Temple University Lewis Katz School of Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Lewis Katz School of Medicine ble grunnlagt i 1901 som Pennsylvania sin første medskoleundervisningsskole og har oppnådd et nasjonalt rykte for å trene humanistiske klinikere og biomedisinske forskere. Skolen tiltrekker seg studenter og lærere som er forpliktet til å gjøre en forskjell i pasientomsorg, forskning, utdanning og offentlig tjeneste - hjemme og over hele verden.

School of Medicine og Temple University Hospital (TUH), dets viktigste kliniske opplæringssted, gir omsorg for pasienter fra hele regionen som søker avansert omsorg på tertiær- og kvartærnivå. I tillegg betjener TUH en av de mest sårbare befolkningene i landet, og gir mer gratis og mindre refusert omsorg enn noe annet sykehus i Pennsylvania.

Med kliniske opplæringssteder som inkluderer andre medlemssykehus og spesialitetssentre i Temple University Health System og pedagogiske tilknytninger til School of Medicine, får medisinstudenter erfaring i en rekke urbane, forstads- og landlige inn- og ambulante omgivelser. De lærer å gi kulturelt kompetent, tverrprofesjonell omsorg til en mangfoldig pasientpopulasjon med enkle og svært komplekse forhold.

Lewis Katz School of Medicine er en skole som ikke bare premierer teknisk dyktighet, men mangfold, likeverd og inkludering. Den lærer den sanne kunsten og vitenskapen om "doktorgrad." Dessuten holder den pedagogiske strategiske planen, "Forbedring av helse gjennom innovasjon i medisinsk utdanning", tritt med ny medisinsk kunnskap og med nye trender innen omsorgslevering.

Skolens hjemmebase i Philadelphia er en spektakulær medisinsk utdanning og forskningsbygning på 11 etasjer, 480 000 kvadratmeter, og har toppmoderne fasiliteter og teknologier for medisinsk utdanning og forskning. Med spesialiserte forskningssentre med fokus på folkehelse, metabolsk sykdom, kreft, hjertesykdom og andre strategiske prioriteringer, gjennomfører skolen undersøkelser for å bryte ny bakke - og trener fremtidige generasjoner av forskere til å følge etter.

13. oktober 2015 ble Temple's medical school offisielt viet til Lewis Katz School of Medicine - en historisk milepæl i skolens historie. Tusenvis av mennesker deltok i begivenheter som feiret denne forandringen, som, dekan Dr. Larry Kaiser, sa: "slutter seg til skolens arv til verdiene som Lewis levde etter, og verdiene som vi alltid har prøvd å gi elevene våre - hardt arbeid, dedikasjon, service."

Lewis Katz School of Medicine er en del av Temple University Health System, et selskap på 1,6 milliarder dollar.

Steder

Philadelphia

Address
North Broad Street,3500
19140 Philadelphia, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: