South University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

South University gir et varmt, støttende læringsmiljø som vil oppmuntre deg til å samarbeide med et fellesskap av fakulteter, ansatte og studenter som er ivrige etter å spille en rolle i å hjelpe deg med å nå dine pedagogiske mål, på campus og online. Vi er stolte av Sør-opplevelsen av små klasser som tilbyr en praktisk opplevelse som vil være viktig for å forme ferdighetene og dyktighetene dine i ditt valgte felt, men som også hjelper til med å forme din karakter gjennom samfunnsengasjement, frivillighet og jakten på liv- lang læring.

Oppdrag

South University er en akademisk institusjon dedikert til å gi pedagogiske muligheter for den intellektuelle, sosiale og profesjonelle utviklingen til en mangfoldig studentpopulasjon.

For å oppnå dette formålet tilbyr institusjonen fokuserte og balanserte programmer på tilknytningens, baccalaureate-, master- og doktorgradsnivå. Det tilbys en bredbasert kjerneplan, som fremmer kritisk tenking, effektiv muntlig og skriftlig kommunikasjon og ferdigheter for livslang læring. I tillegg fokuserer universitetet på å utvikle forutsetninger for å verdsette kunnskap, samt en streben etter livslang læring.

South University tilnærming til høyere utdanning og de resulterende fleksible akademiske erfaringer gir studentene den intellektuelle innsikten og fornuftige tilnærmingen som er nødvendig for å skape grunnlaget for personlig og profesjonell oppfyllelse. South University har et mål om å tilby en omfattende utdanning som gir studentene en filosofi som verdsetter ikke bare læring og profesjonalitet, men også bidrag og engasjement for å fremme samfunnet.

Ved å tro at kvalifiserte personer skal ha privilegiet formell akademisk opplæring, ønsker South University velkommen de som søker pedagogiske utfordringer. For dette formål gir universitetet et læringsmiljø, både på campus og på nettet, som hjelper studentene med å identifisere mål og virkemidler for å oppnå dem. Med denne filosofien i tankene, lærer studentene ved å samhandle med et fellesskap av fakultet, ansatte og administrasjon dedikert til South University 's akademiske formål.

En del av samfunnet ditt

Vi er opptatt av å bygge et levende, mangfoldig samfunn som fungerer til støtte for dine mål. Våre studenter, ansatte, fakultet, studenter - og arbeidsmiljøet - utgjør et rikt nettverk som strekker seg langt utover din tid på skolen. Som South University student vil du bli en del av denne utvidede familien som vil hjelpe deg med å identifisere mål mens du er på skolen og deretter midlene til å oppnå dem. Sør har utviklet seg fra et universitetssystem til et universitetssystem med flere campus, som for tiden har 11 lokasjoner.

 • Savannah, GA Etablert i 1899
 • West Palm Beach, FL Etablert i 1986
 • Montgomery, AL Etablert i 1996
 • Columbia, SC Etablert i 2002
 • Tampa, FL Etablert i 2006
 • Orlando, FL læringsside
 • Virginia Beach, VA Etablert i 2009
 • Richmond, VA Etablert i 2009
 • Austin, TX Etablert i 2011
 • Online-programmer som ble tilbudt gjennom Savannah, etablert i 2004
 • High Point, NC Etablert i 2012

137006_IMG_0793.jpgSouth University","author_url":"","source":""}" />

University Career Services Center

University Career Services Department samarbeider med studenter for å utforske deres karrierepotensial, og samarbeider med dem for å bygge sitt profesjonelle merke gjennom hele deres pedagogiske reise. Målet vårt er å oppmuntre studentenes karrierepotensial ved å tilrettelegge for muligheter til å utforske interessene deres og få verdifull yrkeserfaring mens vi bruker ressurser som kan fås praktisk talt eller personlig på alle South University . Karriereserviceavdelingen ønsker alle studentene i South University velkommen til å delta og delta på eventuelle begivenheter på campus.

Karriereservicesenter

Fra dag en av klassene vil studentene ha tilgang til den eksklusive South EDGE-plattformen, som har en mengde videoer og aktiviteter, og det er ingen gebyrer eller kostnader forbundet med denne tjenesten.

Alumni-tilkoblinger

Over South University 120 år lange historie - fortid, nåtid og fremtid - har mange studenter, ansatte, instruktører og studenter bidratt til ånden i fellesskap og livslang læring som har blitt essensiell for vår identitet. South University er opptatt av å gi intellektuelle, sosiale og profesjonelle utviklingsmuligheter til ikke bare studentene våre, men også til vårt inspirerende samfunn med mer enn 43 000 studenter over hele verden.

Vårt nettsted for Alumni Connections har som mål å engasjere og ønske velkommen til alumnerne våre ved å gjenskape det støttende miljøet du opplevde som student. Her kan du feire suksessen din ved å søke om en Alumni Achievement Award eller nominere en tidligere klassekamerat som har utmerket seg på sitt felt. Du kan dele med oss hvor du er i din karriere i dag og bruke våre karriereressurser uten kostnad for å hjelpe deg med å forfølge hvor du vil være i fremtiden. Du kan dessuten finne måter å gjøre en forskjell i livene til våre nåværende studenter som en reseptor, mentor eller til og med arbeidsgiver.

Arbeidsgiverforbindelser

South University Career Services gir arbeidsgivere en mulighet til å finne den neste kvalifiserte kandidaten fra våre South University kandidater gjennom South EDGE jobbportal. Legg ut dine jobber og praksisplasser her.

Transkriptforespørsler

Klikk her for instruksjoner om hvordan nåværende og tidligere studenter kan be om et offisielt transkripsjon fra South University .

Steder

Savannah

Address
Mall Boulevard,709
31406 Savannah, Georgia, USA

Tampa

Address
North Himes Avenue,4401
33614 Tampa, Florida, USA

West Palm Beach

Address
University Centre 9801 Belvedere Road
33411 West Palm Beach, Florida, USA

Montgomery

Address
5355 Vaughn Road
36116 Montgomery, Alabama, USA

Columbia

Address
9 Science Court
29203 Columbia, Sør-Carolina, USA

Orlando

Address
5900 Lake Ellenor Drive, Suite 150
32809 Orlando, Florida, USA

Virginia Beach

Address
301 Bendix Rd Suite 100
23452 Virginia Beach, Virginia, USA

Richmond

Address
2151 Old Brick Road
23060 Richmond, Virginia, USA

Austin

Address
1220 W. Louis Henna Blvd.
78681 Austin, Texas, USA

Savannah

Address
Savannah, Georgia, USA

Høyt punkt

Address
3975 Premier Drive
27265 Høyt punkt, Nord-Carolina, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss