The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oppdag Legendary Advantage ™ of Notre Dame Business. Vi utfordrer deg til å Be More of Business ™ som du utvikler dine talenter og forberede seg til å gjøre en forskjell. Det kan være lurt å styre en merkevare, en plante eller mennesker. Du ønsker kanskje å være en PartnerEn verdipapirer trader, Et entreprenør eller CEO. Vi ønsker disse prestasjonene for deg også.

Men vi vil ha mye mer for deg og fra deg.

Fremtiden har store utfordringer. Og fremtiden er avhengig av deg.

Enten vi er overveldet og svekket av våre utfordringer, eller lage verdiøkende løsninger for våre kollektive fellesskap - dette er hvor du vil gjøre en forskjell. På Mendoza College of Business, Tror vi at en utdanning verdig deg og disse utfordringene må lære deg hvordan du håndterer vanskelige problemer med integritet og sterke vaner i sinnet.

Til slutt ønsker vi deg til å bli ledere som gjør vår fremtid sammen bedre ved privilegiet av stillingene du vil holde, de beslutninger som du vil gjøre, de ressurser som du vil utvikle og bruke, og de mennesker hvis liv vil du røre.

Dette er visjonen innebygd i grunnleggelsen av University of Notre Dame av pater Edward Sorin, CSC, i 1842 og en drøm som i dag fortsetter å fremkalle den kollektive lidenskap og energi av lærere og ansatte i Mendoza College of Business. Den Mendoza College of Business er hjem til dedikerte lærere, forskere og mer enn 2400 studenter som er engasjert i undergraduate, graduate og utøvende studier. Grader som tilbys ved Mendoza College inkluderer:

Bachelori forretningsledelse Executive Master of Business Administration Master of Business Administration (MBA) Master of Science i Revisjon Master of Nonprofit Administration (MNA)

Mendoza tilbyr også et bredt spekter av egendefinerte programmer for bedrifter og organisasjoner, samt sertifikat programmer for ledere og nonprofit ledere og ledere. Disse programmene tilbys gjennom Utøvende utdanning og Nonprofit faglig utvikling.

Formålsparagraf Å bygge en ledende katolske handelshøyskole som fremmer faglig dyktighet, faglig effektivitet og personlig ansvar i en kontekst som bestreber seg på å være tro mot idealene om samfunnet, menneskelig utvikling og individuell integritet.

Om University of Notre Dame The University of Notre Dame er en uavhengig, nasjonal katolsk universitet som ligger i Notre Dame, Ind., Som grenser til byen South Bend og ca 90 miles øst for Chicago.

Kilden til universitetets faglige styrke er dens fakultet. Notre Dame fakultetet medlemmer har vunnet 36 stipend fra National Endowment for humaniora de siste ni årene, mer enn for noe annet universitet i landet.

På Notre Dame har utdanning alltid vært knyttet til verdier, blant dem lever i samfunnet og frivillig arbeid i samfunnstjeneste. Residence hall livet er både kjennetegnet av Notre Dame erfaring og kilden til universitetets rik tradisjon. En yngre tradisjon, Universitetets senter for sosiale hensyn, fungerer som en katalysator for student frivillighet. Rundt 80 prosent av Notre Dame studentene engasjere seg i noen form for frivillig samfunnstjeneste i løpet av sine år ved universitetet, og minst 10 prosent vie et år eller mer etter endt utdanning for å betjene i USA og rundt om i verden.

The University of Notre Dame, som er en av en håndfull virkelig internasjonale universiteter, har en studentmasse på mer enn 11.500 studenter hentet fra alle 50 stater og mer enn 100 andre land. Notre Dame alumni-nettverket er den mest omfattende i høyere utdanning, med mer enn 270 klubber, inkludert mer enn 40 internasjonale klubber.

Medonza rangering Mendoza College of Business har blitt anerkjent for kvalitet og sitt engasjement for sosiale og miljømessige ansvar som valgte rangeringen indikerer:

1 blant landets øverste graduate handelshøyskoler --Bloomberg Businessweek (2010-2014)

20 blant de beste amerikanske graduate handelshøyskoler - Bloomberg Businessweek (2012)

15 blant topp Executive MBA-programmer - Bloomberg Businessweek (2013), The Economist - Hvilken MBA? (2013) og Poets og quants for ledere (2014)

4 landsdekkende blant de beste regnskap graduate-programmer - Public Accountancy Report (2013)

Mendoza College of Business er akkreditert av AACSB International og er forpliktet til å følge de prinsipper for ansvarlige Management Education (PRME).

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se Ettårig EMBA-programmer » Se EMBA » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Ms I Regnskap

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA Notre Dame

The Master of Science i Revisjon programmet har konsekvent vært rangert blant de ti beste i landet. Foreløpig er det rangert nasjonalt som den sjette "Best Accountancy Program" for 2012 av Public Accounting Report og er åpent for nasjonale og internasjonale søkere som har en bachelorgrad (eller dets internasjonale fire år tilsvarende) fra et akkreditert høyskole eller universitet med en regnskapsmessig konsentrasjon ... [+]

MS i regnskap

The Master of Science i Revisjon programmet har konsekvent vært rangert blant de ti beste i landet. Foreløpig er det rangert nasjonalt som den sjette "Best Accountancy Program" for 2012 av Public Accounting Report og er åpent for nasjonale og internasjonale søkere som har en bachelorgrad (eller dets internasjonale fire år tilsvarende) fra et akkreditert høyskole eller universitet med en regnskap konsentrasjon. AACSB akkreditert MS i Revisjon program tilfredsstiller 150-timers utdanningskravet vedtatt av mer enn 48 stater og jurisdiksjoner for sertifisering og lisensstatusen som en CPA.

Den MS i Revisjon programmet er en ettårig, to-semester (30-timers) studium, som tilbys på en full-time, tradisjonelle studieår basis. Det gis opptak på rullerende basis for høsten eller våren semester oppføring. ... [-]


Master

Master of Nonprofit Administration

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 14 - 48 måneder September 2018 USA Notre Dame

[+]

[-]