Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Oppdag en ny type universitet i New York City, en hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Vårt universitet tar full nytte av sin plassering i en av de mest livlige og varierte byene i verden. Våre høyskoler omfatter Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, skolene for offentlig engasjement og Parsons Paris.

Siden grunnleggelsen i 1919 har The New School revurdert og omdefinert grensene for intellektuell og kreativ tanke som et fremtredende akademisk senter. Vår strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning oppløser vegger mellom disipliner og bidrar til å opprettholde progressive tanker. På universitetet har studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle stier for en kompleks og raskt foranderlig verden.

Med ledende fakultet og verdensberømte alumner er vi forpliktet til å utvikle studenter som vil få innvirkning på verden og løse de mest presserende sosiale problemene i vår tid.

Oppdrag

The New School fremtid vil bli formet av kjerneverdiene som har definert vår fortid: akademisk frihet, toleranse og eksperimentering.

Oppdrag

The New School forbereder studentene til å forstå, bidra til og lykkes i et raskt foranderlig samfunn, noe som gjør verden til et bedre og lettere sted. Vi skal sørge for at våre studenter utvikler både de ferdighetene som en god utdanning gir og kompetanseene er avgjørende for suksess og lederskap i den fremvoksende kreative økonomien. Vi vil også lede i å generere praktisk og teoretisk kunnskap som gjør at folk bedre kan forstå vår verden og forbedre forholdene for lokale og globale samfunn.

Syn

Vi er og vil være et universitet der design og samfunnsforskningsstasjon nærmer seg å studere spørsmål av vår tid, som demokrati, urbanisering, teknologisk forandring, økonomisk empowerment, bærekraft, migrasjon og globalisering. Vi vil være det fremste intellektuelle og kreative sentrum for effektivt engasjement i en verden som i økende grad krever bedre utformede objekter, kommunikasjon, systemer og organisasjoner for å møte sosiale behov.

Vår visjon retter seg mot forandringer i verdensøkonomien, samfunnet og miljøet, som animerer vårt oppdrag og verdier:

  • Kreativitet, innovasjon og et ønske om å utfordre status quo vil påvirke hva og hvordan vi underviser og de intellektuelle ambisjonene til universitetet selv.
  • Sosialt engasjement bør orientere studenters faglige erfaringer for å hjelpe dem å bli kritisk engasjert borgere, dedikert til å løse problemer og bidra til det offentlige gode.
  • The New School må omfavne disse prinsippene og skape noe nytt for å ta endringer i den globale økonomien, samfunnet og miljøet som krever enkeltpersoner å gripe med komplekse problemer, forfølge mer flytende og fleksible karriere Pathways , og i samarbeid skape endring.

Opplæringsmetode

Vi vil oppfylle vårt oppdrag ved å utvide The New School arv som et utradisjonelt universitet og samfunn, skumle og responsive til forandring, at:

  • Fokuserer på og engasjerer seg med kritiske, moderne problemer
  • Prioriterer menneskeheten og kulturen i å designe systemer og miljøer for å forbedre den menneskelige tilstanden, en tilnærming som bygger på designtanker og den liberale, kreative og scenekunst
  • Steder samarbeidende, prosjektbasert læring i sentrum av den pedagogiske erfaringen
  • Tar full nytte av vår beliggenhet i New York City og tilkobling til globale urbane sentre

Universitetsledelse

Fremtiden for The New School vil bli formet av kjerneverdiene som har definert vår fortid: akademisk frihet, toleranse og eksperimentering. Vårt ledelsesteam bringer dette oppdraget til liv.

Med en forpliktelse til å yte utmerket service til studenter og fremme et stramt akademisk miljø, sikrer lederne av universitetet at vi tilpasser og svarer på moderne problemstillinger, skaper et mer inkluderende samfunn og fremmer kreativitet og samarbeid mellom studenter.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

The New School

Parsons 'Master of Fine Arts i Industrial Design programmet tilbyr en nyskapende toårig, 60-credit full-time utdannet læreplan som forbereder studentene til å forhandle d ... [+]

Parsons School of Design i New York City - nylig kåret til den beste skolen for kunst og design i USA og rangert som 2. plass i verden - har tilbudt innovative tilnærminger til designutdanning siden grunnleggelsen i 1896. I dag er Parsons den eneste store amerikaneren kunst- og designskole innen et omfattende universitet: The New School . Hos Parsons kan du mestre etablere etablerte kreative praksiser og vekke nye mens du studerer på tvers av alle universitetsdisipliner.

Handle om

Parsons 'Master of Fine Arts i Industrial Design programmet tilbyr en nyskapende toårig, 60-credit full-time utdannet læreplan som forbereder studentene til å forhandle de tilsynelatende motstridende krefter på spill i den voksende produktdesign industrien. Studentene undersøker hvordan varer kan produseres i både lokaliserte sammenhenger (en "på plass" tilnærming, som bygger på regionaliserte behov og begrensninger) og globaliserte sammenhenger (bruk av designprinsipper som fokuserer på universelle behov). Parsons 'School of Constructed Environments inkluderer studenter i arkitektur, interiørdesign og lysdesign, og skaper et unikt læringssamfunn.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

Parsons School of Design i New York City - nylig kåret til den beste skolen for kunst og design i USA og rangert som nummer 2 i verden - har tilbudt innovative tilnærming ... [+]

Parsons School of Design i New York City - nylig kåret til den beste skolen for kunst og design i USA og rangert som 2. plass i verden - har tilbudt innovative tilnærminger til designutdanning siden grunnleggelsen i 1896. I dag er Parsons den eneste store amerikaneren kunst- og designskole innen et omfattende universitet: The New School . Hos Parsons kan du mestre etablere etablerte kreative praksiser og vekke nye mens du studerer på tvers av alle universitetsdisipliner.

Den nye Master i Fashion Management på Parsons School of Design forbereder studentene til å fremme og forvandle karriere i det utviklende motevirksomhetslandskapet. Gjennom løpet av denne ettårige masterstudiet på profesjonelle studier, lærer elevene å utfordre eksisterende paradigmer i moteverdenen for å skape gjennombruddsp Ideas i moteforetak, oppstart og mote-relaterte tjenester. Studentene uteksaminerer med grundig kunnskap og avanserte ferdigheter innen global og lokal produksjon, etisk produksjon, verdikjeder, markedsføring og merchandising.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Deltid
12 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
The New School

Master of Fine Arts i tekstiler, lansering høsten 2018, lar deg utforske disse dynamikkene kreativt og reflektert, og løsne grenser mellom teknologi og håndverk. I proses ... [+]

Parsons School of Design i New York City - nylig kåret til den beste skolen for kunst og design i USA og rangert som nummer 2 i verden - har tilbudt innovative tilnærminger til å designe utdanning siden grunnleggelsen i 1896. I dag er Parsons den eneste store amerikanske kunst og designskole innenfor et omfattende universitet: The New School . På Parsons kan du mestre etablere kreative praksis og gnist nye mens du studerer på tvers av alle universitetsdisiplinene.

Handle om

Tekstiler er bokstavelig og figurativt vevd i menneskets historie og kultur. I dag utforsker samfunn av produsenter, designere og lærde tekstiler - fra lokalt utformede materialer til 3D-strikket materiale til håndpyntede stoffer - og banebrytende tekstilbaserte næringer og teori. Master of Fine Arts i tekstiler, lansering høsten 2018, lar deg utforske disse dynamikkene kreativt og reflektert, og løsne grenser mellom teknologi og håndverk. I prosessen er du forberedt på det voksende utvalg av kreative og profesjonelle muligheter knyttet til tekstiler i mote design, produktdesign, interiørdesign, tekstilforskning, sett design, kunst, arkitektur og hybridfelt.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

Institutt for økonomi ved The New School for samfunnsforskning gir en bred og kritisk tilnærming til studiet av økonomi, som dekker et bredt spekter av tankeskoler, inklu ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere møtes for å utfordre stevne og skape positive forandringer . Grunnlagt i 1919, og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for Social Research og en rekke anerkjente doktorgradsutdanninger. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

Institutt for økonomi ved The New School for samfunnsforskning gir en bred og kritisk tilnærming til studiet av økonomi, som dekker et bredt spekter av tankeskoler, inkludert keynesian og post-keynesian økonomi; Den klassiske politiske økonomien til Smith, Ricardo og Marx; strukturistiske og institusjonelle tilnærminger til økonomi; og neoklassisk økonomi.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk

MA

The New School

MA i antropologi er et 30 studiepoeng som kombinerer de teoretiske og metodologiske grunnvollene for sosial og kulturell antropologi med vekt på den kritiske utforskninge ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere møtes for å utfordre stevne og skape positive forandringer.

Grunnlagt i 1919, og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for Social Research og en rekke anerkjente doktorgradsutdanninger. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

MA i antropologi er et 30 studiepoeng som kombinerer de teoretiske og metodologiske grunnvollene for sosial og kulturell antropologi med vekt på den kritiske utforskningen av hvordan etnografisk sensibilitet betyr i verden i dag.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

Master of Arts i kunsthåndtering og entreprenørskap på The New School 's College of Performing Arts er en av de første kandidatprogrammene designet spesielt for å hjelpe ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

Master of Arts i kunsthåndtering og entreprenørskap på The New School 's College of Performing Arts er en av de første kandidatprogrammene designet spesielt for å hjelpe utøvere få det kritiske ferdighetssettet de trenger for å bli anerkjente kunstneriske ledere på scenen og utover.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

MA i filosofi er et 30 studieprogram som gir studentene avansert opplæring i filosofiens historie og sentrale områder av dagens filosofiske forespørsel. Programmet tilbyr ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

MA i filosofi er et 30 studieprogram som gir studentene avansert opplæring i filosofiens historie og sentrale områder av dagens filosofiske forespørsel. Programmet tilbyr en valgfri spesialisert minor i psykoanalyse.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

Psykologi kandidatprogrammet gir omfattende opplæring i alle de store feltene i moderne psykologi og understreker forskning som er følsom for sosiale og kulturelle påvirk ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

MA i generell psykologi er et 30-kreditt program som gir studentene en grunnleggende utdanning i psykologi og er en forutsetning for mer spesialisert arbeid som fører til ph.d. grad.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

MA i global politisk økonomi og økonomi er et 30-kreditt program som gir studentene en sofistikert forståelse av verdensøkonomien i historisk sammenheng, den politiske øk ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

MA i global politisk økonomi og økonomi er et 30-kreditt program som gir studentene en sofistikert forståelse av verdensøkonomien i historisk sammenheng, den politiske økonomiske analysen av dynamikken i det moderne verdenskapitalistiske samfunn og toppmoderne verktøy for politisk økonomisk og finansiell analyse.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

Internasjonal saksfelt er i endring. Våre tilnærminger i og utenfor klasserommet må også endres. Få de teoretiske og praktiske verktøyene du trenger for å engasjere deg m ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

Internasjonal saksfelt er i endring. Våre tilnærminger i og utenfor klasserommet må også endres. Få de teoretiske og praktiske verktøyene du trenger for å engasjere deg med de mest presserende utfordringene i det 21. århundre.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

Gjennom Liberal Studies programmet, vil du kritisk utforske og intensivt undersøke kjernen problemer av vår tid. MA i liberale studier tilbyr praktiske skriveverktøy og v ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

Programmets kjernekurs vil legge deg i historien om ideer og i praksis med vedvarende skriving, mens du utvikler et intellektuelt fellessamfunn. Derfra kan du forgrene seg, dra nytte av de rike tilbudene og den fremtredende fakulteten til The New School . Arbeid med både en fakultetsrådgiver og en studentrådgiver for å skape en robust Pathway skreddersydd for dine individuelle behov og faglige ambisjoner. Vi tilbyr et rikt utvalg av kurs med professorer i verdensklasse som kan utvide din kommando av kritisk teori, idehistorie, estetikk, filosofi, politikk, antropologi, medieteknologi - uansett hvor nysgjerrigheten tar deg. Kursene er tilgjengelige både på dagtid og på kvelden, slik at de passer inn i selv den travleste timeplanen.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

The New School TESOL mastergradsprogram (MA TESOL) tilbyr profesjonell lærerutdanning med fokus på sosial tiltak og adressering til voksne studenters behov. Amerikanske n ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

The New School TESOL mastergradsprogram (MA TESOL) tilbyr profesjonell lærerutdanning med fokus på sosial tiltak og adressering til voksne studenters behov. Amerikanske nyheter... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
12 - 20 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
The New School

