Les den offisielle beskrivelsen

Trinity utdanner menn og kvinner til å engasjere seg i Guds frelsesverk i verden ved å dyrke faglig dyktighet, Christian trofasthet, og livslang læring.

Med nesten 100 lærere og 3000 elever, vi ved Trinity International University er forpliktet til det samme synet som vi ble grunnlagt i 1897 og fast bestemt på å følge i fotsporene til de store universitetene som ble grunnlagt på hjørnesteinen troen på at all visdom ligger i Jesus Kristus. Vår oppgave, hvis vi skal være salt i verden i vår tid, er å bygge institusjoner hvor vi kan tenke som kristne og lære å leve som kristne i en kultur der begge har blitt like hardt. Enten forbereder seg på å være prester eller misjonærer eller advokater, lærere, rådgivere, forskere, bedriftsledere, hjemmeværende eller offentlige tjenestemenn, uansett hvilket kall under Gud, trenger vi kvalitet i utdanning, forankret i herredømme Jesus Kristus. Det er målet og oppgaven med Trinity internasjonale universitet.

I hjertet av Trinity misjon ligger dens engasjement for sine fire kjerneverdier-Kristus sentrering, Madrid Focus, kirke Sammenheng og kulturelle engasjement. Trinity formål er å muliggjøre sine kandidater til å tenke og leve som kristne i det tjueførste århundre. Vi tror at Gud kaller sitt folk inn i mange typer service; Trinity kall er å forberede dem til å tjene for hans herlighet.

TIU dag

Trinity International University (TIU) består av en liberal arts college, en teologistudiet, en student, og en lov skole i California. Trinity er utdanningsdepartementet i Evangelical Free Church of America; dens viktigste campus ligger i Deerfield, Illinois, med regionale sentre i Chicago, Illinois, i Davie, Florida, og i Santa Ana, California.

TIU holder til uttalelse av tro på Evangelical Free Church of America.

Kjerneverdier

Som en institusjon forpliktet til ufeilbarlig Skriften, gitt av Gud som vår endelige autoritet for tro og liv, holder vi oss ansvarlige for det og til hverandre med hensyn til disse verdiene som vi dyrker faglig dyktighet, Christian trofasthet, og livslang læring.

Kristus sentrert. Vi er her for å modellere og å skape Kristus sentrering i alt vi gjør. Kristi herredømme skal påvirke og være tydelig i alle aspekter av utdanning, forhold, og forsøke på Trinity. Fellesskapet Fokusert. Vi ønsker å være et læringsfellesskap som driver med etikk og verdier i Guds rike. Sammensetningen av samfunnet bør være en refleksjon av bredden og mangfoldet i Guds familie. Måten vi behandler folk bør være i samsvar med moral, rettferdighet, medfølelse, ydmykhet og kjærlighet til vår Herre. Interaksjon med elevene bør både gjenspeiler en holdning til tjeneste for dem som individer og dra nytte av muligheter for veiledning og modellering og personlig utvikling. Kirken Connected. Vi verds tjeneste i Kirken fordi vi tror at Kirken er Guds sentrale redskap for å fullføre hans gjerning i verden. Vår visjon for å tjene Kirken er en global visjon, akkurat som Guds visjon for sin kirke er global. En spesiell verdi påvirker Trinity arbeid er å identifisere og møte de pedagogiske behovene til EFCA. Kulturelt Engasjert. Vi søker å bringe tro, liv og lære å bære på de problemer mot vår verden. Vårt perspektiv er en av engasjement med kultur fra et Kristus-sentrert og bibelsk forankret fundament. Vi er forpliktet til høye standarder for forskning, stipend, tenkning, og leve som et middel for å forberede studentene til å engasjere seg i verden, og for å svare ærlig og oppriktig til de i et pluralistisk samfunn.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Trinity International University

Alle kristne er kalt til å være forkynnere av evangeliet, men det er mange forskjellige yrker hvor en troende kan svare at samtalen. Vår MDiv er utformet for å gi omfatte ... [+]

Alle kristne er kalt til å være forkynnere av evangeliet, men det er mange forskjellige yrker hvor en troende kan svare at samtalen.

Vår MDiv er utformet for å gi omfattende bibelsk, teologisk, kulturelt og praktisk opplæring til de som ønsker en forberedelse til en form for kristen minister eller faglig ledelse, alt innenfor rammen av Trinity bredt evangelisk ethos.

Hvor kan denne graden ta meg?

The Master of Divinity anses standard profesjonell grad for ordinerte pastorale tjeneste, samt gi et godt grunnlag for videre akademisk arbeid og mange andre unike departement sammenhenger. MDiv alumni har gått på til et bredt spekter av yrkesaktiviteter, inkludert pastorer, kirkeledere, forskere, forfattere, samfunnsutvikling ledere og misjonsarbeidere i mange forskjellige sammenhenger lokalt, nasjonalt og globalt. Den MDiv er en forutsetning grad for Doctor of Ministry (dmin) programmer og er den anbefalte høyere grad for de tenkt å forfølge avanserte teologisk studie (vanligvis på THM eller doktorgradsnivå).... [-]

USA Deerfield Dolton Davie Santa Ana  + 1 Mer
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 - 4 år
Campus
Les mer på norsk

MA

Trinity International University

Fokusert på å utstyre ledere i et område av spesialiserte, kirkelige tjeneste. Din MA i departementet spesialisering er unik for din nåværende tjeneste kontekst i en loka ... [+]

Fokusert på å utstyre ledere i et område av spesialiserte, kirkelige tjeneste.

Din MA i departementet spesialisering er unik for din nåværende tjeneste kontekst i en lokal kirke, parachurch eller annen kirke-relaterte tjeneste. Vår bredt evangeliske arv og rik pool av fakultetet erfaring, kombinert med fleksibilitet til å fokusere programmet veldig spesielt, gjør MA i departementet en utmerket måte å vokse i klok forvaltning av tjenesten Gud har gitt deg.

Hvor kan denne graden ta meg?

Snarere enn å være en bro til en bestemt yrkes eller pedagogisk mål, er MA i departementet ment å berike og utdype din nåværende tjeneste kontekst.

Hva skal jeg studere?... [-]

USA Deerfield Dolton Davie Santa Ana  + 1 Mer
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk
Trinity International University

Forberede studentene til å være Gospel-sentrert, profesjonelt lisensierte rådgivere. The Master of Arts i Mental Health Counseling forbereder studentene til å være faglig ... [+]

Forberede studentene til å være Gospel-sentrert, profesjonelt lisensierte rådgivere.

The Master of Arts i Mental Health Counseling forbereder studentene til å være faglig lisensiert rådgivere. I tillegg til å forberede deg for sertifisering, MA i MHC hjelper studentene fostre selvbevissthet, få større innsikt i natur menneskelige personer, utvikle kliniske ferdigheter som er nødvendige for faglig rådgivning, og utvikle et rammeverk for å integrere bibelske-teologisk sannhet med sosial vitenskap og rådgivning teori.

Hvor kan denne graden ta meg?

MA i MHC er en lisens spor program utviklet for å forberede studentene på en rekke rådgivningstjenester-sentriske yrker som krever profesjonelle legitimasjon. Våre kandidater har gått på å både privat praksis og stillinger innenfor større organisasjoner. Potensielle felt inkluderer, men er absolutt ikke begrenset til, avhengighet rådgivning, ekteskap og familie terapi, sorgarbeid, seksuell identitet rådgiving, åndelig misbruk rådgivning og ungdom terapi. I tillegg vår MA i MHC gir et utmerket grunnlag for doktorgradsarbeidet i rådgiving psykologi og relaterte felt.... [-]

USA Deerfield Dolton Davie Santa Ana  + 1 Mer
September 2019
Engelsk
Heltid studier
3 år
Campus
Les mer på norsk
Trinity International University

Fleksible alternativer som passer livet ditt; streng, bredt evangelisk trening som passer dine departementets behov. Vår MA / Theological Studies trekker fra bredden av l ... [+]

Fleksible alternativer som passer livet ditt; streng, bredt evangelisk trening som passer dine departementets behov.

Vår MA / Theological Studies trekker fra bredden av læreplanen i bibelsk, teologiske, historiske og globale områder, kombinert med et betydelig antall valgfrie timer som gjør at hver elev til unikt forme sine kurs. Det er vår mest fleksible programmet både i fokus og leveringsmåte, siden det kan være ferdig i sin helhet på våre Skjøte områder, i kombinasjon med online kurs, eller i sommer kurs på vår Deerfield campus (så vel som i tradisjonell full- eller delvis -Tid formater). Denne graden er spesielt opptatt av er å relatere det brede feltet av teologiske studier til arbeidet med kirken, og studenter har mange muligheter til å fokusere sine studier på bestemte fagområder som interesserer dem.... [-]

USA Deerfield Dolton Davie Santa Ana  + 1 Mer
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 år
Campus
Les mer på norsk