The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

George Washington University's Elliott School of International Affairs er en av verdens ledende skoler for internasjonale anliggender. Ligger i hjertet av Washington, DC, og dets oppdrag er å utdanne den neste generasjonen internasjonale ledere, drive forskning som fremmer forståelse av viktige globale spørsmål og engasjere politiske samfunn i USA og rundt om i verden.

Skolens unike beliggenhet - bare noen skritt fra Det hvite hus, Verdensbanken, Det internasjonale pengefondet, det amerikanske utenriksdepartementet og dusinvis av andre amerikanske og internasjonale organisasjoner - beriker undervisningen og forskningen og gir studenter og lærde uante muligheter til å engasjere seg i Amerikanske og internasjonale politiske samfunn.

Elliott-skolen, kåret til ære for tidligere GW-president Lloyd H. Elliott og hans kone Evelyn, tilbyr innovative, tverrfaglige undervisningsprogrammer som gir studentene utdanning og opplæring de trenger for å lykkes på den internasjonale arenaen. Mer enn 700 studenter drar fordel av et av Elliott Schools 12 hovedprogrammer.

Skolen tilbyr Master of Arts-programmer innen global kommunikasjon, internasjonale anliggender, internasjonal utvikling, internasjonal handel og investeringspolitikk, internasjonal vitenskap og teknologipolitikk, og sikkerhetspolitikk, samt Asia, Europa og Eurasia, Latin-Amerika og Midt-Østen . Elliott School tilbyr også en mastergrad for fagpersoner i midten av karrieren og en mastergrad i internasjonale studier sammen med sine 19 internasjonale partneruniversiteter. Mer enn 2.100 studenter følger en avrundet pensum for liberal kunst med et spesielt fokus på internasjonale anliggender eller med et regionalt fokus på Asia, Midt-Østen eller Latin-Amerika og halvkule. Elliott skolens 20 000 studenter finner du i lederstillinger i offentlig, privat og non-profit sektor over hele verden.

121744_44827954204_568590683a_o.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Elliott-skolen sponser ni forskningsinstitutter:

 • Senter for internasjonal vitenskap og teknologi
 • Institutt for europeisk, russisk og Eurasian Studies
 • Institutt for globale og internasjonale studier
 • Institutt for internasjonal økonomisk politikk
 • Institute for Middle East Studies
 • Institutt for offentlig diplomati og global kommunikasjon (medsponsorert med GWs skole for media og offentlige anliggender)
 • Institutt for sikkerhets- og konfliktstudier
 • Sigur Center for asiatiske studier
 • Space Policy Institute

Disse dynamiske intellektuelle sentrene gir arenaer for lærde og beslutningstakere å komme sammen for å utvikle, teste og spre nye ideer. Fakultetets medlemmer jobber individuelt og samarbeid på tvers av fagdisipliner for å skjerpe intellektuelle debatter og utdype faglige og politiske diskusjoner om internasjonale forhold. Elliott-skolens forskning bidrar til det ekspanderende kunnskapsmidlet som hjelper lærde, beslutningstakere og innbyggere å forstå verden bedre.

121745_34060935083_bc4ef09e9a_o.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Oppdrag

George Washington University har lenge erkjent verdien av en utdanning i internasjonale saker. Siden universitetets oppstart i 1821 har vi forberedt studentene på å møte viktige globale spørsmål og utgjøre en forskjell i verden. Elliott School of International Affairs representerer en kulminasjon av innovative ideer og ferske perspektiver generert av forløperne ved The George Washington University:

 • The School of Comparative Jurisprudence and Diplomacy (1898 - 1905)
 • Institutt for politikk og diplomati (1905 - 1907)
 • College of the Political Sciences (1907 - 1913)
 • Internasjonal lov og diplomati i Columbian College (1913 - 1928)
 • Regjeringsskolen (1928 - 1960)
 • Skolen for regjering, næringsliv og internasjonale anliggender (1960-1966)
 • Skolen for internasjonale saker (1987 - 1988)
 • Skolen for offentlige og internasjonale saker (1966 - 1987)
 • Elliott School of International Affairs (1988 - i dag)

På Elliott School of International Affairs er vårt oppdrag:

 • Å utdanne den neste generasjonen av internasjonale ledere
 • Å drive forskning og produsere stipend som fremmer forståelse av viktige globale problemstillinger
 • Å engasjere offentligheten og det politiske samfunnet i USA og rundt om i verden, og derved fremme internasjonale dialog- og utformingspolitiske løsninger

Vårt oppdrag er å skape kunnskap, dele visdom og inspirere til handling for å gjøre vår verden til et bedre sted.

Elliott skole etter tallene

134753_ElliottSchoolbytheNumbers.jpg

© The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

Om Elliott-skolen

George Washington University har utdannet generasjoner av internasjonale ledere og avansert forståelsen av viktige globale spørsmål siden 1821.

Elliott School of International Affairs, kåret til ære for tidligere GW-president Lloyd H. Elliott og hans kone Evelyn, er dedikert til dette oppdraget. Vi trener studentene våre i teori og praksis for internasjonale forhold, og tilbyr dem en grundig analyse av internasjonale økonomiske, politiske, vitenskapelige og kulturelle spørsmål. Skolens læreplan er tverrfaglig; de fleste Elliott School heltids fakultet er tilsatt i GW avdelinger.

Vårt høyt respekterte fakultet forbereder elever på Elliott School for globale karrierer i offentlig, privat og non-profit sektor. Nyutdannede på Elliott School er konsekvent ettertraktet for utfordrende globale karrierer. Dessuten tillater vår beliggenhet i Washington, DC oss å danne sterke forhold til offentlige, private og ideelle organisasjoner som regelmessig ansetter elever og studenter på Elliott School.

Steder

Washington

Elliott School of International Affairs

Address
Elliott School of International Affairs
1957 E Street, NW

20052 Washington, District of Columbia, USA
Telefon
+1 202-994-6240

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss