Les den offisielle beskrivelsen

Om Stevens

Syv tusen studenter, 300 fakultet. En juvel av en campus, ved siden av en fantastisk by, i en topp 3 universitetsby. Utallige ideer. Uendelige spørsmål. Og svar som betyr noe. Dette er Stevens.

Lidenskapelig for (Im) mulig

På Stevens Institute of Technology blir det umulige mulig. Vi tar gnisten av en ide og gjør den ekte.

Våre studenter jobber sammen i tverrfaglige team for å skape nye produkter, løsninger og tjenester. Vår fakultet produserer banebrytende forskning som muliggjør bedre planlegging og politikk; forbedrer helsetjenester og behandling; bygger vår forståelse av kritiske spørsmål; deler nyttig innsikt; og gjør livet tryggere, sikrere og mer komfortabelt. Våre partnere i bransjen jobber med oss for å forandre virksomheten, skape fremtiden og takle de store utfordringene.

På en grønn bakketopp campus, akkurat riktig størrelse og rett over elva fra New York City, lærer vi de neste generasjonene av ledere og tenkere - drømmerne og gjørerne - å utforske med sinnet deres, men også å følge hjerter. Vi lærer dem å innovere, forutse, samarbeide. Vi forbereder dem på karriere og videreutdanning, forbereder dem til å komme fram og trives i den virkelige verden. Og de trives, spektakulært.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgOppstart arkivfotografier / Pexels

Stevens forskjellen

Stevens utdanning er unik. Vi utfordrer og forbereder elevene på måter de aldri visste mulig. Vi lærer hvordan de største gevinsten blir realisert gjennom samarbeid. Etter hvert som nyutdannede har gått gjennom dørene, har de opplevd samarbeid, prosjektledelse, kjas og håp. Og de har vært forberedt på å oppnå de futures de alltid har tenkt.

Visjonen for å lykkes

Stevens president Nariman Farvardin har betjent universitetet siden juli 2011. Han jobber med sitt kabinett, Stevens Board of Trustees og et rådgivende lederråd, og styres av en detaljert 10-årig strategiplan. Hans ledelse gjenspeiler Stevens forpliktelser til samarbeid, innvirkning og Utnyttelse av teknologi for å løse samfunnets mest presserende utfordringer.

En utdanning i motsetning til alle andre

Stevens unike blanding av teknologisk utdanning og anvendt for å lære muligheter forbereder våre studenter til den virkelige verden - og rekrutterere legger merke til. Vi tilbyr entreprenørskapsopplæring til førsteårsstudenter; et bredt utvalg av tverrfaglige majors; og uovertruffen tilgang til høyt rangert internships og kooperativ utdanning. De fleste Stevens seniorer deltar også i år lange team capstone prosjekter.

Minutter fra Manhattan

Stevens ligger i den ideelle beliggenheten, i en topp-3 college town (Hoboken) og plassert rett over Hudson River fra New York City - verdens finans og kultur sentrum, og et stigende sentrum for teknologiinnovasjon. En 55 hektar stor bakketopp campus, kun få minutter fra byen med tog, buss eller ferge? Nå er det tilgang til mulighet.

Forskning som gjør forskjellen

Flom. Hurricanes. Alzheimers sykdom. Brystkreft. Hackere. Stevens-forskere tar opp de vanskelige spørsmålene, prøver de nye tilnærmingene, tar de ekstra skrittene og utvikler de virkelige applikasjonene som gjør den avgjørende forskjellen - redd liv, beskytter personvernet, hjelper folk med å ta bedre beslutninger og sikre en tryggere, sunnere og sikrere verden.

Grunnleggende forskningspiller

Stevens utfører ledende forskning i et bredt spekter av kritiske disipliner. Universitetet har valgt å utøve særlig forskningsfokus på seks spesifikke grunnlagsstøtter der Stevens for tiden har ledende kompetanse.

Arbeidet på disse strategiske områdene vil være avgjørende for nasjonal og global planlegging, styring, infrastruktur og teknologiutvikling - samt regional, nasjonal og internasjonal sikkerhet, sikkerhet og trivsel. Derfor vil Stevens engasjere ulike samarbeidspartnere innen akademisk, industri og regjering i dynamiske partnerskap i disse spesifikke domenene. Gjennom dette tverrfaglige forskningssamarbeid og eksterne partnerskap vil universitetet fortsette å maksimere sin samfunnsmessige innvirkning på disse feltene.

Kunstig intelligens, maskinlæring

Stevens utfører forskning i AI, maskinlæring og cybersikkerhet med applikasjoner til passord, enhet og nettverkssikkerhet, helsetjenester, økonomiske data og hjemlandssikkerhet, blant annet.

Biomedisinsk ingeniørfag, Helse

Gjennom vårt tverrfaglige senter for helseopplæring (CHI) jobber Stevens på viktige forskningsområder mot fremtidens fordel for pasienter over hele verden.

Komplekse systemer

Drevet av Senter for komplekse systemer

Datavitenskap og informasjonssystemer

Stevens dataforskere undersøker og miner eksplosjonen av store data produsert av enheter og analyser, og produserer ny innsikt og beslutningsteknologi.

Finansielle systemer

Drevet av Hanlon Financial Systems Center, en toppmoderne finansiell forsknings- og undervisningsfasilitet, berører Stevens forskning alle aspekter av økonomi, inkludert regulering, smitte og investeringsstrategi.

Motstandsdyktighet

Stevens er en internasjonal leder innen kyst- og urbane resilienceforskning, driver studie og diskusjon om beskyttelse av kystsamfunn fra virkningen av klimaendringer. Vi utfører også betydelig bærekraft og energiforskning.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Ledelse

Stevens Institute of Technology er en privat medarbeiderforskningsinstitusjon. Stevens Institute of Technology ble skapt av en lov fra New Jersey-lovgiveren i 1870 og opererer som en skattefri organisasjon i henhold til § 501 (c) (3) i Internal Revenue Code. Som en privat institusjon styres Stevens av sin styret, som opererer under universitetets vedtekter og av sin president.

styresett

Forvalterne av Stevens Institute of Technology, som et privat universitet, opererer i henhold til vedtekter og vedtekter og retningslinjer og prosedyrer vedtatt av institusjonen fra tid til annen. Styret møter regelmessig og opprettholder en struktur av styrekomiteer som er omtalt i vedtektene og vedtektene for hvert utvalg. Politikkbiblioteket er et lagringssted for mange av retningslinjene som vedtas av institusjonen, og oppdateres regelmessig.

Stevens Leadership

Utnevnt av styret, er presidenten for Stevens Institute of Technology ansvarlig for tilsynet med alle universitetsforhold og for å overvåke fremgang mot universitetets strategiske mål. Presidenten arbeider tett med provosten, som overvåker alle akademiske programmer og tar ansvaret for presidenten i presidentens fravær, og vice presidentene som leder store administrative divisjoner på universitetet.

Utover klasserommet

Stevens studentopplevelse tar mye mer enn klasserom og forskning i laboratoriet. Universitetet tilbyr lag og intramurale friidrett; mer enn 100 studentklubber; et vanlig program av scenen, musikk og annen kunst; og mange andre muligheter for personlig vekst, skapelse av fellesskap og nytt vennskap.

Heving av deres spill

Stevens student-idrettsutøvere trosser endimensjonale stereotyper og trives på konkurranse. Kombinere smarts, karakter og grus konkurrerer de på høyeste nivåer i 26 varsitysporter, fanger NCAA individuelle og lagmesterskap.

Tar en bue

Dramatisk teater som snakker til den menneskelige tilstanden. Broadway-stil viser at løft våre ånder. Musikalske ensembler som gjør at våre hjerter synge. På Stevens mener vi at evnen til kreativt å løse problemer er alliert til en lidenskap for kunsten. Og de mange talentfulle kvinnene og mennene til Stevens som fryktløst utforsker de kunstneriske mulighetene, befinner seg i denne kreative energien.

Endre agenter

Inntektslikhet. Bærekraftig miljø. Opplæringsreform. Stevens studenter er ikke fornøyd med å sitte på sidelinjen. Å omfavne rollene til borger og leder, de er forandringsmakere som har til hensikt å gjøre en forskjell i det bredere fellesskapet de bor i.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Stevens går gjennom nye grenser innen kunstig intelligens ved å tilby en av de første kandidatprogrammene i landet for å utforske AI-applikasjoner for engineering. ... [+]

Oversikt

Stevens går gjennom nye grenser innen kunstig intelligens ved å tilby en av de første kandidatprogrammene i landet for å utforske AI-applikasjoner for engineering.

I den anvendte kunstige intelligens mastergrad programmet utvikle studenter utvikle en sterk bakgrunn i teoretisk grunnlag og algoritme utvikling i kunstig intelligens og dyp læring med grundig forståelse av en rekke tekniske applikasjoner. Studentene vil lære en blanding av programvare og maskinvare ferdigheter som gjelder over flere engineering domener.

Studentene er nedsenket i en praktisk tilnærming til å lære i en blanding av selvfølgelig tilbud, fra grunnleggende kjernefag til toppmoderne emner som Internett av ting (IoT), informasjonssikkerhet og store dataprogrammer.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Få ledere kombinerer forretningsansvar med den tekniske kompetansen for å lede organisasjonen til en digital epoke, hvor verdien er skapt gjennom kunstig intelligens, dyp ... [+]

Oversikt

Få ledere kombinerer forretningsansvar med den tekniske kompetansen for å lede organisasjonen til en digital epoke, hvor verdien er skapt gjennom kunstig intelligens, dyp læring og prediktiv analyse.

Business Intelligence

Læreplanen dekker konseptene i forkant av datrevolusjonen - maskinlæring, språkbehandling, webmining, optimalisering og risikoanalyse. Klasser utforsker viktige forretningskonsepter mens de går utover grunnleggende i R, SAS, Hadoop, Python og Sparc. Programmet kulminerer i en capstone-opplevelse der du skal jobbe på et prosjekt, ved hjelp av ekte data, under veiledning fra en bransjemessor.

"Bedrifter ser etter folk som kan bruke analytikk til å tolke dataene, men de trenger også forretningsområder - og i dette programmet får de begge."... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Få kraftige ferdigheter i både byggteknikk og bedriftsledelse og forberede seg på å lede mega-prosjekter over hele verden. ... [+]

Oversikt

Få kraftige ferdigheter i både byggteknikk og bedriftsledelse og forberede seg på å lede mega-prosjekter over hele verden.

Byggingsteknikk og ledelse masterprogrammet er utviklet for å styrke teknisk opplæring og utvikle ferdigheter i å håndtere kostnader, tidsbegrensninger, kvalitet og sikkerhetskontroller samtidig som studentene forbereder seg til å lede globale byggeprosjekter.

Stevens er en av bare noen få universiteter i New York-området for å tilby dette banebrytende programmet - og kanskje det eneste universitetet i regionen med et spesielt fokus på megaprosjekter. Når du er ferdig, vil du ha konkurransedyktige lederegenskaper for å hjelpe deg med å forfølge en ledende karriere i den globale byggebransjen.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Få en etterspurt grad i et raskt voksende felt. Cybersecurity-masterprogrammet på Stevens er utviklet spesielt for å trene studenter for karriere som beskytter vår komple ... [+]

Oversikt

Få en etterspurt grad i et raskt voksende felt. Cybersecurity-masterprogrammet på Stevens er utviklet spesielt for å trene studenter for karriere som beskytter vår komplekse informasjonsinfrastruktur i regjeringen og industrien.

Cybersecurity-masterprogrammet er designet for sikkerhetsprofessorer som søker en grundig forståelse av den tekniske kunnskapen knyttet til informasjonssikkerhet, samt en forståelse av organisatoriske, sosiale, ledelsesmessige og juridiske aspekter av sikkerhet og personvern.

Cybersecurity er et høyvoksende felt som for tiden opplever en etterspørsel som er langt større enn tilbudet av utdannede fagfolk tilgjengelig. Det hvite hus har rapportert at i de kommende årene så mange som 30.000 nye cybersecurity-profesjonelle er nødvendig av USAs regjering alene.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Lær de teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter som er nødvendige for å analysere store data for funksjonell applikasjon i næringsliv og teknologi. ... [+]

Oversikt

Lær de teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter som er nødvendige for å analysere store data for funksjonell applikasjon i næringsliv og teknologi.

Etterspørselen etter datavitenskapere som kan skaffe seg innsikt fra det vell av informasjon som er tilgjengelig gjennom moderne teknologier for å hjelpe til med informert beslutningstaking, stiger. Datavitenskapens mastergradsprogram på Stevens skaper den teoretiske kunnskapen og de praktiske ferdighetene som kreves for å håndtere moderne samling, utforskning, analyse og modellering av data sammen med de relaterte utfordringene knyttet til inngående og prediksjon.

Dette tverrfaglige programmet forbereder studentene til karriere innen fintech, business intelligence og analytics, academia og database management, samt statlige stillinger som krever sterke ferdigheter i dataanalyse. Studentene skal analysere komplekse data, inkludert storskala databaser, og anvende state-of-the-art modellerings- og visualiseringsteknikker. De vil delta i simuleringer av cyberangrep og skape effektive forsvarsstrategier, samt studere, i dybden, algoritmer og optimaliseringssystemer som ligger til grunn for de nyeste forretningsanalysemetodene.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Bli en ettertraktet ekspert med banebrytende kunnskap og sterke faglige forbindelser. ... [+]

OversiktDatateknikk

Bli en ettertraktet ekspert med banebrytende kunnskap og sterke faglige forbindelser.

Computer Engineering Master Programmet forbereder studentene for spesialisering i datasystemer, sanntid og innebygde systemer, datakommunikasjon og nettverk, digital systemdesign, bildebehandling og multimedia, informasjonssystemer, sikkerhetssystemer for informasjonssystemer og intelligente systemer. Programmet trener studentene for karriere innen datateknikkfeltet som krever avansert og spesialisert kunnskap. På slutten har du imponerende prestasjoner innen maskinvare- og programvareutvikling under beltet ditt - og det høyt respekterte omdømmet til en Stevens-ingeniørgrad.

Elektroteknikk... [-]
USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Kom på fartsbanen for å få innslag i et av dagens raskest voksende felt med en mastergrad i maskinlæring. ... [+]

Oversikt

Kom på fartsbanen for å få innslag i et av dagens raskest voksende felt med en mastergrad i maskinlæring.

Maskinens lærerutdanningsprogram fastsetter de teoretiske og praktiske grunnlagene som er nødvendige for å være i forkant med fremdriften i neste teknologiske revolusjon. Fremskritt i maskinlæring og relaterte fagområder vil snart berøre alle deler av teknologien, noe som gjør en avansert grad en viktig ressurs for en vellykket karriere.

Det raskt voksende feltet maskininnlæring har en rekke bruksområder på ulike områder som intelligente systemer, datasyn, talegjenkjenning, naturlig språkbehandling, robotteknologi, finans, informasjonssøking, bioinformatikk, helsetjenester og værutsikt.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Maskiningeniørprogrammet på Stevens gir deg en fordel i et stadig mer konkurransedyktig yrke hvor en mestring av forskning, design, produksjon og testing er like viktig s ... [+]

Oversikt

Bygg fremtiden i et program utviklet for å fremme suksess.

Maskiningeniørprogrammet på Stevens gir deg en fordel i et stadig mer konkurransedyktig yrke hvor en mestring av forskning, design, produksjon og testing er like viktig som den neste store ideen.

Dette programmet fokuserer på teknikker som muliggjør konsistent opprettelse av produkter gjennom en vitenskapsbasert forståelse av ingeniørmaterialer og produksjonsprosesser, og forbereder deg til å løse komplekse ingeniørproblemer, plassere nye teknologier, lede utviklingen av kvalitetsprodukter, administrere prosjekter og vedlikeholde krevende standarder i en evolusjonerende økonomi.

The Stevens Advantage... [-]
USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Ledende systemledere, med den tekniske kunnskapen til å utforme cutting edge systemer og ferdighetene til å operere, og opprettholde dem i et stadig mer komplekst, global ... [+]

Oversikt

Ledende systemledere, med den tekniske kunnskapen til å utforme cutting edge systemer og ferdighetene til å operere, og opprettholde dem i et stadig mer komplekst, globalt sammenkoblet forretnings og politisk miljø, er etterspurt i det 21. århundre.

Som den største leverandøren av systemteknisk utdanning til USAs føderale regjering og til næringer over hele verden, lærer Master of Engineering i systemteknikk fra School of Systems and Enterprises tverrfaglige ferdigheter og tilnærminger som trengs for arkitekt, design og styring av komplekse tekniske systemer og prosesser gjennom hele deres livssykluser.

Programmet gir studentene den rette blandingen av ingeniør-, teknologi- og ledelsestrening, og forbereder nyutdannede til å bli tekniske ledere som bruker en systemtilnærming til å navigere og administrere komplekse systemer. Våre nyutdannede er i stand til å ta opp systemintegrasjon, livssyklusproblemer og systemtanker på system- og bedriftsnivå, i et marked der globalisering, kvalitet, kompleksitet og produktivitet er forretningsførerne.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

En master i programvare engineering handler om å bygge pålitelige, responsive, trygge og sikre programvare systemer som flytter industri og samfunn fremover i en stadig m ... [+]

Oversikt

En master i programvare engineering handler om å bygge pålitelige, responsive, trygge og sikre programvare systemer som flytter industri og samfunn fremover i en stadig mer sammenkoblet verden. I vårt program for programvareutvikling lærer du om livssyklusprosessen og hvordan du bygger bærekraftige produkter. Du skal skaffe ferdighetssett til å designe, bygge, teste og vedlikeholde programvare systemer, og administrere programvareprosjekter med optimal effektivitet.

School of Systems and Enterprises 'software engineering studenter, som kommer fra varierte bakgrunner; datavitenskap, generell vitenskap, matematikk, ingeniørfag, næringsliv og liberal kunst, utvikle den forståelsen og ferdighetene som trengs for å bli arkitekter og prosjektledere som kan bygge frem fremtidens programvareintensive systemer.... [-]

USA Hoboken
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Address
Castle Point Terrace,1
07030 Hoboken, New Jersey, USA