School Of Professional Studies - Columbia University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den School of videreutdanning tilbyr masterstudier i nye og tverrfaglige felt, kurs og sertifikater, Columbia Sommer, programmer for å besøke norske og internasjonale studenter, og mer. Den School of videreutdanning ved Columbia University er en ressurs for de som ønsker å ta sine liv i nye retninger.

Våre studenter er motiverte, alvorlige, akademisk orienterte mennesker som søker profesjonell, personlig eller faglig utvikling i fag som spenner fra vitenskap til humaniora til kunst.

Omfanget av skolen strekker seg langt utover kveldskurs for retur studenter. Våre programmer tjener ikke bare ikke-graders og profesjonelle studenter, men også hundrevis av høyere og lavere grads Columbia matriculates hvert år.

Vi tilbyr for øyeblikket

Fjorten profesjonell mastergrader Postbaccalaureate studie i over 100 fagområder Over 50 high school-program faglige alternativer Ti nivåer av ESL undervisning Tilgang til Arts and Sciences kurs gjennom Revisjons og livslang læring programmer Universitetets Summer Sessions

Selv om dette tilbudet er mangfoldig, er våre programmer forenes av vår misjon: å forvandle kunnskap og forståelse i tjeneste for det større gode: en rettferdig, bærekraftig og medfølende globalt samfunn.

Vennligst utforske vår side og vurdere alt som Columbia School of videreutdanning har å tilby.

historie

Siden 1995 har Columbia University School of videreutdanning administrert og utviklet innovative programmer som fyller et mangfold av studentenes behov.

Opprinnelig kalt Divisjon for spesielle programmer, videreutdanning ved Columbia begynte med flere ikke-gradsprogram, en utenlands program, Summer Session, Sommer High School programmer, den amerikanske språkprogram, og noen få inter-institusjonelle ordninger. I løpet av de neste fem årene, Divisjon utvidet jevnt, lansere en serie med programmer rettet mot hovedfagsstudenter som trengs for å forberede for gradsstudier eller karriereutvikling og studenter som ønsket å studere i utlandet for et semester, år, eller i løpet av sommeren.

I 2002, Universitetet forstander gitt endelig godkjennelse for opprettelsen av School of videreutdanning, den første nye skolen ved Columbia i 50 år. Med denne nye status tjente SCE myndighet til å gi Master of Science-grad.

Siden 2002 har skolen gjennomgått bemerkelsesverdig vekst. I dag er skolen forvalter 14 profesjonelle MS studieprogrammene, postbaccalaureate studie i over 50 fagområder, Summer Sessions, den amerikanske språkprogram, og Summer High School programmer.

Skolen registrerer for tiden ca 6000 studenter hvert år, fra hele landet og hele verden. Vi serverer hundrevis av studenter i andre skoler ved Universitetet gjennom Summer Sessions, våre studie utlandet tilbud, og gjennom faglig orientert kurs vi montere hvert år.

Denne robuste veksten er et testament til vitalitet videreutdanning ved Columbia og for å lykkes med våre studenter og programmer. Vi fortsetter å se frem til å utvikle elevene muligheter for å endre sine liv gjennom strenge akademikere og utfordrende studie.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master (MSC) Bioetikk

Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 6 semestre September 2018 USA New York + 1 fler

The Master of Science i bioetikk, en del av Columbia universitetets programmer i bioetikk, som også inkluderer en Online Sertifisering av faglig prestasjon og Online noncredit Kurs, begrunnelse studentene i historiske, filosofiske, juridiske og sosiale-vitenskapelige tilnærminger og modeller for å håndtere bioetiske utfordringer. [+]

Spørsmål om de etiske, juridiske og samfunnsmessige implikasjoner av fremskritt innen bioteknologi og biomedisin er stadig oppstår både i USA og i utlandet. Fra stamcelleforskning til helsetjenester reform, disse emnene bære kritiske dilemmaer på kryss av loven, samfunn, kultur, offentlig politikk, filosofi, religion, økonomi og historie.

Forskere, helsepersonell og beslutningstakere konfrontere hvordan å nærme seg disse komplekse spørsmålene, men vitenskapelige og teknologiske fremskritt har langt forbi vår evne til å forstå eller ta viktige beslutninger om disse spørsmålene.

Den Master of Science i bioetikk, En del av Columbia universitetets programmer i bioetikk, som også inkluderer en Online Sertifisering av faglig prestasjon og Online noncredit Kurs, begrunnelse studentene i historiske, filosofiske, juridiske og sosiale-vitenskapelige tilnærminger og modeller for å håndtere bioetiske utfordringer. Programmet forbereder studentene til å arbeide i ulike kapasiteter innen dette nye og stadig voksende felt, og omfatter en konsentrasjon i globale bioetikk - den første av sitt slag i USA.... [-]


Master (MSc) Forhandlinger Og Konfliktløsning

Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 6 semestre September 2018 USA New York + 1 fler

Columbias masterstudiet i Forhandlinger og konfliktløsning, som kan gjennomføres på en deltid eller heltid, kombinerer teori og anvendt trening for å forberede studentene til å utvikle praktiske modeller for forhandlings og løse tvister mellom parter med ulike mål og ønsker. [+]

Konfliktløsning fagpersoner arbeider i en rekke felt, inkludert business, jus, utdanning, helsevesen og myndigheter. De fungerer som voldgiftsmenn, meglere, tilretteleggere, ombudsmenn og rådgivere. De må forstå de bakenforliggende årsaker og dynamikk konflikt og hvordan du kan løse tvister gjennom begrunnet forhandling.

Columbias Masterstudiet i Forhandlinger og konfliktløsning, Som kan gjennomføres på en deltid eller heltid, kombinerer teori og anvendt trening for å forberede studentene til å utvikle praktiske modeller for forhandlinger og løse tvister mellom parter med ulike mål og ønsker. Dette graduate programmet er en del av en rik historie med konfliktløsning ved Columbia University.... [-]


Master (MSc) Informasjon Og Kunnskap Strategi

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 16 måneder September 2018 USA New York

Columbia University Master of Science i informasjon og kunnskap Strategy (IKNS) forbereder individer som er investert i den strategiske potensialet i forretningskunnskap strategi justering, samarbeid og forretningsanalyse for å utvide eller armen ut fra sine nåværende roller, eller bli gründere av ventures i kunnskapsdomene. [+]

Drive vekst, produktivitet og samfunnsmessig betydning gjennom informasjon og samhandling. Columbia University Master of Science i informasjon og kunnskap Strategy (IKNS) programmet forbereder enkeltpersoner som er investert i den strategiske potensialet i forretningskunnskap strategi justering, samarbeid og forretningsanalyse for å utvide eller armen ut fra sine nåværende roller, eller bli gründere av ventures i kunnskapsdomene.

Program Fordeler

Utvikle

grunnleggende ferdigheter i strategi, forretningsanalyse, findability, jus, entreprenørskap, og endringsledelse for å planlegge og lede kunnskap og informasjonstjenester, bedre samarbeid og nettverk, og skape innovative kunnskapsprodukter.... [-]


Master (MSc) Kommunikasjon Praksis

Campus Heltidsstudier 4 - 5 semestre September 2018 USA New York

Columbia University Master of Science i kommunikasjon Practice programmet gir deg et fundament av analytiske ferdigheter, historiefortelling know-how, publikum forståelse, og et internship å få et konkurransefortrinn i feltet, og forberede seg på en karriere-spor jobb i kommunikasjon. [+]

Bygg en strategisk tankesett for kommunikasjon på arbeidsplassen.

Columbia University Master of Science i kommunikasjon Practice Programmet gir deg et fundament av analytiske ferdigheter, historiefortelling know-how, publikum forståelse, og et internship å få et konkurransefortrinn i feltet, og forberede seg på en karriere-spor jobb i kommunikasjon.

Du vil være forberedt på å segmentere og målgrupper, evaluere og design forskning verktøy, bruke sosiale medier strategisk, utvikle fortellerferdigheter, og grundig forstå hvordan man skal utvikle effektive kommunikasjonsstrategier.

Omfattende praktisk erfaring

Hjulpet av programmets faglige nettverk, sikre deg et internship på en New York City fast. For hele tredje semester, vil du sette dine ferdigheter til å bruke det som en fullt fungerende medlem av en kommunikasjonsteam, utvide din CV, og bygge et nettverk av kontakter.... [-]


Master (MSc) Pengeinnsamling Ledelsen

Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 12 semestre September 2018 USA New York + 1 fler

The Fundraising Ledelse masterstudiet utstyrer fagfolk til å utmerke seg i institusjonell utvikling og nonprofit ledelse karriere. [+]

Den Fundraising Ledelse masterprogram utstyrer fagfolk til å utmerke seg i institusjonell utvikling og nonprofit ledelse karriere.

Verden av ideelle organisasjoner er økende - både i størrelse og innflytelse. Tusenvis av årsaker og de millioner av organisasjoner som tjener disse årsakene, i USA og over hele verden, trenger folk til å lede og å sikre økonomisk støtte. The Fundraising Management program her på Columbia er din portal til å ta del i det som mange mener er den viktigste av samfunnets sektorer - den som fremmer filantropi, kjærligheten til menneskeheten.

Behovet for fundraising fagfolk og nonprofit ledere til å skille seg har økt. Organisasjoner stadig søker personer med en grundig forståelse av den filantropiske markedet, en beherskelse av sentrale pengeinnsamling teknikker, og omfattende lederegenskaper. På grunn av denne etterspørselen etter dyktige utviklere, lønn er blant de høyeste i sektoren.... [-]


Master (MSC) Sports Management

Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 8 semestre September 2018 USA New York + 1 fler

Nr 3 globalt av SportBusiness Internationals Masters Ranking 2015, Columbia University masterstudiet i Sports Management tog fagfolk i alle sektorer i sportsbransjen ved å lære spesifikke lederegenskaper med en global, analyse, og digital fokus. [+]

Bli en leder i data-drevet idrett verden i det 21. århundre.

Nr 3 globalt av SportBusiness Internationals Masters Ranking 2015, Columbia University masterstudiet i Sports Management utdanner fagfolk i alle sektorer i sportsbransjen ved å lære spesifikke lederegenskaper med en global, analyse, og digital fokus. Tilgjengelig deltid og heltid, plass til programmet:

unge fagfolk som ønsker å ha en karriere i idrett. dagens sport fagfolk som ønsker å forbedre sin nåværende kompetanse og forfølge utviklingsmuligheter. karriere skiftende fagfolk som ønsker å gå over til et fotballiv. Program Fordeler

Tilegne

ledende kunnskap gjennom vår unike læreplan i digitale idrett media, sport analytics og global sport management.... [-]


Master (MSc) Teknologiledelse

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier 16 måneder September 2018 USA New York

Columbia University Executive MS i Technology Management forbereder senior teknologi fagfolk til å utvikle et strategisk tankesett, finjustere sine muntlige og presentasjonsteknikk, forstå kjernevirksomhet funksjoner (som finans, regnskap og ledelse), og til slutt kjøre forbedret resultater gjennom bruk av teknologi. [+]

Etterspørselen etter dyktige og erfarne ledere som kan lede sine bedrifter å konkurrere i dagens svært konkurransedyktige, fartsfylt, global, teknologibasert økonomi har aldri vært høyere.

Columbia University Executive MS i teknologiledelse forbereder senior teknologi fagfolk til å utvikle en strategisk tankesett, finjustere sine muntlige og presentasjonsteknikk, forstå kjernevirksomhet funksjoner (som finans, regnskap og ledelse), og til slutt kjøre forbedret resultater gjennom bruk av teknologi. Programmet legger vekt på viktigheten av å bruke teknologi i næringslivet for strategisk fordel og økt produktivitet. Nyutdannede vanligvis anta posisjoner som CIO, CTO, CAO, COO, administrerende direktør, eller CSO, eller som gründere. Programmet er også ideelt for dem som forfølger CISA (Certified Information Systems Auditor) sertifisering.... [-]


Videoer

Pygmalion: Columbia University HSP Students' Film 2007

Regional Environmental Sustainability in the Middle East (Israel/Jordan)

Resolving Urban Conflict Course (Medellin, Colombia)