Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Newhouse School på Syracuse University er en av landets fremste kommunikasjonsskoler hvor talentfulle studenter kommer til å studere og lære av bransjens fagfolk. Vi er stolte av den høyeste kaliberutdanningen muliggjort av en utrolig, fremtidsrettet fakultet og toppmoderne fasiliteter. Vi tilbyr 11 profesjonelle masterstudier i offentlig kommunikasjon, hvorav de fleste kan gjennomføres i ett kalenderår.

historie

  • 1934: Journalistskolen grunnlagt ved Syracuse University
  • 1964: Første bygning, Newhouse 1, åpnes
  • 1971: Journalistskolen fusjonerer med Institutt for fjernsyn og radio; omdøpt SI Newhouse School of Public Communications
  • 1974: Andre bygning, Newhouse 2, åpnes
  • 2007: Tredje bygningen, Newhouse 3, åpnes
  • 2014: Studio og innovasjonssenter, med Dick Clark Studios og Alan Gerry Center for Media Innovation åpnes

Dekanus
Lorraine E. Branham

Fakultet
Mer enn 80 fulltidsundervisningsfakultet og 50 adjungerende fakultet

Personale
Omtrent 50 heltid og 10 deltidsansatte

Alumni
Mer enn 27.000

Registrering
Ca. 1,900 studenter, 210 boligmesterstudenter, 200 online mastergradsstudenter og 13 doktorgradsstuderende

fasiliteter
Newhouse-skolen ligger i et bygningskompleks på 250 000 kvadratmeter, som inkluderer toppmoderne klasserom, profesjonelle studioer, et digitalt nyhetssenter, et auditorium med 300 sete, et forskningsenter, en doktorand suite og kontorer, en utøvende utdanningsvinge, en kafé og mange mellomrom for formelle og uformelle møter og samarbeid mellom studenter, fakultet og ansatte.

Akkreditering

SI Newhouse School of Public Communications er en av 100 + massekommunikasjonskoler akkreditert gjennom Akkrediteringsrådet for utdanning i journalistikk og massekommunikasjon (ACEJMC). Vår frivillige deltakelse i selvvurdering og ekstern gjennomgang bidrar til å sikre at Newhouse-studenter konsekvent får utmerket forberedelse for deres fremtidige karriere i kommunikasjonsindustrien. Vår akkreditering gjenspeiler vår forpliktelse til ni standarder som oversetter seg til små klassestørrelser, praktiske læringserfaringer, en introduksjon til kommunikasjonslov, omfattende rådgivning og karriereutvikling, og en sterk liberal arts foundation. Hvis du vil vite mer om akkreditering og hvorfor det er viktig å gå til accrediting råd om utdanning i journalistikk og massekommunikasjon /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingnettside.

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing

Steder

Syracuse

Address
215 University Place
13244-2100 Syracuse, New York, USA