Thomas University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Thomas University er et fireårig samarbeids pedagogisk liberal arts universitet som serverer etter videregående opplæringsbehov. Ligger i Thomasville, Georgia USA, gir Thomas Universitetet kvalitet utdanning gjennom et dynamisk læringsmiljø. Innovative modeller for å nå elever ved vår omsorg lærere og ansatte forandre livet til elever i våre lokale, regionale og globale samfunn. Tilbyr knytte, bachelor- og mastergrader, er vårt høyeste mål å gi en lærerik opplevelse som utforsker og utvikler hver elev fulle potensial. Thomas University er en liberal arts universitet som betyr i tillegg til program spesifikke ferdigheter og kunnskaper du vil få, vil du også motta en balansert utdannelse lære å tenke kritisk og kommunisere effektivt.

SETT i dynamiske læringsmiljøer hvor strenge intellektuelle studier krever kreativitet, disiplin og personlig ansvar.

gis myndighet av lærere og ansatte som verdsetter dine individuelle styrker, evner og vilje til å lykkes. DITT intellektuelle og personlig utvikling er vår misjon.

FORVANDLE livet ditt som du forberede deg på en vellykket karriere og ansvarlig ledelse i en raskt skiftende og komplekse verden. Fleksible læringsmiljøer inkluderer online, hybrid, satellitt studiesteder, avtaler, og praktisk kurs planlegging.

Steder

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss