The Language Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

TLA - The Language Academy "Academy er en ledende engelsk for internasjonale studenter og ledere negocios.La personlig oppmerksomhet og kvalitet undervisning er våre første prioridad.Sabemos og forstå hvor viktig det er for engelsk språk å lære Ud.el . derfor et engelskkurs på vårt akademi, er en komplett opplevelse, både faglig og i de sosiale og kulturelle aspekter av livet i USA, og inversjoner representerer en stikkontakt i din fremtid.

Metodikken som brukes av TLA er i utgangspunktet orientert og sentrert estudiante.Nuestros lærere fokusere på dine behov, interesser og mål.

Du skal studenten oppfordres til å delta aktivt i kulturaktiviteter og feltarbeid utenfor Academy. Dermed tar full nytte av sin status i USA.

Våre lærere og rådgivere og overvåke deres faglige utvikling gjennom kurs og sørge for at læring er effektiv.

Gjennom en grundig evaluering og noen innledende faglige tester, skal studenten plasseres i riktig engelsk nivå. Fremdriften for hver student overvåkes regelmessig av lærerne i løpet av studiene. En ukentlig gjennomgang av materialet diktert travez en test for å evaluere fremgangen din er laget. Studiedirektøren er tilgjengelig daglig for å møte med elever som har behov for det, og dermed svare på eventuelle spørsmål eller bekymringer om pensum. Lærerne og administrativt ansatte er til disposisjon for studentene i løpet av deres tilstand å gi dem praktisk hjelp.

Du skal studenten oppfordres til å delta aktivt i kulturelle aktiviteter og utflukter i regi av The Language Academy i den "virkelige verden". Så dra mest ut av oppholdet i USA.

Steder

Fort Lauderdale

Address
The Language Academy - 200 South Andrews Avenue, Suite 401
FL 33301 Fort Lauderdale, Florida, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: