The University of Texas at San Antonio College of Education and Human Development

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Texas i San Antonio er en flerkulturell institusjon for oppdagelsesforetak med mer enn 32.000 studenter. Det er det største universitetet i hovedstadsregionen San Antonio med fire studiesteder over hele byen.

Vårt oppdrag

University of Texas i San Antonio er viet til kunnskapsutvikling gjennom forskning og oppdagelse, undervisning og læring, samfunnsengasjement og offentlig tjeneste. Som en institusjon for tilgang og fortreffelighet omfavner UTSA flerkulturelle tradisjoner og fungerer som et senter for intellektuelle og kreative ressurser, samt en katalysator for sosioøkonomisk utvikling og kommersialisering av immateriell eiendom - for Texas, nasjonen og verden.

Våre destinasjoner

UTSA vil være en modell for studenters suksess

UTSA vil være et flott offentlig forskningsuniversitet

UTSA vil være et eksemplar for strategisk vekst og innovativ fortreffelighet

UTSA er en stolt Hispanic Serving Institution (HSI) som utpekt av US Department of Education.

Vår visjon

Å være et fremtredende offentlig forskningsuniversitet, gi tilgang til utdanningsekspertise og forberede borgerlederne for det globale miljøet.

Våre kjerneverdier

Vi oppmuntrer til et miljø av dialog og oppdagelse, hvor integritet, dyktighet, inklusivitet, respekt, samarbeid og innovasjon fremmes.

Vår forpliktelse til inkludering

University of Texas i San Antonio, en latinamerikansk serveringsinstitusjon som ligger i en global by som har vært et veikryss av folk og kulturer i århundrer, verdsetter mangfold og inkludering i alle aspekter av universitetets liv. Som en institusjon som uttrykkelig ble grunnlagt for å fremme utdanningen av meksikanske amerikanere og andre underverdige samfunn, er vårt universitet forpliktet til å avslutte generasjoner av diskriminering og ulikhet. UTSA, et fremste offentlig forskningsuniversitet, fremmer akademisk fortreffelighet gjennom et samfunn av dialog, oppdagelse og innovasjon som omfavner hver stemmes unike.

Steder

San Antonio

Address
UTSA Circle,1
78249 San Antonio, Texas, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss