Southeastern Oklahoma State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Formålsparagraf

Southeastern Oklahoma State University gir et miljø for faglig dyktighet som gjør elevene til å nå sitt høyeste potensial. Ved å ha personlig tilgang til god undervisning, utfordrende akademiske programmer, og extracurricular erfaringer, skal studentene utvikle ferdigheter og vaner som fremmer verdier for karriere forberedelser, medborgerskap, og livslang læring.

Omfang og funksjon Den stor vekt på sørøst fortsetter å være en kvalitet lavere utdanning. Universitetet tilbyr en rekke Baccalaureate-nivå programmer som forbereder studentene for et samfunn i endring. I tillegg er valgt graduate nivå programmer tilgjengelig for å tjene behovene i regionen.

I å oppfylle sitt oppdrag, Sørøst fremmer regionens kulturelle muligheter, økonomisk vekst, miljøkvalitet, vitenskapelige og teknologiske fremskritt, samt sosial og personlig velvære.

I samsvar med Sørøst misjon og regionalt fokus Universitetet konsentrerer seg om å oppnå følgende mål: For studenter Sørøst vil:

Gir en mulighet til å lykkes gjennom en utfordrende, elevsentrert fagmiljø. Tilby en lavere grunnlag i de liberale kunst og vitenskap, med vekt på å integrere kritisk tenkning, kommunikasjonsevner og hensiktsmessige teknologiske anvendelser i læreplanen i alle disipliner. Gi en generell utdanningsprogram som familiarizes elever med store områder av stipend. Gi faglige, akademiske og karriereorientert lavere og høyere programmer for å møte endrede behov i arbeidsstokken. Gi et miljø for ikke-akademiske erfaringer, som fremmer utviklingen av personlighet, sosial levende og effektiv statsborgerskap. Presentere et styringssystem som gir pålitelig informasjon og eventuelt innebærer elevene i beslutningsprosessen. Aktivt rekruttere tradisjonelt underrepresentert studenter og tilbyr stipend programmer for å tiltrekke seg elever av ulike sosioøkonomiske og faglige nivå.

For lærere og ansatte Sørøst vil:

Gi muligheter for faglig utvikling. Bruk vurdering for å forbedre elevenes læring og effektiv opplæring. Følge veldefinerte organisatoriske strukturer, retningslinjer og prosedyrer. Tilpasse seg et skiftende høyere utdanning miljøet. Administrere et system av felles styring som gir pålitelig informasjon til institusjonens kretser. Nurture en campus samfunnet reagerer på behovene til en mangfoldig befolkning.

For regionen Sørøst vil:

Gi etter-undervisning for lærere og andre fagfolk for å gjøre Sørøst konkurransedyktig i nasjonale og verdens markeder. Fortsett sin historiske utarbeidelse av kvalitets lærere for Oklahoma. Gi avanserte graduate studier og forskning på områder av særlig styrke og behov for regionen og staten Oklahoma. Gi muligheter for global bevissthet. Del menneskelige, faglige og teknologiske ressurser med skoler, industri og offentlige etater gjennom økonomisk utvikling, samarbeid, og oppsøkende virksomhet. Serveres som en kulturell, kunstnerisk, og informasjonssenter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se MBA på deltid » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts I Klinisk Psykisk Helse Rådgivning

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Oklahoma City

The Counselor utdanningsprogram på SE forbereder rådgivning fagfolk for arbeid i ulike kliniske psykiske innstillinger. Eksempler på slike innstillinger omfatter distriktspsykiatriske sentre, pedagogisk hjelpeprogrammer (EAPs), innleggelse psykiatriske avdelinger, rusbehandling sentre, tverrfaglig psykisk helse behandlingstilbud, US Department of Veterans Affairs (VA) sykehus og poliklinikker, militære baser, fengsler , bedrift eller bransje innstillinger, universitets rådgivning sentre, eller private / selvstendig praksis. [+]

The Counselor utdanningsprogram på SE forbereder rådgivning fagfolk for arbeid i ulike kliniske psykiske innstillinger. Eksempler på slike innstillinger omfatter distriktspsykiatriske sentre, pedagogisk hjelpeprogrammer (EAPs), innleggelse psykiatriske avdelinger, rusbehandling sentre, tverrfaglig psykisk helse behandlingstilbud, US Department of Veterans Affairs (VA) sykehus og poliklinikker, militære baser, fengsler , bedrift eller bransje innstillinger, universitets rådgivning sentre, eller private / selvstendig praksis.

Den cmhc Program eksisterer innenfor større sammenheng med rådgivning yrket. Rådgivning yrket har mange definisjoner. For eksempel, i 2010 American Counseling Association konferansen delegater fra "20/20: En visjon for fremtiden for Counseling" gitt følgende definisjon: "Rådgiving er et profesjonelt forhold som gjør at ulike enkeltpersoner, familier og grupper for å oppnå mental helse velvære, utdanning og karriere mål. "The American Mental Helse rådgivere Association (2010) anfører videre at, mental helse rådgivere gi en fleksibel, forbruker-orientert terapi. De kombinerer tradisjonelle psykoterapi med en praktisk, problemløsning tilnærming som skaper en dynamisk og effektiv vei for endring og problemløsning. Psykisk helse rådgivning er et tydelig yrke, lisensiert i 50 stater, District of Columbia, og Puerto Rico, med nasjonale standarder for utdanning, opplæring og klinisk praksis. Videre er mental helse rådgivere unikt kvalifisert til å levere høy kvalitet omsorg til kostnadseffektive priser. I tillegg mental helse rådgivere er høyt kvalifiserte fagfolk som gir et bredt spekter av tjenester, inkludert, men ikke begrenset til utredning og diagnostisering; psykoterapi; behandling planlegging og utnyttelse gjennomgang; kort og løsningsfokusert terapi; rusmiddelbruk og avhengighet behandling; psykoedukative og forebyggende programmer; og krisehåndtering.... [-]


MSc

Master Of Science I Sports Studier Og Atletisk Administrasjon

Campus Heltidsstudier 33 timer September 2018 USA Oklahoma City

Master of Science in Sport Studier og Athletic Admin¬istration gir et sterkt fundament i forskningsmetodikk, sport administrasjon, ledelse og økonomi. Gjennom kvalitet instruksjon og lærerike opplevelser, vil nyutdannede av dette programmet være i stand til å bevege seg inn i posisjoner i atletisk administrasjon; facilities management; idrettsarrangement planlegging; og coaching. [+]

Master of Science in Sport Studier og Athletic Admin¬istration gir et sterkt fundament i forskningsmetodikk, sport administrasjon, ledelse og økonomi. Gjennom kvalitet instruksjon og lærerike opplevelser, vil nyutdannede av dette programmet være i stand til å bevege seg inn i posisjoner i atletisk administrasjon; facilities management; idrettsarrangement planlegging; og coaching.

Statement of Mål

I samsvar med Sørøst misjon og regionalt fokus, Mission of School of Graduate Studies, og Mission av Master of Science in Sports Studies og Athletic administrasjon, målene for Master of Science in Sport Studier og Athletic Administrasjon er å: 1. Forbered kandidater til administrative oppgaver i friidrett, inkludert sports management, økonomi, og innsamlingen.... [-]


Master

Master Av Teknologi I Biologi

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Oklahoma City

Målet med Master of Technology grad programmet er å forberede kandidater for vellykket arbeid og fremme i vitenskap og teknologi felt som bidrar til økonomisk velferd i det sørøstlige Oklahoma. [+]

Målet med Master of Technology grad programmet er å forberede kandidater for vellykket arbeid og fremme i vitenskap og teknologi felt som bidrar til økonomisk velferd i det sørøstlige Oklahoma. Programmet utvikler en kunnskapsbase gjennom tre sentrale kurs og gir en mulighet for spesialisering. Kandidater som vil ha nytte av dette programmet inkluderer:

Lokal Baccalaureate akademikere fra School of Arts and Science som ønsker å få en mastergrad. Enkeltpersoner ansatt i bedriften / bransjen som ønsker å utvikle og utvide sine teknologiske og problemløsende evner. Lærere i vitenskap, teknologi og matematikk som ønsker å forberede seg på en jobb i industrien, utvikle nye teknologi jobb ferdigheter, eller forskudd innen naturfag Enkeltpersoner i regionen som ønsker en avansert grad for selvtilfredshet eller posisjon avansement. Opptakskrav ... [-]

Videoer

'Seize Your Opportunity' at Southeastern Oklahoma State University

Michele Hornbeak SE Student Activities

Henry G. Bennett Memorial Library at Southeastern's 'Shake It Off' Video