Thunderbird School of Global Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Verden av virksomheten trenger deg

Global business krever en annen type lederskap. Thunderbird forbereder deg til å gå inn i denne komplekse og spennende marked med spesialiserte, hands-on trening i internasjonal business, tverrkulturell relasjoner, global politisk økonomi og regionale bedriftsmiljøer. Med global outlook-og Thunderbird utdannings du vil skille seg ut fra konkurrentene.

Verdenskjente globale fakultetet

Thunderbird fakultet er ulikt noe du finner på andre handelshøyskoler. Verdens fremste autoriteter på global virksomhet, våre professorer er reelle konsulenter og utøvere som har jobbet for og med organisasjoner over hele verden. Du får mer enn teori om globale virksomhet. Du vil få personlig, hands-on innsikt fra fakultetet som bor det.

Thunderbird alumni-nettverket: Din største ressurs

Fra dag én på Thunderbird, blir du medlem av en elite fellesskap av globale fagfolk spredt rundt om i verden. Med mer enn 170 alumni kapitler over hele verden, er Thunderbird alumni nettverk aktivt og tilgjengelig-klar til å støtte deg personlig eller profesjonelt, uansett hvor liv og karriere kan ta deg.

Global feltprosjekter

På Thunderbird, vil du gjøre mer enn å lære globale virksomhet. Du vil leve det. Hver grad programmet tilbyr hands-on, globale prosjektmuligheter-fra praksisplasser til felt seminarer i utlandet og rådgivning prosjekter i vekstmarkeder.

Spesialiserte globale utdannet grader og programmer

Med den globale utsiktene og din lidenskap for internasjonal virksomhet, trenger du en spesialisert kandidats som går utover tradisjonelle virksomheten teori. Thunderbird mastergrader og sertifikat programmer levere en cutting-edge, praktisk opplæring i regional virksomhet, tverrkulturell relasjoner og geo-politiske hensyn, forberede deg til å gjøre forretninger hvor som helst i verden.

Master of Global Management

Denne berømte mastergrad gir en grundig opplæring i global ledelse, spesialisert opplæring i hver bedrift disiplin fra et internasjonalt perspektiv, og hands-on, til reelle erfaringer som forbereder deg lede hele verden.

Master of Arts i globale saker og ledelse

Denne innovative grad blander spesialisert kryss-trening i internasjonale spørsmål med en bred slag utdanning i global ledelse for å forberede studentene for globale karriere fokusert på å endre liv, samfunn og forhold til det bedre.

Executive Master of Global Management-Arizona kohort

Blending in-person klasseromsundervisning og stedet globale seminarer, er dette programmet utviklet for den travle forretnings. Du vil møte annenhver helg på Thunderbird campus og reise i utlandet som en kohort.

Executive Master of Global Management-Globalt Cohort

For erfarne ledere, har dette programmet 6 moduler i 6 byer i 6 land, der du vil lære sammen med globale fagfolk fra hele verden i en kraftig, samarbeidsmiljø.

Thunderbird: Vi er alle like

For 70 år har Thunderbird imot studenter fra hele verden til å bli med oss ​​på vår historiske campus for å lære nyansene av styring og ledelse i en global skala. Som den fremste institusjon for studenter, organisasjoner og fagfolk på jakt etter en kant i internasjonal business, Thunderbird forstår verdien av et mangfoldig og flerkulturell verden. Vi feirer våre forskjeller og omfavne måter de samme forskjellene gjør oss alle like.

Rankings

# 4

International Spesialitet US News & World Report 2018

# 3

"internasjonale kunder" Custom Executive Education Financial Times 2014

#1

International Business Bloomberg Businessweek 2012

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Masters »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Videoer

We Are All the Same - Thunderbird School of Global Management

Kontakt

Thunderbird School of Global Management

Adresse, linje 1 Main Campus / Phoenix, Arizona 1 Global Place
AZ 85306-6000 Glendale, Arizona, USA
HJemmeside http://thunderbird.asu.edu/
Telefon +1 602 978-7100