San Diego State University

College of Business Administration

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Bygger på en tradisjon av fortreffelighet

For nesten 60 år, har College of Business Administration ved San Diego State University etablert seg som en ledende innovatør og i næringslivet utdanning. Med en imponerende liste av alumni, mye respektert fakultet og en banebrytende pensum, fortsetter høgskolen å utdanne dyktige ledere som er utstyrt med teoretisk kunnskap og praktisk erfaring.

The College of Business Administration har blitt rangert i siste US News & World Report undersøkelse som en av de ti beste handelshøyskolene i California og blant de 50 beste offentlige handelshøyskoler i USA.

SDSU har den eneste MBA-programmet i San Diego-området som er rangert blant de beste i landet av Forbes, US News & World Report, og Bloomberg Businessweek. Det er også den eneste statsstøttede MBA-programmet i Sør-California som er rangert blant de beste i landet ved Military Times. (Rangering og hyllest) Gjennom en rekke rådgivende styrer, mentorprogrammer og pedagogiske sentre, har høgskolen utviklet langvarige bånd med næringslivet, gir oss god informasjon på ferdigheter og utdanning som kreves for våre kandidater til å bli verdifulle innenfor det globale markedet. Nedenfor er en liste over noen av de innovative ressurser og programmer som tilbys til SDSU studenter:

Med mange studenter uttrykker et talent for entreprenørskap, nasjonalt anerkjent Lavin Entrepreneurship Center og nylig tillegg til entreprenørskap mindre tilbud til alle studenter uavhengig av store gir studentene pedagogiske grunnlaget de trenger for å bygge en vellykket bedrift. Som en av de første i sitt slag på vestkysten, Wells Fargo Financial Markets Laboratory tilbyr økonomistudenter og lærere verktøy til forskning, bearbeide og analysere sanntids økonomiske og finansielle data. Den profesjonelle salg og salgsledelse spesialisering ble utviklet med 3M Company som svar på den økende globale etterspørselen etter universitetsutdannet med salg og ledelse. SDSU er en av bare to universiteter i delstaten California for å tilby et salg spesialisering program til studenter.

Disse ressursene og programmer representerer bare en liten del av rike tilgjengelige tilbud til SDSU studenter.

Vår fremragende forskning, prisbelønte fakultet og engasjement for å utvikle klasser og kurs er utviklet for å møte utfordringene i dagens forretningsmiljø sted SDSU College of Business Administration blant eliten handelshøyskoler fra hele verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science In Information Systems

Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 36 måneder August 2018 USA San Diego + 1 fler

Master of Science in Information Systems (MSIS) grad forbereder deg for en ledelse karriere i Information Systems. Jobben av informasjons-systemer profesjonell er å forstå og forbedre hvordan organisasjonene henter verdi fra informasjon. [+]

Master of Science in Information Systems (MSIS) grad forbereder deg for en ledelse karriere i Information Systems. Jobben av informasjons-systemer profesjonell er å forstå og forbedre hvordan organisasjonene henter verdi fra informasjon. Informasjon-systemer fagfolk har en rekke roller og ansvar. Bedriftsledere (herunder Chief Information Officers, eller IT-sjefer) fokuserer på måter å bygge opp og utnytte informasjon eiendeler for å oppnå konkurransefortrinn i sine bransjer. Tekniske utøvere fokus på spesifikasjon, utvikling og utrulling av nye informasjonsrelaterte evner. Den MSIS grad kan klare deg for en karrierevei som passer dine lidenskaper. Hvis du er interessert i teknisk praksis, kan du fokusere på områder som programvare, nettverk, sikkerhet, og databaser. Hvis du er interessert i informasjonsstrategi, kan du lære hvordan du kan forbedre konkurranseevnen gjennom smartere og raskere beslutningsprosesser, økt produktivitet og prosessintegrasjon med forretningspartnere. Du har også karriere alternativer i midten: systemer analytikere arbeider med brukerne til å definere sine behov, og arbeide med tekniske folk til å designe og implementere systemer som vil tilfredsstille disse behovene. Fordi informasjonen er drivstoffet som driver moderne bedrift, veltrente informasjons-systemer fagfolk er alltid i høy etterspørsel. MSIS er en internasjonalt anerkjent credential. Den SDSU Studiet er modellert etter en læreplan i fellesskap utgitt av Association for Computing Machinery (ACM) og Foreningen for Information Systems (AIS). OPPTAK PROSESS Bruk på San Diego State University mellom 1 oktober og 1. mars. Søk elektronisk på www.csumentor.edu. En $ 55 refunderes påmeldingsavgiften er nødvendig for alle søkere. Send offisielle transkripsjoner & test score på Graduate Opptakskontoret innen 1. april.... [-]

Videoer

San Diego State University MBA Program

San Diego State University Executive MBA Program

Kontakt

San Diego State University - College of Business Administration

Adresse, linje 1 5500 Campanile Drive San Diego, CA 92182-8230
92182-8230 San Diego, California, USA