Saint Augustine's University School of General Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

General College's oppgave er å tilby et miljø der ulike elever kan oppnå akademisk, sosialt og åndelig for å bli ledere i det 21. århundre. Målet med høgskolen er å (1) engasjere studenter, lærere og ansatte i undervisning, læring og stipend gjennom tverrfaglige samarbeid, (2) knytte læreplaner og læreplaner til universitetets kjernekompetanse i det generelle utdanningsprogrammet (TEP), (3) øke global læring i akademiske og sosiale opplevelser, (4) tiltrekke og beholde studenter med høy ytelse til universitetet, og (5) tilby et helhetlig akademisk program (TTAL-Three Tier Approach to Learning) som forbedrer matrikulering, oppbevaring og uteksaminering av lærde som gir positive bidrag til deres lokale, regionale, nasjonale eller internasjonale samfunn.

Avdelingen for generell utdanning støtter universitetets mål for generell utdanningsprogram ved å tilby kurs i fremmedspråk, historie og filosofi. Målet med kursene er å introdusere studentene for følgende kompetanser:

1. Tenk kritisk og demonstrer høy ferdighet i skriftlig og muntlig uttrykk;

2. Har en forståelse av kulturelle og åndelige verdier, kreativt uttrykk og historien og opplevelsen av det menneskelige samfunn gjennom kurs innen humaniora, kunst og språk; og

3. Reflekter over etiske og åndelige spørsmål knyttet til deres intellektuelle interesser, sosiale ansvar og personlige vekst.

Steder

Raleigh

Address
Oakwood Avenue,1315
27610 Raleigh, Nord-Carolina, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer