Stratford University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VÅRT OPPDRAG

Stratford University er en privat institusjon for høyere læring. Studentorganet er mangfoldig, inkludert nyutdannede videregående skoler, yrkesaktive, internasjonale studenter og personer som ønsker å endre karrierefelt. Oppdraget til Stratford University er å forberede studentene til å belønne karrierer gjennom utdanningsprogrammer av høy kvalitet som oppfyller de skiftende behovene til arbeidsgivere og samfunnet. For å imøtekomme dette oppdraget, tilbyr universitetet en rekke sertifikat-, vitnemål-, tilknytnings-, bachelor- og doktorgradsutdanninger i nye felt og høye sysselsettinger.

Stratford University er akkreditert av Accrediting Council for Independent Colleges and Schools (ACICS) for å tildele fagbrev, vitnemål, førsteamanuensis-, bachelor- og mastergrader. ACICS er oppført som et nasjonalt anerkjent akkrediteringsbyrå som er anerkjent av Council for Higher Education Accreditation (CHEA), en nasjonal talsmann og institusjonell stemme for selvregulering av akademisk kvalitet gjennom akkreditering. CHEA er en forening av 3 000 gradsstipende høyskoler og universiteter og anerkjenner 60 institusjonelle og programmatiske akkrediteringsorganisasjoner.

Stratford er også akkreditert av American Culinary Federation Education Foundation (ACFEF), og forsikrer at vi oppfyller standardene og kompetansene som er satt for fakultet, pensum og studenttjenester.

Stratford University er sertifisert til å operere av State Council of Higher Education for Virginia (SCHEV) for å drive campus i Virginia.

Steder

Falls Church

Address
Leesburg Pike,7777
22043 Falls Church, Virginia, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss