School Of The Art Institute Of Chicago (SAIC)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Provoserende tenking og å lage

Velkommen til School Of The Art Institute Of Chicago (SAIC) , en av de mest historisk betydningsfulle akkrediterte uavhengige skolene for kunst og design i nasjonen som ligger i en av de største amerikanske byene. Våre anerkjennelser er mange, inkludert anerkjennelse av Columbia Universitys National Arts Journalism-undersøkelse som "den mest innflytelsesrike kunsthøgskolen i USA" og vår jevnlige rangering blant topputdannede kunstkunstprogrammer i landet av US News and World Report.

SAIC er distinkt på den måten at det gir kandidater, post-baccalaureate og studenter en tverrfaglig læreplan og den nødvendige friheten til å utvikle seg som kunstnere, designere og stipendiater. Samtidig streber vi etter et nivå av strenghet, utredning og kulturell relevans som gjør SAIC virkelig spesiell. Studentene våre oversetter de mest komplekse ideene til håndgripelige former - malerier, skulpturer, filmer, forestillinger, bøker, installasjoner, oppfinnelser, bygninger, samfunnsprosjekter, og, oftere enn ikke, en kombinasjon av ovenstående. Få skoler i USA gir et så bredt spekter av muligheter.

Vårt engasjerte studentorgan og det prisbelønte fakultetet for kunstnere, lærde og ledende utøvere jobber i umiddelbar nærhet, deler eksepsjonelle ressurser og etablerer et forum for en sterk ideutveksling. Den innvarslede nye Modern Wing of the Art Institute gir en utrolig ressurs for inspirasjon og studier. Andre unike SAIC-ressurser inkluderer våre banebrytende fasiliteter, Gene Siskel Film Center, Visiting Artists Program og Sullivan Galleries som viser arbeid for et bredt publikum.

Selvfølgelig gir sentrum av Chicago studentene tilgang til en av verdens mest kreative livlige og arkitektoniske rike byer, og vi oppmuntrer til engasjement i det fulle spekteret av kulturelle fasiliteter. Vi anerkjenner imidlertid fullt ut at vi lever i et globalisert samfunn - gjenspeiles også i den demografiske sammensetningen av studentorganet - og gir dermed et vell av uvurderlige internasjonale studiemuligheter over hele verden.

Fremst handler SAIC om studenter. Vi er opptatt av å tilby en fullstendig liberal kunst samt kunst- og designutdanning som vil tjene våre alumner gjennom deres mangefasetterte karriere. Vi gleder oss over interessen din og håper inderlig at du vil legge stemmen din til SAIC-dialogen på et så kritisk punkt i historien til Chicago, nasjonen og verden.

Steder

Chicago

Address
South Wabash Avenue,36
60603 Chicago, Illinois, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss