Tribeca Flashpoint College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

TRIBECA FLAMMEPUNKT COLLEGE: HVOR MEDIA mavens, digitale kunstnere og kreative gründere kan skape sin fordel.

Tribeca Flashpoint College er en bachelor-grad gi institusjon som spesialiserer seg på media, kunst og kommunikasjon, et sted hvor du vil utforske dine interesser innen film, design, markedsføring, animasjon, lyd engineering, og mer-bygge livslang personlige og profesjonelle relasjoner, utvikle din kreativitet, honing dine ferdigheter, og lanserer din karriere.

Vi gir deg alt du forventer av en verdensklasse college: en prisbelønt fakultet praktiserende fagfolk; en imponerende høyteknologisk campus; strenge akademikere; rimelig skolepenger; og en dynamisk og mangfoldig studentmiljøet.

Men vi gir deg mye mer enn det. Siden opprettelsen vår, har vi utviklet en særegen modell av utdanning (forankret i våre dype bransje tilkoblinger, prosjektbasert læreplan, og intensiv yrkesveilednings) som har tjent oss respekt som en leder i våre felt og vår jobb plassering priser og arbeidsgiver påtegninger er bevis på at bransjen er enig.

HVORFOR VELGE TRIBECA FLAMMEPUNKT COLLEGE?

Tribeca Flashpoint er ikke din gjennomsnittlige college. Her er de seks øverste grunner til å velge vår institusjon for din bachelor-grad eller knytte grad.

TRIBECA FLASHPOINT ble skapt av industrien, for næringen.

Siden begynnelsen har Tribeca Flashpoint vært forankret i og vokst fra de bransjene vi betjener. Ved enhver anledning, ser vi til vår fakultetet av aktive fagfolk og våre bransjerelasjoner for å informere og utvikle vår akademisk erfaring. Gjennom disse bransje bånd, vil du få dype, meningsfulle forbindelser til mennesker, prosjekter og jobbmuligheter.

Arbeidsgiver Network Tribeca Bedrifter Advisory Board

Våre programmer er forankret i en unik, prosjektbasert pensum.

I tillegg til det faglige arbeidet, vil du ha utallige muligheter til å gjøre dine ideer til virkelighet. Under støttende mentorer av ekspert fakultetet, vil du arbeide med både reelle kundeprosjekter samt din egen lidenskap prosjekter bygging din selvtillit og ferdigheter, din forståelse av hvordan bransjen fungerer, og en robust portefølje av erfaring og den virkelige verden kreditter, opparbeidet gjennom kurs og programmering som Produksjonen-In-Handling ™, Flashpoint Studios ™ og Flashpoint Capstone ™.

VI TILBYR ROBUST yrkesveilednings starter din første året.

Tribeca Flashpoint er kjent for å gi en enestående utvalg av støtte for å hjelpe nyutdannede gå sømløst inn i den virkelige verden. Begynnelsen ditt første semester, vil du begynne å bygge en dynamisk og interaktiv online portefølje gjennom vårt samarbeid med Seelio. Du vil dra nytte ukentlige karriere tjenester workshops, hyppige industri høyttalere og ekskursjoner, og vår årlige Internship Fair, Career Services Week, og portefølje viser som gir enestående muligheter til å lære om bransjen og møte et bredt spekter av arbeidsgivere og fagfolk.

Vår skole er riktig størrelse for å studere media, kunst, og kommunikasjon.

Du vil ikke gå tapt på Tribeca Flashpoint. Ingen venter i kø for muligheter, utstyr og studioleie, spesielle prosjektet godkjenninger, tid med lærere, og personlig veiledning. Plus, gjør at vår størrelse oss å være kvikk, raskt gripe klientprosjektmuligheter for våre studenter og tilpasse læreplaner for å gjenspeile behovene til den virkelige verden.

Du skal få PERSONLIG mentorer Fra vår prisbelønte fakultet.

Vårt fakultet gjøre mer enn å undervise, veilede de. Som student, vil fakultetet vet du som enkeltperson. De vil arbeide sammen med deg på dine faglige arbeid og virkelige prosjekter, og gir deg riktig nivå av hands-on veiledning på hvert trinn av utdanningen. De vil veilede og støtte deg tilsvarende, erkjenner at du etter hvert kan bli deres peer.

VI SETTE sentrum av Chicago på fingertuppene.

Din Tribeca Flashpoint utdannelse strekker seg langt utover våre campus vegger. Ligger i Chicagos episenter underholdning, kunst, kultur og næringsliv, gir vår campus deg gode muligheter til å utforske, skape, og ha det gøy rett utenfor døren.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science » Se BSc'er » Se Kurs »

Videoer

Study Animation + Visual Effects at Tribeca Flashpoint Academy

Kontakt
Besøksadresse
28 North Clark Street, Suite 500,
Chicago, Illinois, 60602 US