Trine University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det er lett å snakke om excellence. Men det er en annen ting helt til å virkelig forplikte deg til det hver eneste dag. Å leve det. Å inspirere det i alt rundt deg. At Trine University, har denne forpliktelse til dyktighet dannet grunnfjellet av vår erfaring for godt over et århundre. Du vil se det, og du vil føle det, den andre går du på vår vakre, 450-acre campus i Angola, Indiana.

Få skoler kan si de har vært å få det gjort på et så høyt nivå i nesten 130 år. Vi kan.

En forpliktelse til dyktighet

Fra våre programmer, til vårt fakultet, til våre anlegg, til den positive virkningen vårt arbeid har på lokalsamfunn overalt, setter vi våre standarder på Trine bare litt høyere. Vi kan ikke hjelpe det. Det er hvem vi er. Det er grunnen til US News & World Report og Princeton Review konsekvent rangerer oss blant de Midwest beste universiteter, og det er derfor mer enn 1900 selskaper over hele verden oppsøke våre kandidater.

En enestående Campus

I det siste tiåret alene, har vi brukt mer enn $ 75 millioner oppussing og nye anlegg på tvers av vår campus. Enten det er i tillegg en ny, state-of-the-art biomedisinsk teknikk bygning; en fotballstadion som ville gjøre noe privat høyskole i landet stolt; enestående leilighetsstil campus boliger; eller renoveringer til scenekunst, næringsliv, utdanning, og dusinvis av andre fasiliteter; Trine campus er, i et ord, eksepsjonell.

Et nyskapende Spirit

Innovasjon er i vårt DNA på Trine. Det har alltid vært. Faktisk ble dagens golf ball patentert av en Trine utdannet. Våre studenter nyte en aktiv og engasjerende læring, vinner nasjonale priser for hands-on arbeid de oppnå. Vi har investert mer enn $ 8 millioner i Divisjon for innovasjon og teknologi. Og vi nylig avduket en ny, høyteknologisk prosjekt basert Learning Center for Excellence.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se BSc'er » Se Ettårig EMBA-programmer » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Engineering Management

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA Angola

De tekniske ferdighetene som fikk deg til dette punktet i din karriere er ikke de ferdigheter som vil fremme karrieren din i en ledelse rolle. Men du kan utvikle disse ferdighetene på Trine University med vår Master of Science i Engineering Management (MSEM) akselerert ettårig program. [+]

Master of Science i Engineering Management

De tekniske ferdighetene som fikk deg til dette punktet i din karriere er ikke de ferdigheter som vil fremme karrieren din i en ledelse rolle. Men du kan utvikle disse ferdighetene på Trine University med vår Master of Science i Engineering Management (MSEM) akselerert ettårig program som tilbys gjennom Ketner School of Business og Allen School of Engineering & Technology.

Opplevelsen

Som ingeniør klar til å flytte inn i en ledelse rolle, vil du få mestring av bedriftskultur, ledelse, økonomi, drift strategi og markedsføring .. Du vil ta forretningsetikk, offentlige taler, og beslutnings klasser som er rettet mot teknisk faglig, samt produktutvikling og innovasjon klasser undervises av vår virksomhet og engineering fakultetet.... [-]


Master of Science in Information Studies

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA Fort Wayne Avon + 1 fler

[+]

Master of Science i Information Studies

EN Master of Science i Information Studies * (MSIS) fra Trine University er utformet for å gi studentene en mulighet til å utvikle teknologisk lederskap i analyse, design, utvikling, vedlikehold og drift av informasjonssystemer.

Teknologi, ledelse grad for deg

Fokusert, verdier-drevet, og akselerert, dette ettårig graduate program for voksne holder en bachelorgrad er definert av en intens fokus på informasjonssystemene.

Er du håper å avansere til neste nivå i organisasjonen? Gjør du holder en bachelor grad i et teknologi-feltet og vil ha en mastergrad i teknologi?

Hvis du svarte ja, er MSIS riktig program for deg. Lær mer om grad kurstilbud.... [-]


Videoer

Housing - Golf Course Apartments

Rick L. & Vicki L. James University Center

Fawick Hall of Engineering

Student Design Center

Taylor Hall of Humanities

Best Hall of Science

Kontakt

Trine University

Adresse, linje 1 Trine University One University Avenue
IN 46703 Angola, Indiana, USA
HJemmeside http://www.trine.edu/
Telefon +1 800-347-4878