Master of Arts-programmet i medievitenskap tilbyr en tverrfaglig læreplan i medie teori, design og praksis med vekt på produksjon av video, lyd og web-basert media. ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

Master of Arts-programmet i medievitenskap tilbyr en tverrfaglig læreplan i medie teori, design og praksis med vekt på produksjon av video, lyd og web-basert media.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
The New School

MA i politikk forbereder kandidater for akademisk og profesjonell karriere i ulike felt, inkludert regjeringen, frivillige organisasjoner, lov, rådgivning, journalistikk, ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

MA i politikk er et 30-kreditt program som gir studentene avansert opplæring i politisk analyse og statsvitenskapelige forskningsmetoder.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

MA i sosiologi er et 30-kreditt program som gir studentene en grundig grunnlegging i den historiske, teoretiske og metodiske utviklingen av sosiologi og gir studentene ve ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

MA i sosiologi er et 30-kreditt program som gir studentene en grundig grunnlegging i den historiske, teoretiske og metodiske utviklingen av sosiologi og gir studentene verktøy for å bruke denne kunnskapen i verden rundt dem.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

The New School

Parsons 'Master of Science i Datavisualisering er et tverrfaglig program der studentene utvikler ferdigheter som kombinerer visuell design, datavitenskap, statistisk anal ... [+]

Parsons School of Design i New York City - nylig kåret til den beste skolen for kunst og design i USA og rangert 2 nd i verden - har tilbudt innovative tilnærminger til design utdanning siden den ble grunnlagt i 1896. I dag er Parsons den eneste store amerikanske kunst- og designskole innenfor et omfattende universitet: The New School . På Parsons kan du mestre etablere kreative praksis og gnist nye mens du studerer på tvers av alle universitetsdisiplinene.

Handle om

Parsons 'Master of Science i Datavisualisering er et tverrfaglig program der studentene utvikler ferdigheter som kombinerer visuell design, datavitenskap, statistisk analyse og etiske hensyn til dataanalyse og representasjon. Presentasjonen av data spiller en kritisk rolle i utformingen av mening, politikk og beslutningsprosesser i dagens stadig mer globale samfunn. Å gi studentene en konkurransefortrinn når de går inn i feltet, svarer MS-programmet på den økte etterspørselen etter eksperter som kan slå data til innsikt.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

Den 60-kreditt Master of Science i Design og Urban Ecologies Program reflekterer radikalt studiet av urbane miljøer og design tilnærminger til byer. Ved å kombinere bypla ... [+]

Parsons School of Design i New York City - nylig kåret til den beste skolen for kunst og design i USA og rangert 2 nd i verden - har tilbudt innovative tilnærminger til design utdanning siden den ble grunnlagt i 1896. I dag er Parsons den eneste store amerikanske kunst- og designskole innenfor et omfattende universitet: The New School . På Parsons kan du mestre etablere kreative praksis og gnist nye mens du studerer på tvers av alle universitetsdisiplinene.

Handle om

Den 60-kreditt Master of Science i Design og Urban Ecologies Program reflekterer radikalt studiet av urbane miljøer og design tilnærminger til byer. Ved å kombinere byplanlegging, politikk, urban design, aktivisme og fellesskapspraksis, får studentene de ferdigheter og kompetanse som trengs for å takle moderne urbane utfordringer. I tråd med The New School historiske engasjement for miljø og sosial rettferdighet, utformer og implementerer studentene strategiske prosjekter for å gi transformativ forandring i urbane miljøer på en global skala.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

Internasjonal saksfelt er i endring. Våre tilnærminger i og utenfor klasserommet må også endres. Få de teoretiske og praktiske verktøyene du trenger for å engasjere deg m ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

Internasjonal saksfelt er i endring. Våre tilnærminger i og utenfor klasserommet må også endres. Få de teoretiske og praktiske verktøyene du trenger for å engasjere deg med de mest presserende utfordringene i det 21. århundre.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

Lær ferdighetene du trenger for å være leder innen et felt du er lidenskapelig om. The New School 's Master of Science program i Media Management gir deg verktøy, faglig ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

Lær ferdighetene du trenger for å være leder innen et felt du er lidenskapelig om.

Opplev saker... [-]
USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
The New School

The New School ligger i forkant med å håndtere globale miljøspørsmål, takket være Miljans Miljøpolitikk og Sustainability Management (EPSM) program. Dette programmet er d ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

The New School ligger i forkant med å håndtere globale miljøspørsmål, takket være Miljans Miljøpolitikk og Sustainability Management (EPSM) program. Dette programmet er designet for å gjøre studentens lidenskap for miljøforandring og bærekraft i karriere med innflytelse. Våre studenter drar nytte av små, tilpassede klasser, et strenge program med kritisk teori og praksis, og nærmer seg oppmerksomhet fra et fakultet som driver forskning, stipend, og banebrytende faglig praksis. Vår praksisbaserte læring plasserer studenter foran og senter sammen med organisasjoner som jobber med de mest presserende miljøspørsmålene i vår tid, fra klimaendringer og miljø rettferdighet til matssystemer og bærekraftig utvikling.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

Milanos banebrytende Nonprofit Management-program var den første i sitt slag i dette landet. Fra begynnelsen har vår høyt engasjert læreplan resonert med innovative tenke ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

Milanos banebrytende Nonprofit Management-program var den første i sitt slag i dette landet. Fra begynnelsen har vår høyt engasjert læreplan resonert med innovative tenkere kjent med The New School dype forpliktelse til å fremme progressiv forandring og sosial rettferdighet. Våre studenter utvikler sine kritiske tenkning ferdigheter og engasjere seg med ektefelle utfordringer og sosialt entreprenørskapsopplevelser. Vi forbereder deg til å utfordre antagelser og utvikle nye perspektiver for å lede og administrere ideelle organisasjoner i dette stadig mer komplekse miljøet. Resultatet er et unikt program designet for å gi deg kapasitet og kreativt mot til å generere, administrere og opprettholde ideell suksess.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School

The New School sivilingeniør i offentlig og urban politikk utfordrer deg til å utvikle innovative løsninger for verdens største utfordringer, som i økende grad er urbane ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

Master of Science i offentlig og urban politikk utfordrer deg til å utvikle innovative løsninger for verdens største utfordringer, som i økende grad er urbane og globale. The New School samfunn av lærde undersøker dagens urbanpolitiske problemstillinger i sanntid og utformer kreative løsninger, alt sammen mens de jobber tett med beslutningstakere i offentlige etater og ideelle organisasjoner.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
16 - 42 måneder
Campus
Les mer på norsk
The New School

Dagens organisasjoner trenger ikke dogma. De trenger nye modeller for konsultasjon og intervensjon. Milans organisasjonsendringsprogram styrer elevene til å bli diagnosti ... [+]

The New School er et progressivt universitet i New York City hvor lærde, kunstnere og designere kommer sammen for å utfordre konvensjon og skape positiv forandring. Universitetet ble grunnlagt i 1919 og består av Parsons School of Design, Eugene Lang College of Liberal Arts, College of Performing Arts, The New School for samfunnsforskning, og mange anerkjente kandidatprogrammer. The New School strenge, flerdimensjonale tilnærming til utdanning gir studentene den akademiske friheten til å forme sine unike, individuelle studiestier for en kompleks og raskt skiftende verden.

Handle om

Dagens organisasjoner trenger ikke dogma. De trenger nye modeller for konsultasjon og intervensjon. Milans organisasjonsendringsprogram styrer elevene til å bli diagnostikere og designere av elegante, unike tiltak som reimagine og reassemble kulturer, bygge lederskapskapasitet og lette gruppedynamikk. Vi tilbyr en læreplan som gir studentene en stor intellektuell og praktisk kurv fylt med teorier, verktøy og teknikker. Vårt fakultet består av engasjerte fagfolk som skaper forandring i et bredt spekter av organisasjoner. De tilbyr strenge kurs i kritisk tenkning og teori sammen med en rekke stadig mer komplekse prosjekter gjennomført for virkelige kunder. Etter ferdigstillelse vil du ha en portefølje som viser en tilnærming til endring definert av nyskapende tenkning, en forpliktelse til samfunnsansvar, og en pause fra konvensjonelle formler som ikke klarer å løse underliggende problemer.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
The New School