The College At Brockport State University Of New York

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

60963_commencement.jpg

Collegeet i Brockport ble grunnlagt i 1835 og er en nasjonalt anerkjent fireårig omfattende offentlig høyskole fokusert på student suksess. Vi er stolte av vår faglige kvalitet og eksepsjonell verdi.

Brockport er selektiv, nasjonalt anerkjent og akkreditert offentlig institusjon. Vi er den engasjerte SUNY campus og en av de mest engasjerte høyskolens campus i landet.

Institusjonell ansvarlighet

Akkreditert av Midt-Statskommisjonen for høyere utdanning, College ved Brockport sikrer institusjonell effektivitet og ansvar gjennom en rekke kontorer, systemer og relasjoner.

Mangfold og inkludering

Mangfoldskontoret, sammen med kollegialt mangfoldighetsutvalg, styrer arbeidet med å kommunisere til kollegilsamfunnet Brockports engasjement for mangfold og egenkapital; utvikle og overvåke kollegiets mangfoldighetsplan utarbeide og analysere rapporter for å overvåke vår suksess; og konseptualisere og dyrke mangfoldighet som en institusjonell og pedagogisk prioritet.

Alumni & Venner

Brockport-nettverket inneholder mer enn 90 000 alumni som bor over hele verden. Vi har bedre enn 8000 studenter; hundrevis av nåværende og tidligere fakultet, ansatte, emeriti og pensjonister; og utallige andre venner, som familier, bedrifter og stiftelser. Å holde alle disse viktige partnerene i kontakt med dagens Brockport er et pågående fokus på kollegiet.

Støtt oss

Brockports innsats for å tjene økonomisk, akademisk, internship og opplæringsstøtte til våre studenter fra alumni og familie nettverk, vil holde College blomstrende i flere tiår framover. Du kan alltid hjelpe!

Steder

Rochester

Address
350 New Campus Drive Brockport, NY 14420
Rochester, New York, USA