrar SC State til økonomisk utvikling, forbedrer livskvaliteten til innbyggerne, og forbereder meget dyktig, kompetent og samfunnsbevisste kandidater til å møte livets utfordringer og krav, og gjør dem i stand til å arbeide og leve produktivt i en dynamisk, globalt samfunn.

Den School of Business ble opprettet i 1983 med studieprogrammene innen regnskap, agribusiness, økonomi, ledelse og markedsføring. I 2005 ble MBA-programmet lagt med konsentrasjoner i Entreprenørskap og Agribusiness.

Vision Erklæring

Visjonen til Business Program på South Carolina State University er å bli anerkjent som "best verdi i Sørøst" gjennom våre kvalitetsprogrammer og service til våre studenter og andre ulike interessenter.

Formålsparagraf

Oppdraget av Business Program på South Carolina State University er å tilby kvalitet ledelsen utdanning og lederutvikling for å produsere konkurransedyktige og nyskapende nyutdannede for et globalt og mangfoldig miljø.

Kjerneverdier

Oppdraget av Business Program vil bli oppnådd gjennom kvalitet undervisning, forskning, instruksjonsvideoer utvikling og tjenesteyting. Vår samlede suksess i å oppnå våre mål vil bli målt ved forbedring av vårt omdømme blant våre studenter, lærere, jevnaldrende og andre interessenter. For å nå dette målet, bekrefter vi våre verdier lederskap, kundetilfredshet, teamarbeid, samfunnskontakt, integritet og ytelse. Derfor:

  • Vi verdsetter læring og arbeide for å fremme den faglige og lederutvikling av alle studenter til å omfatte teknologiske, globale, etiske og entreprenørielle ferdigheter.
  • Vi er støttende og lydhøre for de helhetlige behovene til alle elever.
  • Vi verdsetter samarbeid og partnerskap med våre ulike interessenter til å arbeide mot positive utfall som påvirker vårt program og samfunnet.
  • Vi jobber for kontinuerlig forbedring i ytelse og vurdering av våre resultater og samtidig sikre at vår integritet og kvalitet er aldri kompromittert.

Guiding Principles

Vi fortsetter å fokusere på kritiske suksessfaktorer virksomheten har identifisert for kontinuerlig forbedring. Dermed er verdiene i Business Program basert på å utvikle og opprettholde kvalitet studenter, kvalitetsledelse programmer, kvalitet fakultetet og samfunnstjeneste. Vi blir guidet av følgende prinsipper:

  • Gir et støttende miljø for å utvikle kvalitet studenter - Tilby kvalitetsstyring utdanningsprogram - Opprettholde en kvalitet fakultetet gjennom undervisning, forskning, faglig utvikling og service.
  • Å opprettholde et sterkt forhold til samfunnet gjennom oppsøkende og service.

Steder

Orangeburg

Address
300 College Street NE
29117 Orangeburg, Sør-Carolina, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: