Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Tradisjon of Excellence

AACSB Accredited Badge Stillman School of Business ved Seton Hall University ble etablert i 1950 for å gi utdanning rettet mot de komplekse, praktiske behovene til bedriftsledere. Skolen var den første private handelshøgskolen i New Jersey for å få akkreditering fra Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). Mer enn 60 år senere fortsetter skolen å opprettholde profesjonell akkreditering fra AACSB og er den eneste skolen i Nord-New Jersey med både forretnings- og regnskapsakkreditering.

Nasjonalt anerkjent opplæringserfaring

Lederskap Excellence 2016 badgeThe Stillman School er nasjonalt anerkjent for sin "Return on Investment" av US News

Vår MBA-program er inkludert i The Princeton Review's "Best Business Schools" og i US News

Begreper til praksis

Stillman School of Business gir en pedagogisk opplevelse som "forvandler konsepter til praksis" og strekker seg utover de fire veggene i et klasserom. Materielle eksempler på dette inkluderer vår:

  • Åtte Applied Learning Centers
  • Praktik og sysselsetting muligheter
  • Fakultet / Studentforskningspartnerskap
  • Nasjonalt anerkjent grunnutdanning

Strikkede fellesskap

Skolen opprettholder følelsen av et nært samfunn med små klassestørrelser og praktiske kursplaner. Studentene jobber med fakultet og administratorer for å oppnå sine akademiske og karriere mål. Videre gir alumni-samfunnet 17.000 sterke studenter studenter med et vell av læring, nettverk og karrieremuligheter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Seton Hall W. Paul Stillman School of Business

Regnskapsmedarbeidere har et stort antall karriereveier og næringer å velge mellom, noe som betyr at våre kandidater har høy sysselsetting og arbeidssikkerhet. ... [+]

Regnskapsmedarbeidere har et stort antall karriereveier og næringer å velge mellom, noe som betyr at våre kandidater har høy sysselsetting og arbeidssikkerhet.

Seton Halls program forbereder seg mot kandidater uten bachelorgrad i regnskap, og forbereder deg for en vellykket karriere og tilfredsstiller de pedagogiske studiepoengene som kreves for å sitte for CPA-eksamen i New Jersey, New York og de fleste andre stater.

Mange av de største bedriftene og de mest kjente byråene går til vårt program for rekruttering på kampanjer, inkludert vår årlige "Meet the Firms Night".

Heltidsstudenter kan fullføre sine kurs, på campus eller på nettet, på bare 12 måneder. Deltidsstudenter avsluttes typisk med vårt program på to år.... [-]

USA Sør-Orange
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Address
400 South Orange Ave
07079 Sør-Orange, New Jersey, USA