Les den offisielle beskrivelsen

Om Touro

Det som setter Touro fra hverandre er ikke bare våre toppklasseprogrammer, engasjerte fakultetsmedlemmer eller erfaringsbaserte læringsmuligheter. Det er vår kultur og læreplan som respekterer dine forpliktelser - til samfunnet, dine verdier og din fremtid.

Etablert i 1970 for å fokusere på høyere utdanning for det jødiske samfunnet , har vi vokst til å betjene en vidt variert befolkning på over 19 000 studenter på tvers av 30 skoler i 4 land . Vi er unikt tilpasset viktigheten av en utdanning som imøtekommer studenter fra alle bakgrunner og omstendigheter.

Fra liberal kunst til lov gir helsevitenskap til teknologi, næringsliv, jødiske studier, utdanning og alt i mellom-Touro utdanningsmuligheter og karriereveier til ikke bare de mest talentfulle og motiverte studentene, men også de som har blitt oversett og undervurdert, hvem ha stasjonen og potensialet til å lykkes.

Vi har noe for alle. Det eneste spørsmålet er: Til hva ønsker du og hva vil du oppnå?117120_rsz_adobestock_125218431.jpg

På et blikk

95.000 alumni. 19 200 studenter. 30 skoler. 4 land. One Touro.

Touro College er Amerikas største private institusjon for høyere og profesjonell utdanning under jødisk lov. Hvert år vender tusenvis av studenter fra alle land og livsstil til oss for å forfølge grader i medisin, utdanning, jødiske studier, teknologi og alt i mellom.

New York er fortsatt epicentret for Touro-nettverket, med programmer som trives i Chicago, California, Nevada, Moskva, Israel, Berlin.

Vi trekker vår styrke ikke bare i våre tall, men fra vår fortsatte satsing på våre verdier, tro på sosial rettferdighet og respekt for anvendt kunnskap og funn. Fra vår dedikerte fakultet til vår overkommelighet til vårt mangfoldige utvalg av studenter og programtilbud, trenger du ikke se langt for å se hva som setter Touro fra hverandre.

Mission Statement

Touro College er en uavhengig institusjon for høyere utdanning under jødisk lov, etablert for å overføre og videreføre den jødiske arven, samt å betjene det generelle samfunn i tråd med den historiske jødiske forpliktelsen til intellektuell forespørsel, overføring av kunnskap, sosial rettferdighet og tjeneste for samfunnet.

Touro tilbyr bachelor- og utdannelsesprogrammer i jødiske studier, liberale kunst og vitenskap og fagene, inkludert utdanning, lov, medisin, apotek, helsevitenskap, sosialt arbeid og næringsliv. Disse programmene tjener ulike komponenter i det jødiske samfunnet og det større samfunnet, spesielt de som har vært underverdige i fortiden. Touro er en høyskole hvor personlig vekst, stipend og forskning fremmes og hvor menn og kvinner er forberedt på produktive liv av verdighet, verdi og verdier.

Den jødiske arv omfatter to grunnleggende komponenter, det spesielle og det universelle, som reflekteres i Hillels diktum i federnes etikk: "Hvis jeg ikke er for meg selv, hvem vil være for meg? Og hvis jeg bare er bekymret for meg selv, hva er det JEG?" Denne undervisningen utgjør kjerneverdier av høgskolen, som inkluderer en forpliktelse til kvalitetsutdanning for alle, behandlingen, med integritet og respekt, av alle studenter, fakultet og ansatte, rollen som etikk i yrkene, og byggingen av en responsivt og ansvarlig samfunn.117119_rsz_1adobestock_143714649.jpg

Jødisk arv

Rød i jødisk tradisjon, bygget på jødiske verdier.

Dr. Bernard Lander forestilt og etablerte Touro College å imøtekomme til et fellesskap av studenter som ofte ble oversett. På den måten skapte han et miljø der jødiske elevers kulturelle og åndelige behov kunne gå hånd i hånd med sine pedagogiske trender.

Touro tar ikke bare imot jødiske tradisjoner, den støtter og opprettholder dem. Høgskolen er en av få i dette landet som bygger på tid for elever å tilbe og studere, for å feire og ære sine kulturer og trosretninger.

Siden 1970 har skolen vokst eksponentielt, men våre verdier forblir. Etter hvert som vi har utvidet vårt fokus har vært på å betjene ulike samfunn, samt ortodokse befolkninger, og catering til studenter som bare vil ha en eksepsjonell utdanning i et varmt, tolerant og intellektuelt strenge miljø.

Over alle våre skoler og programmer, foreslo og forventer vi alle studenter å oppføre seg med integritet og respekt. Vi tror på alle menneskers verdighet, og streber etter å bidra til et samfunn som gjør det også.

Våre jødiske verdier er universelle verdier.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Touro College

Våre masterprogrammer i utdanning ... [+]

Våre masterprogrammer i utdanning

Gjennomføring av et program fører til en Master of Science grad samt sertifisering i både generell og spesiell utdanning (fødselsgrad 2 eller grader 1-6) eller spesialundervisning (karakter 7-12), når du møter alle NYSED krav, inkludert tar nødvendige seminarer og workshops, arkiverer fingeravtrykk med NYSED, og bestått NYS lærer sertifisering eksamener.

Vi tilbyr tre programmer:Tidlig barndomBarndom og spesialundervisning (1-6)Undervisning studenter med funksjonshemninger (7-12)Hva du lærer

Uansett hvilket program du vil, blir du utsatt for de nyeste bevisbaserte undervisningsteoriene og metodene og hvordan du integrerer vanlige kjernelæringsstandarder i undervisningen. Du lærer hvor viktig det er å forstå de ulike kulturelle sammenhenger i New York City metroområdets store og mangfoldige studentlegeme. Du får også god tid til å sette på det du har lært å praktisere i klasserom .... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

Touro College

Introduserer de administrative konseptene, de juridiske og økonomiske ferdighetene, og de sosiale og etiske problemene som kreves for å lykkes i å håndtere voksende kompl ... [+]

Introduserer de administrative konseptene, de juridiske og økonomiske ferdighetene, og de sosiale og etiske problemene som kreves for å lykkes i å håndtere voksende komplekse teknologibaserte organisasjoner.

For bransjefolk som ønsker å bli med i morgendagens teknologiledere.

Karrieremuligheter inkluderer:sjefProsjektlederTeknisk lederProsjektlederCIO: Chief Information OfficerProgramkrav4 Program Core Courses 12 studiepoeng4 Teknologiledelse påkrevde emner 12 studiepoeng3 Teknologiledelse Valgfag 9 studiepoeng =11 Program Totalt Kurs 33 studiepoengMS i Teknologi Lederskap Kreves KursMSIN 610 Advanced Information Technology Project ManagementMSIN 611 Ledelse i TeknologisamfunnetMSIN 621 Budsjettering og finansiering for teknologiledereMSIN 622 Juridiske, sosiale og etiske problemstillinger i teknologiMS i teknologi lederskap valgfagMSIN 649 Informasjon Security ManagementMSIN 657 Knowledge ManagementMSIN 661 Strategic Collaboration TechnologiesMSIN 663 Business Process ManagementMSIN 669 Administrere og implementere Big Data Analytics i dagens forretningsmiljøMSIN 675 Professional Internship Experience... [-]
USA New York
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk
Touro College

Vår Master of Science i Instructional Technology Program trener utdannet i effektiv bruk av undervisningsteknologi i skolene (K-12), høyskoler, universiteter, eller nærin ... [+]

Vår Master of Science i Instructional Technology Program trener utdannet i effektiv bruk av undervisningsteknologi i skolene (K-12), høyskoler, universiteter, eller næringsliv / industri innstillinger.

Etter vellykket gjennomføring av Lærer-sertifiseringssporet , kan studenter som allerede har New York State-initieringslærersertifisering, kvalifisere for NYS-faglærer-sertifisering som pedagogisk teknologispesialist, samt UFT-kontraktsmessige 30 studiepoeng over masterens lønnsforskjell. Studenter som fullfører Corporate Trainer Track vil få de nødvendige ferdighetene til å jobbe som Corporate Trainer, Instructional Designer, eller Staff Developer.

Lærer sertifiseringsspor... [-]
USA New York
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Campus
Les mer på norsk