Saint Joseph's University, Haub School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

For personlig assistanse, vennligst kontakt Kate Sonstein på 610-660-1693 eller csonstei@sju.edu

For 160 år Saint Joseph University har avansert de faglige og personlige ambisjoner av menn og kvinner ved å gi en grundig Jesuit utdanning - en som krever høy prestasjon, utvider kunnskap, dypere forståelse, understreker effektiv resonnement og kommunikasjon, utvikler moralsk og åndelig karakter, og gir varig stolthet.

En Saint Josephs utdanning omfatter alle aspekter av personlig vekst og utvikling, som reflekterer den Ignatiske credo av cura personalis. Veiledet av et fakultet forpliktet til både undervisning og stipend, studentene utvikle intellektuelt gjennom en intens liberal arts læreplanen og avanserte studier i en valgt disiplin. Studenter modnes sosialt ved å delta i Saint Joseph campus liv, kjent for sitt rike utvalg av aktiviteter og smittende entusiasme. Studenter vokse etisk og åndelig ved å leve sine egne verdier i storsamfunnet utenfor campus.

Saint Josephs universitet ligger i utkanten av Metropolitan Philadelphia, og gir klar tilgang til de store karrieremulighetene og kulturressursene i Amerikas femte største by, samtidig som studentene får en sammenhengende og intim campus opplevelse.

For personlig assistanse, vennligst kontakt Kate Sonstein på 610-660-1693 eller csonstei@sju.edu

En krevende utdanning for krevende Times

Gjennomsyret av jesuittenes, katolsk tradisjon, gir Saint Joseph University en streng, intens utdanning som begge disipliner, og utvider sinnet. I kjernen av denne utdanningen er en general Education Program (GEP), som eksponerer elevene til primære felt av henvendelse og kulturelle verdier som former vår verden. En jesuitt vekt på engasjerte undervisning og veiledning syrer universitetet.

Alumni som leder og oppnå

Alumni av Saint Josephs opphav til de høyeste nivåene av lederskap, og bruke innflytelsen til å transformere sine organisasjoner til eksemplariske modeller av suksess og integritet. Bundet av en varig stolthet i sin alma mater, er Saint Joseph alumni nettverk av nesten 50 000 sterk og ivrig etter å hjelpe studenter med å finne meningsfylt arbeid etter endt utdanning.

En Campus Det er ikke For Tilskuere

Saint Joseph studenter engasjere seg entusiastisk i alle fasetter av campus livet - faglige, sosiale, atletisk, etiske og åndelige. Deres aktive deltakelse skaper en levende, dynamisk campus samfunnet og gir en gjensidig støttende, human og tolerant miljø for individuell suksess og tjeneste for andre.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se MSc - OnlineStudies » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Finansielle Tjenester

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 30 måneder September 2018 USA Philadelphia + 1 fler

Dette programmet gir deg verktøyene, teori og praktisk kunnskap til å engasjere seg i faglige finansiell planlegging tjenester og økonomisk analyse. I tillegg har sju kurs innen MSFS Program er sertifisert av CFP ® styret for å tilfredsstille kravene i CFP ®-sertifisering eksamen. [+]

AACSB akkreditert og CFP ® Board Certified

Denne innovative graduate program gir fagfolk som deg med verktøy, teori og praktisk kunnskap til å engasjere seg i faglige finansiell planlegging tjenester og økonomisk analyse. I tillegg har sju kurs innen MSFS Program er sertifisert av CFP ® styret for å tilfredsstille kravene i CFP ®-sertifisering eksamen.

Hva mer, er våre ansatte, lærere, og studenter forent i jesuittenes idealet om cura Tilpasning, omsorg for hele mennesket, og er dedikert til å hjelpe deg å lykkes i klasserommet så vel som i livet.

[-]

Master Of Science In Marketing

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 USA Philadelphia + 1 fler

MS i markedsføring er en spesialisert grad designet for å utstyre studentene med et avansert nivå av faglig kompetanse i kjernekompetanse for å fungere effektivt i et variert, stadig foranderlig, globalt miljø. Programmet gir studentene mulighet til å spesialisere seg på to områder: Internasjonal markedsføring eller kundeanalyse og innsikt. [+]

Dette høyt anerkjente utdannelsesprogrammet forbereder 21. århundre fagfolk på den globale markedet ved å ta dem over grenser og kulturer for å lære om verdens mest dynamiske forretningspraksis. I dag mer enn noensinne krever suksess i virksomheten teknologisk kunnskapsrik, internasjonal orientering og kompetanse til å markedsføre produkter og tjenester hvor som helst i verden. Kjerneplanen for Master of Science i markedsføring Programmet utvikler viktige markedsføringskompetanser i forbruksadferd, analyse, forskning og strategi, mens to spesialiseringer lar deg justere graden din med dine faglige mål. Velg mellom: Internasjonal markedsføring spesialisering Med kurs som: Global Marketing Communications Internasjonal kanaladministrasjon Internasjonal produktutvikling og merkevarestyring International Marketing Study Tour Kundanalyse og innsiktsspesialisering Med kurs som: Kunde Analytics Reklame og forbrukerinnsikt Digital markedsføring og webanalyse Forutsigende Analytics for markedsføring Vårt fleksible program gir deg mulighet til å fullføre studiene på så lite som ett år, eller hvis du er en profesjonell, for å få tak i studiene i så mye som fire år. Som student i programmet blir dine horisonter utvidet gjennom samspill med studentene dine, ekspertisen til vår verdensklasse fakultet, og praktisk erfaringskurs. Studentene er akseptert i vårt program fra en rekke forretnings-og ikke-forretningsmessige bakgrunner, og nærmere 50% av elevene dine kommer fra utenfor USA - som gir et kulturelt og akademisk riktig miljø. I samsvar med universitetets Jesuit-oppdrag strever Mastergrad i Markedsføring program for å styrke deg til å jobbe mot en felles god og en rettferdig verden. En fullført søknad inkluderer: - Online søknad - Offisielle transkripsjoner som indikerer mottak av en baccalaureatgrad... [-]

Videoer

SJU What you can expect

Kontakt

Saint Joseph's University

Adresse, linje 1 5600 W City Ave
19131 Philadelphia, Pennsylvania, USA
HJemmeside http://www.sju.edu/
Telefon +1 610-660-1693