Tulane University School of Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Utdanning, forskning og pasientbehandling: We Heal Communities

Et av landets mest anerkjente sentre for medisinsk utdanning, Tulane University School of Medicine er et pulserende senter for utdanning, forskning og offentlig tjenesteyting. Tulane University School of Medicine er den nest eldste medisinskolen i Deep South og den 15. eldste medisinskolen i USA. Tulane School of Medicine er akkreditert av forbindelsesutvalget for medisinsk utdanning.

Oppdrag

Vi forbedrer menneskers helse og fremmer sunne samfunn gjennom oppdagelse og oversettelse av den beste vitenskapen til klinisk praksis og utdanning; å levere pasientbehandling av høyeste kvalitet og forberede neste generasjon av fremtredende kliniske og vitenskapelige ledere.

Syn

Å være en særegen, fremtredende forskningsintensiv medisinsk skole, som transformerer helse gjennom oppdagelse, livslang læring og pasientsentrert helsehjelp.

Kjerneverdier

ansvarlighet

Medfølelse

Kvalitet

Samarbeid

Integritet

Mangfold

kreativitet

Et av landets mest anerkjente sentre for medisinsk utdanning, Tulane University School of Medicine er et pulserende senter for utdanning, forskning og offentlig tjenesteyting. Tulane School of Medicine, som feirer 175-årsjubileum i 2009, er den nest eldste medisinskolen i Deep South og den 15. eldste medisinskolen i USA. Les mer

Mål for utdanningsprogrammet

Pasientbehandling

Kunnskap for praksis

Praksisbasert læring og forbedring

Interpersonell og kommunikasjonsferdigheter

profesjonalitet

Systembasert praksis

Interprofesjonelt samarbeid

Personlig og profesjonell utvikling

Samfunnsengasjement og service

Begynnelsen

New Orleans, som ligger i et subtropisk klima og med en av de travleste internasjonale havnene i verden, var sårbart for alle typer virulente smittsomme sykdommer i 1834. Da Medical College of Louisiana publiserte sitt prospekt samme år, var nøkkelen blant målsettingene "å lede fremskritt for vitenskap og rasjonell behandling av sykdom." Les mer

Oppdagelse og oversettelse

Tulane School of Medicine utmerket seg i funn og oversettelse så vel som i utdanning. I 1932 ble Dr. Michael E. DeBakey uteksaminert fra Tulane School of Medicine og begynte en utmerket karriere innen hjerte- og karkirurgi. Som medisinstudent forsket og designet han rullepumpen, som ble en viktig komponent i hjerte-lungemaskinen som førte til åpen hjerteoperasjon.

Steder

New Orleans

Address
Tulane Avenue,1430
70112 New Orleans, Louisiana, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: