Les den offisielle beskrivelsen

Syracuse University er et privat forskningsuniversitet av ekstraordinære akademikere, særegne tilbud og en ubestridelig ånd.

Med en nydelig campus i hjertet av New York State , et globalt fotavtrykk, og nesten 150 års historie , er universitetet vårt gjort for de som ønsker en eksepsjonell høyskoleopplevelse. Stolt selektiv, vi tar sjansen på folk som drømmer stort. Det er her du kommer til å heie, å vokse, for å bli den personen du vil være.

Omfanget av universitetet vårt er et testament til dets styrker: en banebrytende historie fra 1870; et utvalg av mer enn 200 majors og 100 mindreårige ; nesten 15 000 studenter og 5000 studenter Over en kvart million alumni i 160 land ; og en studentpopulasjon fra alle 50 amerikanske stater og 123 land .

Så bli kjent med oss ​​litt bedre, og se selv de menneskene og stedene som gjør oss til Syracuse University .

Mission Statement

Som liberal arts college i sentrum av en stor forskningsinstitusjon, står College of Arts and Sciences som det intellektuelle hjertet og sjelen til Syracuse University som gir en høyt tilpasset akademisk opplevelse. Høgskolen forbereder hver student til suksess som verdensborger gjennom disiplinær og tverrfaglig undervisning og læring, forskning, stipend og tjeneste på campus og rundt om i verden.

Syn

Internasjonalt anerkjent fakultet og fremragende ansatte jobber for å engasjere studenter i en forskningsdrevet, dynamisk og innovativ liberal arts opplevelse for å sikre akademisk prestasjon og livslang suksess.

Kjerneverdier

 • Enhet: Kunst og vitenskap er Syracuse grunnskole, den intellektuelle og akademiske knutepunktet; Det er den opplevelsen som deles av alle undergraduates ved universitetet.
 • Tilpasning: Høgskolen tror på verdien av en personlig, liberal kunstutdanning - en som vektlegger kunnskap over et bredt spekter, kritisk analyse av informasjon og evnen til å kommunisere tydelig og effektivt.
 • Forberedelse: College of Arts and Sciences ved Syracuse University gir sine studenter et fundament av ferdigheter og kunnskaper som kan brukes på mange akademiske sysler og karriereveier. Arbeidsgivere og utdanningsskoler verdsetter sin evne til å løse problemer, tilpasse seg forandring, samarbeide med andre og jobbe på tvers av fagområder - alle grunnleggende prinsipper for liberal kunst som forbereder studentene ikke bare for arbeidsplassering, men for suksess og for livet.
 • Mulighet: Høgskolen, gjennom sine tre divisjoner innen naturvitenskap, matematikk, humaniora og samfunnsvitenskap, tilbyr mer enn 50 hovedmenn, 40 mindreårige og 30 mastergrad og ph.d. programmer. Høgskolen tilbyr også utvalgte studier, uavhengig studie, en rekke to- og kombinasjonsprogrammer, og Integrated Learning Majors samt tverrfaglige gradalternativer med universitetets profesjonelle skoler og høgskoler på både lavere og høyere nivå.
 • Tverrfaglighet: Vi er hjemme for mer enn en tredjedel av alle universitetets undergraduates og fakultet, hvorav noen nyter fordelene ved tilknytning til Maxwell School of Citizenship and Public Affairs, SI Newhouse School for Public Communications og andre enheter på campus.
 • Leting: Våre klasserom har ingen vegger; fakultet og studenter utfører forskning over hele verden. Ved å knytte faglige og intellektuelle arbeid med personlige interesser, gir vi studenter med bredt anvendelige ferdighetssett designet for langsiktig suksess.
 • Statsborgerskap: Høgskolen forbereder studentene til å påta seg lederrollene i samfunnet ved å oppmuntre studenter til å omfavne mangfoldet og rikheten til folk, kulturer og naturlige prosesser i verden.
 • Excellence: Strenge studier på tvers av våre tre faglige divisjoner gir studentene kritiske ferdigheter som hjelper dem med å lansere vellykkede karrierer i en lang rekke områder. Mange undergraduates øker sin erfaring med en eller flere dual-grad eller tverrfaglige alternativer. Våre høykaliberprogrammer veileder elevene å tenke kritisk, kommunisere effektivt og løse problemer kreativt, på tvers av fagområdene, og understreke vår personlige og integrerte tilnærming til læring. Kunst- og vitenskapsstudenter er like smarte og fantasifulle som de er skumle og ressursrike.
 • Mentorering: Mentorert av nasjonalt og internasjonalt anerkjente forskere, forfattere og forskere, er studentene nedsenket i et stramt miljø av akademisk forskning, stipend og kreativitet der de utvikler verktøy og ferdigheter som trengs for å påvirke forandring og generere ny kunnskap og ideer i deres utvalgte Enger.
 • Nysgjerrighet: I høgskolen blir det lagt stor vekt på stipendklynger og samarbeidsprosjekter på tvers campus, som alle er forsterket av vår signatur Liberal Arts Core. Vitne vårt store, fremtredende fakultet; mangfoldig og talentfull student kropp; myriade av strategiske partnerskap, på og utenfor campus; og mange tverrfaglige virksomheter (for eksempel Renée Crown University Honours Program, The Syracuse University Humanities Center, Mellon-sponset Central New York Humanities Corridor, og Forensic and National Security Sciences Institute).
 • Innovasjon: Nye områder av tverrfaglig kompetanse sentrert i høgskolen omfatter feltene nanovitenskap og nanoteknologi, biomedisin, nevrovitenskap, humaniora i den digitale tidsalder, og klimaendringer og bærekraft.

College of Arts and Sciences

Det intellektuelle hjertet og sjelen til Syracuse University, College of Arts and Sciences gir en svært personlig liberal arts opplevelse, forbereder studentene for en levetid for suksess.

Besøk kollegiet

Hjemme til mer enn en tredjedel av alle Syracuse-studenter, huser College of Arts and Sciences nesten to dusin avdelinger og tre dusin tverrfaglige programmer innen vitenskap, matematikk, humaniora og samfunnsvitenskap. College of Arts and Sciences står som intellektuell senter for Syracuse University og er forpliktet til internasjonalt anerkjent forskning og nyskapende instruksjon med vekt på disiplinær rigor, kreativ tverrfaglighet, samt etisk engasjement med spørsmål om sosial rettferdighet og global medborgerskap. Vi engasjerer studenter i en forskningsdrevet, dynamisk og innovativ liberal arts opplevelse for å sikre akademisk prestasjon og livslang suksess.

CAS-rådgivning

Vi ønsker velkommen, støtter og utfordrer alle studenter i Høgskolen for kunst og vitenskap for å realisere sitt fulle intellektuelle og personlige potensial. Mens alle studentene er i stand, aktive agenter for egen utvikling, er vi her for å hjelpe studenter med å definere og skape deres akademiske sysler og utøvende aktiviteter for å maksimere sin bacheloropplevelse og bane vei for langsiktig karriere suksess.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Syracuse University - College of Arts and Sciences

MS-programmet i talespråklig patologi er et nasjonalt rangert, akkreditert program med en lang historie av fortreffelighet. Mens du forfølger en talespråklig patologisk g ... [+]

MS-programmet i talespråklig patologi er et nasjonalt rangert, akkreditert program med en lang historie av fortreffelighet. Mens du forfølger en talespråklig patologisk grad, har studentene muligheten til å jobbe med forskere i toppmoderne laboratorier og å lære av sertifiserte talespråklige patologer hvis ekspertise dekker alle områder av tale og språk over hele levetiden. I tillegg gir studentene mulighet til å få klinisk erfaring i diagnose og behandling med et bredt utvalg av kliniske populasjoner. MS-programmet gir både materiell kunnskap og praktisk erfaring gjennom en nøye valgt rekkefølge av faglig studie, klinisk praksis og forskningsopplæring. Studentene er forberedt på en profesjonell karriere i diagnose og behandling av personer med tale- og språkforstyrrelser.... [-]

USA Syracuse
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk

MSc

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Skrevet i 1989, er Applied Statistics Program ved Syracuse University et tverrfaglig program innen College of Arts and Sciences som blant annet inkluderer fakultet fra da ... [+]

Skrevet i 1989, er Applied Statistics Program ved Syracuse University et tverrfaglig program innen College of Arts and Sciences som blant annet inkluderer fakultet fra datavitenskap, informasjonsvitenskap, ledelse, matematikk, psykologi og samfunnsvitenskap. Programmet tilbyr en grunnskole konsentrasjon i anvendt statistikk, sponser en høyttalerserie som er vert for å besøke statistikere og forskere, og tilbyr en mastergrad i anvendt statistikk.

Master of Sciences Degree i anvendt statistikk

Master of Science-programmet i anvendt statistikk er et profesjonelt studieprogram administrert av det tverrfaglige statistikkprogrammet basert på College of Arts

Hvorfor kommer du til Syracuse University for denne graden?... [-]
USA Syracuse
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Syracuse University - College of Arts and Sciences

Mastergradene i Forensic Science er et studieprogram på 36 studiepoeng designet for å tilby studentene både et globalt perspektiv og en mulighet for grundig studium på ka ... [+]

Mastergradene i Forensic Science er et studieprogram på 36 studiepoeng designet for å tilby studentene både et globalt perspektiv og en mulighet for grundig studium på kandidatnivå i rettsmedisinske vitenskap. Graden gir studentene en grunnleggende forståelse av begreper og prinsipper involvert i anvendelse av vitenskapelige teknikker til rettsmedisinske undersøkelser og til straffesystemet. Nylige fremskritt innen grunnvitenskapelig forskning har hatt en rask og dramatisk innvirkning på disse feltene, og det er bare gjennom forståelse av disse kritiske vitenskapelige konseptene at de i rettssystemet kan være effektive i kriminelle undersøkelser og rettssaker. En utdannet MS grad i rettsmedisinske vitenskap tilbyr et sterkt komplement for personer interessert i et fokus på kriminell rettferdighet som relatert til store studieområder som antropologi, biologi, kjemi, fysikk, geologi, psykologi, ingeniørfag, journalistikk, utdanning, medisin og lov.... [-]

USA Syracuse
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk