Saint Xavier University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Saint Xavier University

Som en institusjon for høyere utdanning, engasjerer Saint Xavier sine studenter, dens lærere og ansatte, og de som utgjør dens umiddelbare og bredere lokalsamfunn i de primære aktiviteter av undervisning, læring, stipend og service. Universitetet er oppkalt etter jesuittenes Saint Francis Xavier, skytshelgen for Moder Frances Xavier Warde som, i 1846, brakte Sisters of Mercy fra Pittsburgh til Chicago og stiftet Saint Francis Xavier Academy for Kvinner, forløperen til Saint Xavier University.

En katolsk institusjon

Saint Xavier University reflekterer og forlenger undervisning oppdrag av Jesus. Det er en tjeneste for den romersk-katolske kirke, et forhold gjort mulig på grunn av sin videre sponsing av Sisters of Mercy gjennom konferansen for Mercy Higher Education. Katolsk lære, spesielt dialogen mellom tro og fornuft og sosial rettferdighet tradisjon av Kirken, undergirds universitetets misjon og verdier.

Inspirert av arven fra Sisters of Mercy

Jordet i evange historier om en medfølende og gjestfrie Jesus som elsket og tjente andre, departementet av Sisters of Mercy til de fattige, syke og uneducated startet i Dublin og nå strekker seg over hele verden. Sitt rykte som lærere bedt om byens første katolske biskop å bringe Sisters of Mercy til Chicago, hvor de grunnla Saint Xavier i 1846, og er den eldste Mercy institusjon for høyere utdanning som eksisterer i verden i dag. Gjennomsyret med intensjonene i Sisters of Mercy, strekker Saint Xavier University en rik tradisjon for intellektuell rigor, barmhjertighetstjeneste og gjestfrihet til sine studenter og til verden gjennom arbeidet til høyere utdanning.

Utdanner menn og kvinner

Universitetet utvikler og opprettholder programmer og praksis som fører (L. ducere: å lede), menn og kvinner bort fra uvitenhet mot uttrykk for sitt fulle menneskelige potensial. Blant de uttrykk for fulle menneskelige potensialet er viser av personlig og faglig dyktighet, etiske beslutninger og bekymring for andres velferd.

For å søke etter sannheten

Som et pedagogisk tjeneste i Kirken informert av sin Mercy arv og sponsing, oppmuntrer og støtter alle medlemmer av sin akademiske miljøet i sin søken etter sannheten, herunder religiøse og teologiske sannheter som stammer fra eller peke på eksistensen av en kjærlig Gud Saint Xavier University i hvis bilde hver person har blitt opprettet. Reisen mot sannheten er livslang - Via, Veritas, Vita - et oppdrag som respekterer tro, fornuft og de ulike tilnærminger i ulike disipliner og metoder for observasjon, resonnement og analyse.

Til å tenke kritisk

Når Saint Xavier ble en høyskole i 1915, søstrene designe løpet av studiene jordet det faglige programmet i de liberale kunst og vitenskap for å "frigjøre" eller "gratis" elevene til å leve reflectively som de tilegnet seg kunnskap og søkte etter sannheten i deres personlige og profesjonelle liv. Å bli frigjort, i denne forstand, krever evne til å tenke kritisk. Dermed Saint Xavier læreplan, fortid og nåtid, understreker nøye observasjon og undersøkelse, refleksjon og ettertanke, vurdering, kreativitet, argumentasjon og integrering. Ved å lære å tenke kritisk, i alle sine dimensjoner, studenter kan bli frigjort fra konflikt og ubegrunnede antagelser, forutinntatte forestillinger og stereotype dommer; de er frigjort til å leve informerte, produktive, gode liv.

Å kommunisere effektivt

Saint Xavier University er et fellesskap av diskurs der kunnskap og kritisk tenkning av enkeltpersoner og grupper kan både utfordret og utvidet. Effektiv kommunikasjon innenfor et fellesskap av diskurs krever ulike ferdigheter og tilnærminger, som bunner i akademiske disipliner og preget av høflighet og respekt for meninger, erfaringer og oppfatninger av andre. Som et pedagogisk samfunnet, har Saint Xavier også et ansvar for å dele sin søken etter sannhet og dens kritisk tenkning med et bredere publikum som er både kritikere og forbrukere.

Å tjene klokt og medfølende

Tjenesten er en fundamental evangeliets budskap og et kjennetegn på liv og virke av Jesus. Således, som en katolsk institusjon sponset av Sisters of Mercy, utdanner Saint Xavier University menn og kvinner ikke bare for seg selv, men også for andre. Å tjene klokt innebærer å gjøre gode etiske dommer om disponeringen av ens og verdens ressurser, inkludert personlig tid og talenter. Å tjene medfølende er å utvide seg i barmhjertig handling på vegne av andre i deres nød. Tjeneste i ånden av barmhjertighet stammer fra en bevissthet om andres behov og en følelse av solidaritet med dem, informert av intellektuelle prinsipper som finnes i religiøse, etiske og moralske lære og tradisjoner.

Til støtte for menneskeverd og det felles gode

En grunnleggende budskapet i Skriften og et grunnleggende prinsipp om katolske sosiallæren er at mennesker har medfødt verdighet fordi de er laget i Guds bilde og likhet for Gud. Denne personlige verdighet kan ikke begrenses ved tilstander av rase, klasse, kjønn, etnisitet, seksuell orientering, alder eller fysisk evne. Det felles gode, en utfyllende prinsipp om katolske sosiallæren, er betinget på det prinsipp at hver person har en gudgitt ansvar for å fremme en rettferdig og barmhjertig verden som gjør nytten av Guds godhet tilgjengelig for alle. Saint Xavier University streber etter å være tilsiktet om adressering menneskeverd og det felles gode i sine programmer, aktiviteter og relasjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se BScs » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma I Tidlig Barndom Utdanning

Campus Heltidsstudier 2 - 5 år August 2018 USA Chicago

Tidlig barndom utdanning programmet er utviklet for personer som ønsker å lære små barn (alder 0 til grad 2), fører til en Master of Arts grad, og forbereder kandidatene til å forfølge en Illinois profesjonell pedagog lisens godkjent for tidlig barndom utdanning, med valgfritt tidlig barndom utdanning godkjenning. [+]

The School of Education ved Saint Xavier University forbereder lærere som er bredt og liberalt utdannede og kompetente i innholds metoder og dyktige i å undervise alle barn i moderne skoler. Programmet i tidlig barndom utdanning er godkjent av Illinois State Board of Education og er akkreditert av Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning.

Den tidlig barndom utdanningsprogram er utviklet for personer som ønsker å lære små barn (alder 0 til grad 2), fører til en Master of Arts grad, og forbereder kandidatene til å forfølge en Illinois profesjonell pedagog lisens godkjent for førskolelærerutdanning, med valgfri førskolelærerutdanning godkjenning.

Programmet krever vellykket gjennomføring av allmennutdanning kurs, yrkesrettet utdanning kurs og sentrale kurs, som beskrevet nedenfor:... [-]


MSc

MSc I Regnskap

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA Chicago

Den MS i regnskap programmet er et 30-timers program som lett kan gjennomføres på ett år. Programmet er utviklet for å forberede studentene for både CPA og muligens CMA eller CFE avhengig av valg av valgfag. [+]

MSc i regnskap

Våre omfattende programmer er utviklet for å møte de ulike og endrede behov hos studenter og arbeidsgivere.

Den MS i regnskap programmet er et 30-timers program som lett kan gjennomføres på ett år. Programmet er utviklet for å forberede studentene for både CPA og muligens CMA eller CFE avhengig av valg av valgfag.

Forutsetning kurs

Alle kursene kreves ved innreise, med mindre annet er angitt som "fravikes." Program kun tilgjengelig for de med regnskapsmessig lavere grader. Arbeids må omfatte 24 timer med ikke-regnskap business kurs. Må ha Business Ethics, Business Communications og 2-timers forskningskomponenten.

ACCT 210: Financial Accounting (3) ACCT 211: Driftsregnskap (3) ACCT 301: Intermediate Accounting I (3) ACCT 302: Intermediate Accounting II (3) ACCT 303: Intermediate Accounting III (3) ACCT 311: Individuell inntektsskatt (3) ACCT 321: Cost Accounting (3) ACCT 341: Revisjon (3) ACCT 351: Advanced Accounting Issues (3) ACCT 361: Corporate Income Tax (3) ENGL 224: Professional Writing (3) Finc 300: Principles of Finance (3) MGMT 380: Økonomi, etikk og samfunn (3) 2-Hr forskning (gjennomført hvis tatt INT II, ​​III) ... [-]

MS I Business Analytics

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Chicago

Master of Science in Business Analytics (MSBA) program ved Graham School of Management er utformet for å gi studentene ferdigheter og kunnskap for å bli dyktigere i forretningsanalyse og for å fremme sin yrkeskarriere i denne spennende og raskt voksende område. [+]

MS i Business Analytics

Master of Science in Business Analytics (MSBA) program ved Graham School of Management er utformet for å gi studentene ferdigheter og kunnskap for å bli dyktigere i forretningsanalyse og for å fremme sin yrkeskarriere i denne spennende og raskt voksende område.

Studenter i dette programmet vil få en bred og inngående kunnskap i alle områder av forretningsanalyse og store dataanalyse:

statistisk modellering data mining og datavarehus visualisering informasjonssikkerhet optimalisering virksomheten beslutninger under usikkerhet

Studentene skal lære programmeringsverktøy og datamodellering nødvendig å analysere store og ustrukturerte datasettene som støtter virksomheten beslutningsprosesser og forbedring av forretningsdrift. Studenter i dette programmet vil oppdage anvendelser av forretningsanalyse over et bredt spekter av funksjonelle områder i ulike bransjer, inkludert regnskap, økonomi, markedsføring, menneskelige ressurser, drift, detaljhandel, produksjon, bank og helsetjenester.... [-]


Master

Master Of Applied Computer Science

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Chicago

Master of Applied Computer Science (MACS) Programmet er utviklet for å fremme elevenes forståelse av datateknologi forme vår verden i dag. [+]

Master of Applied Computer Science

Master of Applied Computer Science (MACS) Programmet er utviklet for å fremme elevenes forståelse av datateknologi forme vår verden i dag, og for å forberede studentene på å opprettholde en livslang bidrag til en teknologi-relaterte karriere. Den MACS-programmet gir studentene en teoretisk og praktisk forståelse av viktige områder i databehandling feltet.

Dette programmet kan være ferdig i to semestre ved å fullføre 16 studiepoeng hvert semester, eller i 3-4 semestre ved å spre kursene over en lengre periode. En Master of Business Administration (MBA) grad kan gjennomføres ved å ta ytterligere 24 graduate studiepoeng fra Graham School of Management, som kan være ferdig i ett ekstra år.... [-]


Videoer

SXU Graduate School

SXU - Living on Campus