Stevens Institute of Technology - Graduate Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Stevens

Syv tusen studenter, 300 fakultet. En juvel av en campus, ved siden av en fantastisk by, i en topp 3 universitetsby. Utallige ideer. Uendelige spørsmål. Og svar som betyr noe. Dette er Stevens.

Lidenskapelig for (Im) mulig

På Stevens Institute of Technology blir det umulige mulig. Vi tar gnisten av en ide og gjør den ekte.

Våre studenter jobber sammen i tverrfaglige team for å skape nye produkter, løsninger og tjenester. Vår fakultet produserer banebrytende forskning som muliggjør bedre planlegging og politikk; forbedrer helsetjenester og behandling; bygger vår forståelse av kritiske spørsmål; deler nyttig innsikt; og gjør livet tryggere, sikrere og mer komfortabelt. Våre partnere i bransjen jobber med oss for å forandre virksomheten, skape fremtiden og takle de store utfordringene.

På en grønn bakketopp campus, akkurat riktig størrelse og rett over elva fra New York City, lærer vi de neste generasjonene av ledere og tenkere - drømmerne og gjørerne - å utforske med sinnet deres, men også å følge hjerter. Vi lærer dem å innovere, forutse, samarbeide. Vi forbereder dem på karriere og videreutdanning, forbereder dem til å komme fram og trives i den virkelige verden. Og de trives, spektakulært.113232_people-woman-coffee-meeting.jpgOppstart arkivfotografier / Pexels

Stevens forskjellen

Stevens utdanning er unik. Vi utfordrer og forbereder elevene på måter de aldri visste mulig. Vi lærer hvordan de største gevinsten blir realisert gjennom samarbeid. Etter hvert som nyutdannede har gått gjennom dørene, har de opplevd samarbeid, prosjektledelse, kjas og håp. Og de har vært forberedt på å oppnå de futures de alltid har tenkt.

Visjonen for å lykkes

Stevens president Nariman Farvardin har betjent universitetet siden juli 2011. Han jobber med sitt kabinett, Stevens Board of Trustees og et rådgivende lederråd, og styres av en detaljert 10-årig strategiplan. Hans ledelse gjenspeiler Stevens forpliktelser til samarbeid, innvirkning og Utnyttelse av teknologi for å løse samfunnets mest presserende utfordringer.

En utdanning i motsetning til alle andre

Stevens unike blanding av teknologisk utdanning og anvendt for å lære muligheter forbereder våre studenter til den virkelige verden - og rekrutterere legger merke til. Vi tilbyr entreprenørskapsopplæring til førsteårsstudenter; et bredt utvalg av tverrfaglige majors; og uovertruffen tilgang til høyt rangert internships og kooperativ utdanning. De fleste Stevens seniorer deltar også i år lange team capstone prosjekter.

Minutter fra Manhattan

Stevens ligger i den ideelle beliggenheten, i en topp-3 college town (Hoboken) og plassert rett over Hudson River fra New York City - verdens finans og kultur sentrum, og et stigende sentrum for teknologiinnovasjon. En 55 hektar stor bakketopp campus, kun få minutter fra byen med tog, buss eller ferge? Nå er det tilgang til mulighet.

Forskning som gjør forskjellen

Flom. Hurricanes. Alzheimers sykdom. Brystkreft. Hackere. Stevens-forskere tar opp de vanskelige spørsmålene, prøver de nye tilnærmingene, tar de ekstra skrittene og utvikler de virkelige applikasjonene som gjør den avgjørende forskjellen - redd liv, beskytter personvernet, hjelper folk med å ta bedre beslutninger og sikre en tryggere, sunnere og sikrere verden.

Grunnleggende forskningspiller

Stevens utfører ledende forskning i et bredt spekter av kritiske disipliner. Universitetet har valgt å utøve særlig forskningsfokus på seks spesifikke grunnlagsstøtter der Stevens for tiden har ledende kompetanse.

Arbeidet på disse strategiske områdene vil være avgjørende for nasjonal og global planlegging, styring, infrastruktur og teknologiutvikling - samt regional, nasjonal og internasjonal sikkerhet, sikkerhet og trivsel. Derfor vil Stevens engasjere ulike samarbeidspartnere innen akademisk, industri og regjering i dynamiske partnerskap i disse spesifikke domenene. Gjennom dette tverrfaglige forskningssamarbeid og eksterne partnerskap vil universitetet fortsette å maksimere sin samfunnsmessige innvirkning på disse feltene.

Kunstig intelligens, maskinlæring

Stevens utfører forskning i AI, maskinlæring og cybersikkerhet med applikasjoner til passord, enhet og nettverkssikkerhet, helsetjenester, økonomiske data og hjemlandssikkerhet, blant annet.

Biomedisinsk ingeniørfag, Helse

Gjennom vårt tverrfaglige senter for helseopplæring (CHI) jobber Stevens på viktige forskningsområder mot fremtidens fordel for pasienter over hele verden.

Komplekse systemer

Drevet av Senter for komplekse systemer

Datavitenskap og informasjonssystemer

Stevens dataforskere undersøker og miner eksplosjonen av store data produsert av enheter og analyser, og produserer ny innsikt og beslutningsteknologi.

Finansielle systemer

Drevet av Hanlon Financial Systems Center, en toppmoderne finansiell forsknings- og undervisningsfasilitet, berører Stevens forskning alle aspekter av økonomi, inkludert regulering, smitte og investeringsstrategi.

Motstandsdyktighet

Stevens er en internasjonal leder innen kyst- og urbane resilienceforskning, driver studie og diskusjon om beskyttelse av kystsamfunn fra virkningen av klimaendringer. Vi utfører også betydelig bærekraft og energiforskning.113233_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash

Ledelse

Stevens Institute of Technology er en privat medarbeiderforskningsinstitusjon. Stevens Institute of Technology ble skapt av en lov fra New Jersey-lovgiveren i 1870 og opererer som en skattefri organisasjon i henhold til § 501 (c) (3) i Internal Revenue Code. Som en privat institusjon styres Stevens av sin styret, som opererer under universitetets vedtekter og av sin president.

styresett

Forvalterne av Stevens Institute of Technology, som et privat universitet, opererer i henhold til vedtekter og vedtekter og retningslinjer og prosedyrer vedtatt av institusjonen fra tid til annen. Styret møter regelmessig og opprettholder en struktur av styrekomiteer som er omtalt i vedtektene og vedtektene for hvert utvalg. Politikkbiblioteket er et lagringssted for mange av retningslinjene som vedtas av institusjonen, og oppdateres regelmessig.

Stevens Leadership

Utnevnt av styret, er presidenten for Stevens Institute of Technology ansvarlig for tilsynet med alle universitetsforhold og for å overvåke fremgang mot universitetets strategiske mål. Presidenten arbeider tett med provosten, som overvåker alle akademiske programmer og tar ansvaret for presidenten i presidentens fravær, og vice presidentene som leder store administrative divisjoner på universitetet.

Utover klasserommet

Stevens studentopplevelse tar mye mer enn klasserom og forskning i laboratoriet. Universitetet tilbyr lag og intramurale friidrett; mer enn 100 studentklubber; et vanlig program av scenen, musikk og annen kunst; og mange andre muligheter for personlig vekst, skapelse av fellesskap og nytt vennskap.

Heving av deres spill

Stevens student-idrettsutøvere trosser endimensjonale stereotyper og trives på konkurranse. Kombinere smarts, karakter og grus konkurrerer de på høyeste nivåer i 26 varsitysporter, fanger NCAA individuelle og lagmesterskap.

Tar en bue

Dramatisk teater som snakker til den menneskelige tilstanden. Broadway-stil viser at løft våre ånder. Musikalske ensembler som gjør at våre hjerter synge. På Stevens mener vi at evnen til kreativt å løse problemer er alliert til en lidenskap for kunsten. Og de mange talentfulle kvinnene og mennene til Stevens som fryktløst utforsker de kunstneriske mulighetene, befinner seg i denne kreative energien.

Endre agenter

Inntektslikhet. Bærekraftig miljø. Opplæringsreform. Stevens studenter er ikke fornøyd med å sitte på sidelinjen. Å omfavne rollene til borger og leder, de er forandringsmakere som har til hensikt å gjøre en forskjell i det bredere fellesskapet de bor i.

Steder

Hoboken

Address
Castle Point Terrace,1
07030 Hoboken, New Jersey, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss