The Catholic University of America

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det katolske universitetet i Amerika , grunnlagt i 1887 av de amerikanske katolske biskopene med støtte fra pave Leo XIII, er det nasjonale universitetet i den katolske kirken i USA. Universitetet ble etablert som et forskersenter og begynte å tilby grunnutdanning i 1904 og er i dag hjemsted for 12 skoler og 21 forskningsfasiliteter. Det katolske universitetet er det eneste amerikanske universitetet med kirkelige fakulteter som gir kanoniske grader innen tre fagområder . Universitetets frodige 180 mål store campus, som ligger like nord for Capitol Hill , gir studentene enkel tilgang til det store utvalget av pedagogiske, kulturelle og politiske muligheter som Washington, DC har å tilby.

Mission Statement

Som det nasjonale universitetet i den katolske kirken i USA, grunnlagt og sponset av biskopene i landet med godkjenning av Holy Holy, er The Catholic University of America forpliktet til å være en omfattende katolsk og amerikansk institusjon for høyere læring, trofast til Jesu Kristi lære som ble overlevert av Kirken. The Catholic University of America dedikert til å fremme dialogen mellom tro og fornuft, og prøver å oppdage og formidle sannheten gjennom dyktighet i undervisning og forskning, alt i tjeneste for kirken, nasjonen og verden.

CUA 3

Mål for universitetet

The Catholic University of America er et fellesskap av forskere, både lærere og studenter, som er skilt ut for å oppdage, bevare og formidle sannheten i alle dens former, med særlig referanse til nasjonens behov og muligheter. Som universitet er det i hovedsak et gratis og autonomt studiesenter og et byrå som betjener menneskers behov. Det gleder seg over samarbeidet mellom alle lærde av god vilje som gjennom studiet og refleksjonen bidrar til disse målene i en atmosfære av akademisk kompetanse der frihet fremmes og hvor den eneste begrensningen for sannheten er sannheten selv. Som et katolsk universitet ønsker det å kultivere og formidle forståelse av den kristne troen i sammenheng med alle former for menneskelig etterforskning og verdier.

Den søker på institusjonell vis å sikre det rette intellektuelle og akademiske vitnet om kristen inspirasjon hos enkeltpersoner og i samfunnet, og å gi et sted for fortsatt refleksjon, i lys av kristen tro, over den voksende skattkammeret for menneskelig kunnskap. Som medlem av det amerikanske akademiske samfunnet aksepterer det standardene og prosedyrene til amerikanske institusjoner og søker å oppnå skille innenfor den akademiske verden. Trofast mot det kristne budskapet når det kommer gjennom kirken og trofast mot sine egne nasjonale tradisjoner, har The Catholic University of America unike plikter å være til tjeneste for den kristne tanken og utdannelsen i det katolske samfunnet, så vel som å tjene nasjonen og verden .

Steder

Washington

The Catholic University of America

Address
The Catholic University of America,
620 Michigan Ave., N.E.

DC 20064 Washington, District of Columbia, USA
Telefon
+1 202-319-4289

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss