Tennessee Technological University - Graduate Studies

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Tennessee Tech produserer praktiske arbeidsklare kandidater fra et bredt spekter av akademiske disipliner forberedt på å konkurrere i en teknologisk drevet verden. Her har studentene frihet til å oppdage og forfølge lidenskapene sine, vel vitende om at det er et støttende samfunn bak dem. Tech-studenter utvikler lidenskapene sine i hundrevis av studentklubber og organisasjoner, og påvirker campus, i samfunnet og over hele verden.

Transformative opplevelser er en tradisjon hos Tech. Studentene våre dyrker et livslangt ønske om å lære om favorittfagene sine, eller forfølge helt nye interesser under veiledning av kunnskapsrike og støttende fakulteter. Et ekte fellesskap av lærere, ansatte og alumner som forplikter seg til å utfordre alle til å få frem sitt beste og å støtte hverandre i akademisk, personlig og profesjonell utvikling, finnes på Tech. Disse syslene resulterer i ærlige, livslange forbindelser som fører langt utover klasserommet.

Med en påmelding på mer enn 10.000 studenter, tilbyr Tech grader fra åtte akademiske skoler og høyskoler: Landbruk og menneskelig økologi, kunst og vitenskap, næringsliv, utdanning, ingeniørfag, kunst, tverrfaglige studier og sykepleie.

Steder

Cooke

Address
William L Jones Drive,1
38505 Cooke, Tennessee, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss