The Chicago School of Professional Psychology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Chicago School of Professional Psychology (TCSPP) er en ikke-for-profit, akkreditert institusjon med mer enn 4300 studenter ved studiesteder over hele landet (Chicago, Sør-California, og Washington, DC) og online. TCSPP har vært en innovatør innen psykologi og relaterte atferdsvitenskap siden 1979. TCSPP tilbyr mer enn 20 studieprogrammene og et vell av muligheter for internasjonale erfaringer.

Sentralt i vår transformativ innvirkning på elevene, deres lokalsamfunn og praktisering av psykologi er den engasjerte Professional Model of Education. Denne banebrytende tilnærming til trening utnytter talenter og opplevelse av fakultetet utøvere, som jobber med samfunnet vårt partnerskap og Applied Professional Practice team for å gi studentene et rikt spekter av klinisk opplæring i et bredt spekter av samfunnet innstillinger. Faktisk, skolen var det første av sitt slag å bli navngitt til presidentens Higher Education Community Service Honor Roll for sitt lederskap i tjeneste og samfunnsengasjement.

Våre kandidater fremstå med uovertruffen ferdigheter, og klar til å gjøre mye tiltrengte endringer i de samfunnene de tjener. De jobber rundt om i verden på sykehus, skoler, samfunnshus, etater, frivillige organisasjoner, privat praksis, og andre steder. Våre kandidater blande en sofistikert forståelse av den menneskelige erfaring med høy kvalitet praksis i felt som Child & Adolescent Psychology, Applied Behavior Analysis, klinisk psykologi, Forensic Psychology, International psykologi, og mer.

The Chicago School er regionalt akkreditert av Western Association of skoler og høyskoler Senior College og University Commission (WSCUC) og er et aktivt medlem av National Council of Schools og programmer for Professional Psychology-som har anerkjent den Chicago School for sin fremragende service og fremragende bidrag til kulturelt mangfold og advokatvirksomhet.

Hvorfor oss?

Skill deg ut

At The Chicago School of Professional Psychology, utdanning er ikke bare om teori-det er forankret i en satsing på innovasjon, service og samfunnet. Vår praktiserende lærere integrere klasseromsundervisning med relevante og aktuelle eksempler fra sine egne erfaringer på feltet, gi studentene verdifull kompetanse som de bærer med seg hele sin karriere. Nyutdannede komme klar til å gjøre positive endringer i ulike miljøer og organisasjoner på lokalt og globalt nivå.

Den Engasjert Professional Model of Education

Vår unike modell av utdanning gir studentene et rikt spekter av praktisk erfaring og bistår dem i å utvikle en inkluderende tilnærming til praksis og forskning.

Praktisk trening

Gjennom The Chicago School er feltarbeid og practicum muligheter, studentene brukte mer enn 1,2 millioner timer servering vårt globale samfunn i 2014 alene.

Livsforandrende

For mange akademikere, som arbeider med dekkede populasjoner er en livsforvandlende opplevelse som de bærer med seg hele sin karriere og for resten av livet.

International

Med 20 globale akademiske partnere, tilbyr vi mange internasjonale og studere i utlandet erfaringer, hjelpe studentene utvikle et globalt perspektiv for ulike karriere felt.

Student suksess

Med grader spenner fra organisasjons ledelse til klinisk psykologi, har våre studenter fått fullmakt til å slå sine lidenskaper til vellykkede yrker.

http://www.thechicagoschool.edu/why-us/accreditation/

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA - Master » Se PhD » Se BAs » Se MA - OnlineStudies » Se MA - HealthcareStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma Rådgivning Psykologi

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Chicago Los Angeles Irvine Washington DC + 3 fler

Studenter i MA i Counseling Psychology programmet får et solid fundament i prinsippene og praksisene i klinisk psykologi. De utvikler viktige diagnostiske, terapeutiske og rådgivning ferdigheter som trengs for et bredt spekter av kliniske populasjoner og emosjonelle og psykologiske forhold. [+]

ma rådgiving psykologi

Studenter i MA i Counseling Psychology programmet får et solid fundament i prinsippene og praksisene i klinisk psykologi. De utvikler viktige diagnostiske, terapeutiske og rådgivning ferdigheter som trengs for et bredt spekter av kliniske populasjoner og emosjonelle og psykologiske forhold. Læreplanen lærer elevene etikk og faglige retningslinjer for rådgivning og klinisk psykologi praksis i sammenheng med utvikling av en inngående kjennskap til teoretiske rammeverk og vitenskapelige baser. De vil også lære viktigheten av å forstå hvordan mangfold og kulturelle forskjeller eller problemer påvirker psykisk helsefelt. MA Counseling Psychology-programmet gir praktisk arbeid og flerkulturell utdanning, som er integrert gjennom programmets kursmateriale. I tillegg kan studentene velge fra en rekke konsentrasjoner for å dekke behovene eller ønskene i deres pedagogiske og faglige mål. Læreplanen forbereder kandidater for lisensavtale i District of Columbia, Maryland, Virginia og Delaware ved å inkorporere de åtte innholdsområdene som er utarbeidet av Senter for sertifiserte rådgivere.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Admission Operations
c/o The Chicago School of Professional Psychology
350 N Orleans, Suite 1050

Chicago, Illinois, 60654-1822 US
Sosiale medier
Besøksadresse
Downtown Chicago
325 N Wells

Chicago, Illinois, 60654-1822 US
Besøksadresse
Downtown Los Angeles
617 W. 7th St.

Los Angeles, California, 90017 US
Besøksadresse
University Plaza, Irvine
4199 Campus Dr., Suite 400

Irvine, California, 92612 US
Besøksadresse
Downtown Washington, D.C.
901 15th Street NW

Washington DC, Washington, DC, 20005 US