Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Om oss

Lucas College og Graduate School of Business ble grunnlagt i 1928 og er akkreditert siden 1967 av AACSB International, verdens fremste akkrediteringsorgan for handelshøyskoler. Vi er den største bidragsyteren til forretningskandidater til Silicon Valley og en stor bidragsyter til hva dalen er i dag. Som Universitetet der den er plassert, reflekterer Lucas College og Graduate School of Business den livlige, multikulturelle og globale atmosfæren i Silicon Valley. Med mer enn 175 fakultet og 5000 studenter tilbyr våre studenter studenter globale muligheter, samtidig som de har sterke bånd til Silicon Valley-selskapene.

Gjennom våre grunnskoler og avdelinger leverer vi tretten forretningskonsentrasjoner, og våre utdannede skoler gir avanserte grader og sertifikater innen næringsliv, regnskap, beskatning og transportstyring. Våre sentre og institutter tilbyr unike muligheter for studenter å finpusse sine kunnskaper og ferdigheter innen skatt, regnskap, finansielle tjenester, driftsledelse, global ledelse, entreprenørskap og mer. Andre prisbelønte programmer utvider LCoBs studentopplevelse, og skaper et ekstraordinært læringssamfunn som driver Silicon Valley og videre.

Lucas College og Graduate School of Business - Drivende Silicon Valley

Vi gir ressurser, ferdigheter og muligheter for studentene til å lykkes i Silicon Valley - en av de mest blomstrende, konkurransedyktige og innovative økonomiske regionene i verden og utover.

Blant multikulturelt, globalt perspektiv med Silicon Valley historiske grunnlag for teknologisk innovasjon, er våre programmer en refleksjon av vår anerkjente, lokale arv. Med over 80% av våre studenter som arbeider i dalen, er våre studenter og alumni virkelig Powering Silicon Valley.

Lucas College of Business tilbyr studentene betydelige valg for deres fokusområde med studier med tretten forretningskonsentrasjoner. Jack Holland Student Suksessenter gir individuell oppmerksomhet for å hjelpe elevene til å navigere i sine pedagogiske valg og karrierevei.

Våre verdensklasse sentre og institutter støtter studentopplevelsen med forbedret utdanning og nettverk med høy kaliber, lokale fagfolk i en rekke bransjer. Uovertruffen studentressurser som Gary J. Sbona Honor's Program, Thompson Global Internship Programmet, og vårt anerkjente fakultet gir ressursene og miljøet der elevene kan utforske profesjonelle prospekter og dra nytte av unik opplevelseopplæring.

Oppdrag

LCoB Vision, Mission og Verdier. Som Silicon Valley største og eldste offentlige universitet har San Jose State University tjent de pedagogiske behovene til samfunnet vårt og dets globale marked siden 1857. College of Business er blitt akkreditert siden 1967 av AACSB International, verdens fremste akkrediteringsorgan for handelshøyskoler. Vi er den største leverandøren av forretningskandidater til Silicon Valley og en stor bidragsyter til hva dalen er i dag.

Syn. Kollegiet driver Silicon Valley ved å betjene globale og mangfoldige krav til dette dynamiske og innovative forretningsmiljø. Vi tilbyr en utdanning fra 21. århundre for å muliggjøre suksess for våre studenter, arbeidsgivere og samfunnet.

Oppdrag. Vi er institusjonen av muligheter i Silicon Valley, utdanne fremtidige ledere gjennom erfaringslæring og karakterutvikling i et globalt næringsliv og ved å utføre forskning som bidrar til forretningsteori, praksis og utdanning.

Kjerneverdier

 • Excellence - Vi drives av standarder for fortreffelighet i undervisning, forskning og service
 • Etikk - Vi stiller høyest krav til faglig og faglig oppførsel for å oppmuntre samfunnsansvar
 • Entreprenørskap - Vi fremmer en kultur av innovasjon og kreativitet
 • Engasjement - Vi bygger en kultur som verdsetter mangfold, åpen kommunikasjon og samarbeid

Implikasjoner av vår misjon

 • Institusjon av muligheter - Vi tilbyr en høyverdig kvalitetsutdanning som gir både arbeids- og heltidsstudenter, i alle aldre og ulike bakgrunner, for å forandre deres liv.
 • Silicon Valley fokusert - Vi integrerer Silicon Valley-opplevelsen i våre programmer, forskning, studentdeltakelse og samfunnsrelaterte verdiskapninger til Silicon Valley-regionen og videre.
 • Opplæringslæring - Vi utdanner studenter ved hjelp av nyskapende pedagogikk og erfaringslæring, gjennom engasjement med lokale og globale bedrifter og samfunn, faglig utvikling og tverrkulturelle erfaringer.
 • 21. århundre utdanning - Vi skaper et teknologimediert læringsmiljø og kontinuerlig forbedrer og utvikler programmer som engasjerer, påvirker og gir verdier til både næringsliv og samfunn.
 • Ledelse i et globalt næringsliv - Vi tilbyr et talentbasseng, ideeledelse og næringslivsengasjement gjennom våre institutter og ekspertisesteder som støtter Silicon Valleys vekst på verdensmarkedet.
 • Forskning - Vårt mangfoldige fakultet fokuserer på forskning og faglig engasjement som påvirker teori og praksis i næringsliv og utdanning i Silicon Valley og videre.
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Å ha "MST" etter navnet ditt er et høyt skille i skatteverdenen. Det indikerer at du er velbevandret i skatteområdet, dyktig på skatteforskning og i stand til å håndtere ... [+]

Handle om

Å ha "MST" etter navnet ditt er et høyt skille i skatteverdenen. Det indikerer at du er velbevandret i skatteområdet, dyktig på skatteforskning og i stand til å håndtere intelligent med kompleksiteten i dagens skatteregler. MST er et 30 studieprogram som gir deg mulighet til å registrere deg på heltid og fullføre graden i 12 måneder eller deltid og bli ferdig i 24-36 måneder. Og snakk om fleksibel, våre klasser er planlagt å jobbe rundt den travle skattesesongen.

Opptakskrav

Opptak til MST-programmet tilbys hvert høst og vårsemester. Opptakskrav inkluderer:

Fireårig bachelorgrad (noen hoved) fra en akkreditert amerikansk høyskole eller et universitet eller en tilsvarende grad fra en anerkjent institusjon utenfor USA.For transkripsjoner eller grader opptjent utenfor USA og Canada: Graduate Admissions (GAPE) krever at du sender inn en WES (Basic eller ICAP) evaluering. Veibeskrivelse er tilgjengelig på WES (World Education Services).3,0-punktspoeng gjennomsnitt (siste 60 semester / 90 kvartalsenheter)GMAT eller GRE: Poeng til de 50 persentilen i både verbale og kvantitative delene av eksamen. Eller betinget av godkjenning av MST-direktøren, kan GMAT / GRE-kravet fravikes dersom søkeren har noen av følgende.Oppnådd en Ph.D. i USAPasserte alle deler av CPA-eksamenen (i USA)Passet den registrerte Agent eksamen administrert av IRS.Scoret 145 eller høyere i LSAT eksamenUtdannet med æresbevis fra Lucas College of Business Gary J. Sbona Honours Program innen de siste fem årene.En GPA på minst 3,2 fra et akkreditert US-universitet og fullførte minst tre års heltidsarbeidserfaring i beskatning. Et intervju med MST-direktøren og / eller et brev fra veileder som erklærer for arbeidstypen kan... [-]
USA Julenissen
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
12 - 36 måneder
Campus
Les mer på norsk
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Hvis du planlegger å bli en CPA og ønsker å leve og jobbe som profesjonell regnskapsfører i Silicon Valley, vil du ikke finne et bedre program enn vår. MSA-programmet bes ... [+]

Handle om

Er du klar til å starte en karriere? Er du en profesjonell eller undergraduate som trenger 30 enheter for CPA-sertifisering? Gode nyheter! Tidligere designet for studenter med liten eller ingen regnskapsmessig bakgrunn, velkommen vår Master of Science i Accountancy grad nå alle med en regnskapseksamen lavere grad, også.

Vår MSA-program er det lengste løpende programmet i Nord-California. Vi er en svært god passform hvis du vil leve og jobbe som profesjonell revisor i Silicon Valley.

Spennende praksisplasser. Utmerket CPA eksamen resultater. Og mange utvidede nettverk og karrieremuligheter fremover.

Hvis du planlegger å bli en CPA og ønsker å leve og jobbe som profesjonell regnskapsfører i Silicon Valley, vil du ikke finne et bedre program enn vår. MSA-programmet består av 30 enheter som tilbys i et akselerert format, som du kan fullføre i to til tre heltidssemester. Opptak tilbys hvert høstsemester.... [-]

USA San Jose
August 2020
Engelsk
Heltid studier
12 måneder
Campus
Les mer på norsk
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Master of Science i Transportation Management (MSTM) er et fullt akkreditert, 30-studieprogram som tar to og et halvt eller tre år å fullføre som deltidsstudent. Læreplan ... [+]

Handle om

Master of Science i Transportation Management (MSTM) er et fullt akkreditert, 30-studieprogram som tar to og et halvt eller tre år å fullføre som deltidsstudent. Læreplanen består av seks obligatoriske kurs, to valgfag og en to-retters kulminerende capstone-opplevelse.

Pensumet ledes av nasjonalt anerkjente instruktører som er akademiske eller industrielle eksperter. MSTM er fullt akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Klasser holdes på ukedager, slik at studentene kan jobbe heltid mens de tjener sine grader. Studentene tar vanligvis ett kurs om gangen, en natt i uken, for hver ti-timers økt, for totalt fire klasser per år. Klasser leveres av toveis videokonferanser, suppleres med webkurs. Studentene deltar på klassen i person på steder i hele California eller via online videokonferanser.... [-]

USA Julenissen
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
24 - 36 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Address
One Washington Square San Jose, CA
95192 San Jose, California, USA
Address
2933 Bunker Hill Lane, Suite 120
95054 Julenissen, California, USA