TUI University - College of Business Administration

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

TUI University (tidligere Touro University International), er en akkreditert online universitet, tilbyr Bachelors, Masters og Ph.D. grader uten residensplikt. TUI, designet for å tjene voksne elever, travle profesjonelle, og de amerikanske væpnede styrker, gir tilgang til rimelig høy kvalitet på opplæringen til ulike nasjonale og internasjonale bestander. TUI tilbyr kurs via internett, bruk av "state of the art" teknologi som omfatter asynkron læring via CDROM samt synkron læring via internett og videokonferanse modaliteter. TUI's modell av instruksjonsvideoer levering skaper en komplett interaktiv læring i sanntid instruktør kontrollert miljø. TUI stolt på å tilby høy kvalitet pedagogisk programmer til en rimelig pris, supplert med gode og fleksible student tjenester som er utviklet for å sikre student suksess.

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master Of Business Administration

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 år April 2018 USA Cypress + 1 fler

The TUI University (tidligere Touro University International) Master of Business Administration grad konsentrerer seg om anvendelse av teori til reelle situasjoner, med spesiell vekt på virksomheten i et multinasjonalt miljø. [+]

Oversikt

Master of Business Administration grad er anerkjent over hele næringslivet som en viktig komponent i en vellykket karriere. The TUI University (tidligere Touro University International) Master of Business Administration grad konsentrerer seg om anvendelse av teori til reelle situasjoner, med spesiell vekt på virksomheten i et multinasjonalt miljø. Derfor er det ideelt for den moderne business arena.

Du vil finne at TUI fakultetet har et vell av erfaring i næringslivet, og er ivrige etter å dele den spesielle metoder og teknikker for å anvende faglige verktøy og konsepter for å ekte business situasjoner.

Programmet er utviklet for å hjelpe kandidatene til å få kvalitet graduate-nivå innhold ekspertise i alle funksjonelle områder i bedriftsøkonomi. ... [-]