Stanford University Graduate School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Stanford Graduate School of Business er et sted hvor alt og alt er mulig. Det er der grensene for kunnskap skyves utover det man kan tenke seg. Der ulike ideer og perspektiver ikke bare aksepteres, blir de oppmuntret og omfavnet.

Og i dette unike miljøet med innovasjon og samarbeid dukker det opp prinsipielle ledere. Fakultet, studenter, ansatte og alumner utvikler mot til å ta risiko, lidenskap for å lede og motivasjonen for å få en positiv innvirkning - på seg selv og verden.

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag er å skape ideer som utdyper og fremmer vår forståelse av ledelsen og med disse ideene for å utvikle innovative, prinsipielle og innsiktsfulle ledere som forandrer verden.

Vårt tankesett

Hos Stanford GSB tror vi på ånden av uendelige muligheter. Så sammen tar vi sjanser. Vi utfordrer konvensjonell tenking, inviterer og omfavner ulike ideer, og samarbeider for å forandre verden.

Denne gründerinnstillingen gjør innovasjon og transformasjon mulig. Denne tankegangen vokser opp med Silicon Valley og er alltid en del av vårt DNA. Det er vår hemmelige saus; det virker noe immaterielt til du opplever det på førstehånd - når du går på campus, tar en klasse online eller over hele verden, møter fakultetet, snakker med en student eller legger en idé.

Steder

Stanford

Address
Knight Way,655
94305 Stanford, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss