The University of Alabama

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som statens flaggskipuniversitet har The University of Alabama familien alltid fokusert på å være best. Det er her legender blir laget.

The University of Alabama ble grunnlagt i 1831 som statens første offentlige høyskole, The University of Alabama er dedikert til dyktighet innen undervisning, forskning og service. Vi tilbyr et kreativt, pleiende campusmiljø der studentene våre kan bli de beste individene som mulig, lære av det beste og lyseste fakultetet, og gjøre en positiv forskjell i samfunnet, staten og verden. Du vil like det du finner her. Bli en del av familien The University of Alabama .

Vårt oppdrag

The University of Alabama vil fremme den intellektuelle og sosiale tilstanden til folket i staten, nasjonen og verden gjennom opprettelse, oversettelse og formidling av kunnskap med vekt på kvalitetsprogrammer innen områdene undervisning, forskning og tjeneste.

Vår visjon

The University of Alabama vil være kjent som det valgte universitetet for de beste og lyseste studentene i Alabama, og alle studenter som søker eksepsjonelle utdanningsmuligheter. The University of Alabama vil være et student-sentrert forskningsuniversitet og et akademisk samfunn forenet i sin forpliktelse til å forbedre livskvaliteten for alle Alabamians og innbyggerne i nasjonen og verden.

Våre kjerneverdier

The University of Alabama er forpliktet til:

  • Underutdanning som produserer samfunnsbevisste, etiske og avrundede ledere som er forankret i faget sitt og som er i stand til å kontrollere sine egne skjebner.
  • Graduate utdanning som er dypt fordelt på fagkunnskap, faglig innhold, forskningsevner og kreativ aktivitet.
  • Offentlig oppsøking og service som holdes i høyeste grad og fremmer et slagkraftig offentlig engasjement for å forbedre livskvaliteten for innbyggerne i Alabama, nasjonen og verden.
  • Campusliv som legemliggjør samarbeid, kollegialitet, respekt og en kultur for inkludering.

Våre strategiske mål

  • Gi en fremste grunn- og videreutdanning som tilbyr et globalt perspektiv og er preget av fremragende undervisning, stipend av høy kvalitet og særegne læreplaner og samkursulære programmer.
  • Øk universitetets produktivitet og innovasjon innen forskning, stipend og kreative aktiviteter som påvirker økonomisk og samfunnsutvikling.
  • Berik lærings- og arbeidsmiljøet vårt ved å tilby et aksepterende, inkluderende samfunn som tiltrekker og støtter et mangfoldig fakultet, ansatte og studentorgan.
  • Gi muligheter og ressurser som letter balansen mellom arbeidsliv og forbedrer rekruttering og oppbevaring av fremragende fakulteter og ansatte.

Steder

Tuscaloosa

Address
35487 Tuscaloosa, Alabama, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss