Les den offisielle beskrivelsen

Hvorfor Saint Michael? Overbevisende, verdensklasse utdanning

Saint Michaels College ble grunnlagt i 1904, leverer en overbevisende, verdensklasse liberal arts utdanning i en vakker Vermont setting. Vår tilkoblet samfunnet tillater elevene å danne nære relasjoner med hverandre og dyktig fakultetet medlemmer, og gir en ideell læringsmiljø der de har plass og støtte til å utfordre seg selv og sine kolleger. Saint Michael som en høyskole ligger minutter fra Burlington, en av landets topp-karakter Agder byene, og tilbyr en enestående blanding av faglig, åndelig, kulturelt, service og villmarksopplevelser. Hvis du vil vite mer, kan du gå smcvt.edu.

Saint Michaels College tilbyr utmerket masterstudier i klinisk psykologi, utdanning og Undervisning engelsk til høyttalere på andre språk (TESOL). Disse avanserte programmene er skreddersydd for å møte de individuelle behovene til en mangfoldig studentmasse inkludert arbeider fagfolk.

Personlig læreplaner, fleksible klasse planlegging, dyktige lærere, og sterke nettverk av kolleger og mentorer sikre at studentene får teoretisk utdanning, praktisk erfaring og innsikt til å bli ledere i sine felt. Faktisk er høgskolen godt kjent blant arbeidsgivere for å dyrke dyktige fagfolk. Dette er en av grunnene til det har en graduate-nivå jobb plassering rate på nesten 100 prosent.

Disse fordelene gjør en mastergrad fra Saint Michaels College en klok investering.

Master of Arts i Undervisning engelsk til høyttalere på andre språk (MATESOL) studium

Saint Michaels College er internasjonalt anerkjent og respektert MATESOL programmet lærer elevene å lære engelsk til høyttalere på andre språk i USA og i utlandet. Den har åtte alternativer, inkludert den MATESOL (36 studiepoeng); MATESOL: OnLine + OnCampus (36 studiepoeng); og Fredskorpset Master International Program (36 studiepoeng).

Flere programmer er MATESOL + PK-12 lisens (46 studiepoeng), MATESOL + PK-12 påtegning for lisensierte lærere (36 studiepoeng), og ELL Anbefaling for lisensierte lærere (18 studiepoeng). The Graduate Certificate i TESOL (24 studiepoeng) og TESOL Diploma Program tilbys også.

Alumni er lokalisert over hele verden ved hjelp av de ferdighetene de dyrket med TESOL programmet ved Saint Michaels College.

Et spennende sted i Vermont

Saint Michaels College ligger på 440 vakre mål i Colchester, Vermont i den nordøstlige delen av USA. Det er bare tre miles fra Burlington, Vermont største by og et mekka for kunst og underholdning.

Burlington ligger mellom de majestetiske grønne fjell og forunderlig Lake Champlain. Det tilbyr trendy butikker, fantastiske restauranter, spennende natteliv flott livemusikk, berikende kulturinstitusjoner, styrkende friluftsliv og flotte spesielle arrangementer.

Studenter kan våge utenfor området for å nyte enda mer av statens attraksjoner inkludert morsomme sommerfestivaler, vakker høst løvverk, og spennende helårs idretter som ski, snowboard, truger, fotturer, rock / isklatring, terrengsykling og kajakkpadling, bare for å nevne noen.

Financial Aid på Saint Michaels College

På Saint Michaels, verdien av utdanning langt overstiger kostnadene. Vår lille-school intimitet vil utfordre, styrke og gi næring til studenter til en pris som er vanligvis mindre enn sammenlignbare institusjoner. St. Gautes pålegger ikke de mange ekstra avgifter funnet på andre skoler, for eksempel kurs kreditt avgifter, helse avgifter, studieavgifter, teknologi avgifter eller parkeringsavgifter. Hva mer, er deres Student Financial Services Kontor venter på å hjelpe deg med å håndtere undervisning, gjennom Federal Direct Unsubsidized og Federal Direkte Graduate PLUS lån. Vi tilbyr også en opplæring betalingsplan gjennom undervisning Pay.

Hovedfagsstudenter på Saint Michaels College kan kvalifisere for føderalt sponset lån og graduate assistant som gir delvis undervisning remisjon og stipend.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MA

Saint Michael's College

Den mastergrad i TESOL (MATESOL) har fått studenter fra USA, og minst 60 andre land. Det har vært en del av St. Michaels College siden 1962.This 4-ukers, dekker 120-timer ... [+]

Den Mastergrad i TESOL (MATESOL) har fått studenter fra USA og minst 60 andre land. Det har vært en del av Saint Michael College siden 1962. Våre kandidater tjene som professorer og instruktører i anvendt språkvitenskap og TESOL hele verden. Programmet tilbyr teoretisk og metodisk skolering integrert med praktisk kurs. Vanligvis studentene fullføre hele programmet i tre eller flere semestre.

Finn ut hvorfor studenter velger St Mike!

OnLine + OnCampus Option For de som ønsker maksimal fleksibilitet og brukervennlighet. Tilbring to påfølgende somrene i vakre Vermont. Resterende kurs arbeid (12 studiepoeng-4 kurs) er ferdig på linje. Sommeren økten varer i 6 uker fra slutten av juni til begynnelsen av august. Etter fullført, studentene får Mastergrad i TESOL. ... [-]
USA Burlington
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 5 semestre
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk