Stevens Institute of Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Stevens Institute of Technology inspirerer hovedfagsstudenter til å løse komplekse reelle problemer ved å bruke cutting-edge teknisk kunnskap og tverrfaglig innsikt.

Stevens Tegning på en 140-års arven teknologi, ledelse, tilbyr kraftige klasserom erfaringer og forskningsmuligheter som hjelper elevene fremme sine karrierer og mestre dagens mest presserende virksomhet, engineering og vitenskapelige utfordringer

Hjem til et mangfoldig fellesskap av studenter fra hele verden, er Stevens ligger i Hoboken, New Jersey, en levende, blomstrende by med utsikt over Hudson River og New York City. Stevens er bare en 10-minutters tur med offentlig transport eller ferge fra spenningen og mulighetene i landets økonomiske, finans, media og kulturell kapital.

Stevens studenter er svært ettertraktet av bedrifter, forskningsinstitusjoner og offentlige etater som søker den neste generasjonen av innovative ledere. Stevens rangerer konsekvent blant landets beste universiteter for total avkastning på finansielle investeringer og mid-karriere lønn til nyutdannede.

På Stevens, studenter samarbeider tett med fakultetet medlemmer som er allment anerkjent som eksperter på sine felt. Programmer i Stevens 'tre skoler og ett college - School of Business, School of Engineering & Science, School of Systems & Enterprises og College of Arts and Letters - uavgjort på universitetets fundament for innovasjon for å tilby unike perspektiver som krysser disipliner . Studenter nytte av ideer som går tradisjonelle akademiske grenser; vår teknologi fokus påvirker entreprenørskap tenkning på tvers av vår campus.

Med høgare utdanning på Stevens, vil du få teknisk kunnskap, lederegenskaper og strategisk visjon om å bli ledende i teknologidrevet global økonomi i det 21. århundre.

Mission

For å inspirere, skape og utdanne ledere i morgendagens teknologi-sentriske miljø samtidig som vi bidrar til løsningen av de mest utfordrende problemer i vår tid.

Den institusjonelle Vision

Stevens vil bli en ledende student-sentriske teknologisk forskningsuniversitet, med fokus på områder av ekte samfunns behovet der Stevens besitter betydelig dybde og kompetanse på tvers av flere disipliner: helse og medisin; bærekraftig energi; finansielle systemer; forsvar og sikkerhet; og STEM utdanning. Som vår utdanning og forskning kapasitet vokser i disse områdene, så vil vår innflytelse.

Fire strategiske prioriteringer vil gjøre oss i stand til å gjøre en vidtrekkende konsekvenser:

student centricity

Stevens vil skape et nytt paradigme som elegant kombinerer fremragende læringsmuligheter og banebrytende forskning som uatskillelige komponenter i en 21. århundre utdanning.

Excellence i alt vi gjør

Stevens vil skape en gjennomgripende kultur for forskning som vil tjene som modell for våre samarbeidspartnere og våre studenter gjennom hele livet.

Gjennom samarbeid, Impact

Vi skal bygge en kultur hvor våre styrker smelte sammen med og forbedre de av synergi og utfyllende samarbeidspartnere. Sammen skal vi produsere roman forskning, skape visjonære utdanningsprogrammer og innflytelse i samfunnet og den nasjonale dagsorden, styrke perspektivet til våre studenter og internasjonal rekkevidde og omdømmet til Stevens.

Teknologi på våre kjerne

Vår arv er bygget på teknologi, fra transportteknologi utviklet av den Stevens familien til de utallige teknologibaserte selskaper lansert og ledet av våre studenter til de teknologiske fremskritt skapt av våre fakultetet forskere. Akkurat som teknologien er vår siste, så det vil differensiere oss i fremtiden, og tilbyr en særegen pedagogisk erfaring til våre studenter, kjører vår forskning og stipend, som fører oss til å tenke ut nye arbeids- og undervisningsformer og styrke våre administrative, oppsøkende og formidlingsaktiviteter.

Ved Numbers

40+ grader

Stevens tilbyr mer enn 40 mastergrader.

  1. i Nation

Sitert etter den beste 20-års avkastning på investeringen for nyutdannede, 2016 PayScale College ROI Report.

20 programmer

Stevens er hjem til 20 Ph.D. programmer i høy etterspørsel felt.

120 Sertifikater

Stevens tilbyr et stort utvalg av graduate sertifikat programmer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se Master - HealthcareStudies » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master I Bioteknologi

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Hoboken

Master of Science i bioteknologi er skreddersydd for studenter som har en sterk vitenskap bakgrunn, og som ønsker de ferdighetene som trengs for å utvikle materialer og utstyr i skjæringspunktet mellom life science og engineering. En master i bioteknologi forbereder studentene til å gå inn i bioteknologi, farmasøytisk, medisinsk utstyr eller life science næringer. Det vil også forberede dem for en Ph.D. i biologi, bioteknologi, eller relaterte felt, samt forberedelse til andre profesjonelle helse karrierer. [+]

Master of Science i bioteknologi er skreddersydd for studenter som har en sterk vitenskap bakgrunn, og som ønsker de ferdighetene som trengs for å utvikle materialer og utstyr i skjæringspunktet mellom life science og engineering. En master i bioteknologi forbereder studentene til å gå inn i bioteknologi, farmasøytisk, medisinsk utstyr eller life science næringer. Det vil også forberede dem for en Ph.D. i biologi, bioteknologi, eller relaterte felt, samt forberedelse til andre profesjonelle helse karrierer. Dette tverrfaglige programmet fokuserer på tissue engineering og regenerativ medisin metoder for å forbedre helsetjenester. Den bioteknologi graduate program bygger på et fundament av molekylær biologi og kjemi samtidig legge elementer av bioteknologi design. Studentene kan velge å velge avhandling eller ikke-avhandling alternativer, avhengig av deres faglige mål. For de som velger ikke-avhandling alternativet, det er et prosjekt alternativ som gir studenten forskningserfaring for kurset kreditt. Nyutdannede av dette programmet vil være godt posisjonert for å lykkes med karrierer i farmasøytiske, bioteknologi og medisinsk utstyr selskaper i tillegg til biomedisinsk forskning og regulatoriske institusjoner. Den bioteknologi programmet er en blanding av både tekniske kurs og sterk realfagene (kjemi og kjemisk biologi). Den bioteknologi Programmet legger vekt på anvendelser av tissue engineering som omfatter utvikling av nye vev eller organer fra celler og stillaser. bioteknologi Karriere Forsker Klinisk Scientist Kvalitetskontroll Analyst Forskningskollega Vitenskap / Medical Writer Process Development Engineer Bioengineering Fagområder Tissue Engineering Biomaterialer Cytologi (Cellebiologi) Fysiologi Biokjemi / Chemical Biology molekylærbiologi Avdelings Forskning BCB avdelingen har oppnådd internasjonal anerkjennelse for sin forskning innen massespektrometri, grønn... [-]

Master

Mastergrad I Informatikk

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Hoboken

Hovedfagsstudenter i informatikk bli en verdensklasse fakultet som gir både bredde og dybde Undervisnings- og forskningsmuligheter innen sikkerhet, programmeringsspråk, grafikk og visjon, software engineering, og datanettverk. Fakultet publiserer i topp tidsskrifter, får støtte fra de mest konkurransedyktige organer og samarbeide regelmessig med kolleger over hele større New York City-området. [+]

Hovedfagsstudenter i informatikk bli en verdensklasse fakultet som gir både bredde og dybde Undervisnings- og forskningsmuligheter innen sikkerhet, programmeringsspråk, grafikk og visjon, software engineering, og datanettverk. Fakultet publiserer i topp tidsskrifter, får støtte fra de mest konkurransedyktige organer og samarbeide regelmessig med kolleger over hele større New York City-området. Universitetets forskere kontakt med selskaper som Microsoft, IBM, Google, Bell Labs, AT & T Labs, og andre topp bransje laboratorier. MS grad med valgfrie konsentrasjoner gir elite trening for både profesjonelle karriere og videre studier eller forskning innenfor akademia. Computer Science mastergrad Jobs Programvare ingeniør Programvareutvikler Programmerer Computer Systems Analyst Databaseadministrator Business intelligence analytiker Webutvikler Programvarekvalitet Trygghet Tester Programvare Applications Developer Oversikt pensum Grad Krav Ferdigstillelse av minst tretti studiepoeng på høyere nivå (500-nivå og oppover), med et minimum karakteren C og minimum GPA på 3,00. Minst tjueen studiepoeng må være fra informatikk kurs, identifisert av CS prefiks. Minst tre av emnene må trekkes fra dette settet: CS 510 Principles of Programmeringsspråk CS 511 samtidige programmering CS 513 Data Mining og kunnskapsforvaltning CS 520 Introduksjon til operativsystemer CS 521 TCP / IP nettverk CS 522 Mobile systemer og applikasjoner CS 524 Introduksjon til Cloud Computing CS 526 Enterprise og Cloud Computing CS 537 Interaktive Datagrafikk CS 541 Artificial Intelligence CS 545 Menneske-maskin interaksjon CS 546 Web Programming CS 548 Enterprise Software Architecture and Design CS 549 Distribuerte og Cloud Computing CS 561 DBMS jeg CS 573 Fundamentals of Cybersecurity CS 578 Personvern i et nettverk verden CS 600 Avansert algoritme Design... [-]

Master I Business Intelligence Og Analyse

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Hoboken

Overlevelse i dagens marked krever fagfolk som kombinerer en lidenskap for innovasjon med evnen til å analysere og tolke store mengder data. [+]

Overlevelse i dagens marked krever fagfolk som kombinerer en lidenskap for innovasjon med evnen til å analysere og tolke store mengder data. Men få ledere besitter teknisk opplæring for å kunne lede organisasjonens ekspedisjoner i teknologier som Twitter, Facebook og Tingenes internett. Det etterlater disse selskapene ikke klarer å kapitalisere på de ubegrensede mulighetene gjennom slike universelt tilgjengelige verktøy og den endeløse data de gir. The Business Intelligence og Analytics mastergrad programmet gir analytiske og faglige ferdigheter som er nødvendige for å dra nytte av disse dataene, for å flytte organisasjoner fra den tradisjonelle modusen for intuisjon-baserte beslutnings til faktabaserte beslutninger. Læreplanen omfatter begreper og verktøy i forkant av Big Data revolusjon: database management, datavarehus, data og tekst gruvedrift, sosiale nettverk analyse, optimalisering, risiko analyse, og teknologier som Hadoop og data stream analyser. Ved å tjene sine grader, skal studentene ha fullført en hjørnestein kurs som krever dem til å arbeide på et stort prosjekt med reelle data, under veiledning av en industri mentor. Arbeidsstreker også opplæring i tradisjonelle virksomheten ferdigheter, for eksempel muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, analytisk tenkning og etisk resonnement. Går utover data The Business Intelligence og Analytics Programmet legger vekt på anvendelsen av Big Data til virksomheten problemer, sikrer nyutdannede kan bygge handlingsstrategier basert på tallene. Hvem bør søke The master i Business Intelligence og Analytics ble opprettet for å koble kvantitativt orienterte studenter med næringen, for å forberede dem til å ta med en blanding av ledelse og analytiske ferdigheter til selskaper i finansielle tjenester, biovitenskap,... [-]

Master I Entreprenørvirksomhet

Campus September 2018 USA Hoboken

På Stevens går sivilingeniør masterstudiet utover studere teori og fokuserer på forskning og praktisk anvendelse av tekniske prinsipper. Å være lokalisert i hjertet av hovedstadsområdet gir hovedfagsstudenter til å utforske bransjen og få hands-on erfaring mens han studerte. Masterstudier er nært knyttet til fakultetets forskningsaktiviteter, samkjøre med fire konsentrasjoner som tilbys i masterstudiet. [+]

Dagens ingeniør fagfolk må utvikle trygge, bærekraftig, estetisk engasjerende, effektive og strukturelt-lydsystemer for offentlig og privat bruk. Fordi sivilingeniører er kalt til å jobbe med store prosjekter av tverrfaglig karakter, må de være i stand til å arbeide i team og kommunisere effektivt mens opprettholde etiske standarder for yrkesutøvelse. En mastergrad demonstrerer en forpliktelse til feltet og en overlegen forståelse av faget som kan være svært fordelaktig i arbeidsmarkedet. På Stevens går sivilingeniør masterstudiet utover studere teori og fokuserer på forskning og praktisk anvendelse av tekniske prinsipper. Å være lokalisert i hjertet av hovedstadsområdet gir hovedfagsstudenter til å utforske bransjen og få hands-on erfaring mens han studerte. Masterstudier er nært knyttet til fakultetets forskningsaktiviteter, samkjøre med fire konsentrasjoner som tilbys i masterstudiet. graduate Konsentrasjoner Strukturell transport Geoteknisk / Geoenvironmental vann~~POS=TRUNC ressurser~~POS=HEADCOMP Stevens har lang historie av innovasjon, som er fødestedet til den standard rail brukes av alle frakt- og passasjertog samt Jersey barrierer som beskytter millioner av sjåfører hver dag. Stevens har en pulserende system for støtte til entreprenørskap og innovasjon innen byggeteknikk. Mulige Jobb i Civil Engineering Civil Prosjektingeniør nettstedet Engineer Structural / Bridge Engineer Bygningsingeniør Civil Engineering Designer Transport Engineer Oversikt pensum Konsentrasjoner finnes innen strukturelle, transport, geoteknisk og vannressurser engineering. Dine sentrale kurs varierer fra konsentrasjon: Civil Engineering Konsentrasjoner konstruksjonsteknikk CE 519 Advanced Structural Analysis CE 579 Advanced armerte betongkonstruksjoner CE 595 geoteknisk prosjektering CE 660 Advanced Stålkonstruksjoner CE 681 Elementmetoder TRANSPORT ENGINEERING CM 508 Transportation Engineering CE / ES 5xx Transportation Systems Planlegging og drift CE... [-]