Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Handle om

Graduate programmer ved Tufts Universitys Graduate School of Arts and Sciences kombinerer atmosfæren i en liberal arts college med state-of-the-art teknologiske ressurser av en forskningsinstitusjon. Forskere fra verdensklasse, personlig veiledning, samarbeidende laboratoriefasiliteter og bransjepartnerskap utstyre Tufts-studenter med ferdighetene til å utmerke seg i sine utvalgte spesialiteter og forfølge karrierer med lidenskap og engasjement.

Graduate School of Arts and Sciences bringer alle ressursene til Tufts University-en levende forskningsinstitusjon med en streng intellektuell kultur. Vi tilbyr mer enn 22 doktorgradsprogrammer og 30 mastergradsprogrammer - fra kunsthistorie til fysikk - og muligheter til å undervise og veilede noen av de lyseste undergraduate i landet.
Våre fakultetsledere er forpliktet til å lykkes og tilbyr fullstendig faglig forberedelse. Gjennom kursarbeid, veiledning, publisering, feltarbeid og uavhengig forskning, legger våre studenter opp karriere som er posisjonert for å bruke det de har lært.

Steder

Medford

Address
2 The Green, Bendetson Hall
02155 Medford, Massachusetts, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

MA