Les den offisielle beskrivelsen

The Cooper Union for Advancement of Science and Art, etablert i 1859, er blant landets aller eldste og mest anerkjente institusjoner for høyere utdanning. Organisasjonen, arven etter Peter Cooper, har en spesiell plass i det kulturelle stoffet av den amerikanske livsstilen.

Grunnlagt av industrimann, oppfinner og filantrop Peter Cooper, Cooper Union hus skoler for kunst, arkitektur og ingeniørkunst, samt en verdensklasse fakultet for humaniora og samfunnsvitenskap.

MÅL OG VISJON

Gjennom fremragende akademiske programmer i arkitektur, kunst og teknikk, og et Fakultet for humaniora og samfunnsvitenskap, The Cooper Union for Advancement of Science and Art forbereder dyktige studenter til å gjøre opplyste bidrag til samfunnet.

The College innrømmer studenter utelukkende på fortjeneste og utmerkelser fullt stipend til alle registrerte studenter. Institusjonen gir nær kontakt med et stilfullt, kreativt fakultetet og fremmer streng, humanistisk læring som forsterkes av prosessen med design og forsterket av den urbane omgivelser. The Cooper Union grunnlagt i 1859 av Peter Cooper, industrimann og filantrop, og tilbyr offentlige programmer for Civic, kulturell og praktisk berikelse av New York City.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

The Cooper Union

The Master of Architecture II post-profesjonelle grad programmet ble lansert i 2009 for å utvide visjonen og intellektuell rigor av undergraduate-program. ... [+]

Master of Architecture II

Master of Architecture II PROGRAM vil utvide til to studioer FOR 2013-2014 studieår.

I tillegg til den eksisterende læreplanen av Advanced Design Studio arbeid som kulminerer i en design-forskning Thesis prosjekt, Kritikk, historie og teori Konsentrasjonen vil tilby en intensiv ett års fordypning i kritikken, historie og teori om arkitektur. Det legges vekt på tilnærminger til arkitektonisk analyse og historie, rolle og moderne relevansen av teori, og forholdet mellom teori og design. Seminarer vil tilby studentene forberedelse for yrker i journalistikk, undervisning, og eventuelle doktorgradsstudier, med en bred forståelse av de kulturelle betingelsene for arkitektonisk produksjon og en konsentrasjon på dyktighet i å skrive. Analyse studioene gi en dyp innsikt i den formelle og programmatiske mangfoldet av historisk og moderne arkitektur, prosessen med design, og potensielle muligheter for nye tilnærminger til teori og praksis. En nødvendig vekt i urbanisme eller representasjonsteknologier åpner for dypere etterforskning i spesifikke områder av historisk eller moderne arkitekturteori. ... [-]

USA New York
September 2020
Heltid studier
3 semestre
Campus
Les mer på norsk
The Cooper Union

... [+]

[-]
USA New York
September 2020
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk