Tulane University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Tulane University School of Architecture er opptatt av å presse for dyktighet uten forbehold innen områdene Arkitektur, Bevaring og bærekraftig eiendomsutvikling.

Vi befinner oss i hjertet av Gulf Coast, hvor alle utfordringene med menneskelig befolkning på planeten står på spill. Her har vi muligheten til å definere arkitekturens rolle foran klimaendringer, kyst- og kystkrisen, urbaniseringsprosessen under disse omstendighetene og utfordringene for sosial og miljømessig rettferdighet.

Vi tror dette er et historisk øyeblikk på det best mulig sted på jorden å være arkitekt og pedagog.

Tulane University diskriminerer ikke på grunnlag av rase, kjønn, farge, religion, nasjonalt opphav, statsborgerskap, sivilstand, seksuell legning, alder, funksjonshemming, militær, veteranstatus eller annen beskyttet status eller klassifisering i henhold til føderal, statlig eller lokal lovgivning i sine programmer og aktiviteter.

architecture, blueprint, floor plan3844328 / Pixabay

Tulane School of Architecture gir en utdanning i verdensklasse innen arkitektur, bevaring og bærekraftig eiendomsutvikling. Disse programmene, fra lavere nivå til universitetsnivå, utstyrer fremtidige kandidater med de grunnleggende intellektuelle, kulturelle og tekniske ferdighetene som trengs for å være relevante for å reversere sosiale ulikheter og økologiske forstyrrelser.

Skolens undervisning og forskning avanserer felt i de mest aktuelle temaene i dag, for eksempel klimaendringer, kyst- og riparian krise, prosessen med urbanisering under disse omstendighetene, og utfordringene for sosial og miljømessig rettferdighet.

På School of Architecture foregår utdanning i klasserommet og i samfunnet. Effekten av studentene, fakultetet og nyutdannede kan sees over hele kloden og her i New Orleans ved Albert og Tina Small Center for Collaborative Design og URBANbuild.

Studieprogrammer:

  • Bachelor i arkitektur
  • Bachelor of Science i arkitektur
  • Master of Architecture I
  • Master of Architecture II
  • Master of Preservation Studies
  • Master i bærekraftig eiendomsutvikling

Oppsøkende programmer:

  • Albert og Tina Small Center for Collaborative Design
  • URBANbuild
  • Tulane Regional Urban Design Center
  • Karriereutforskninger i arkitektur (sommergymnasium)

girl, drawing, natureuslikajme / Pixabay

Forskning

Tulane University er det eneste topp forskningsuniversitetet som ligger i en region som takler de mest presserende sosiale, miljømessige, økonomiske utfordringene. Å løse disse presserende problemene - å huske folk, jobbe med lokalsamfunn for å bringe dem tilbake, utvikle nye scenarier for å bebo elvene og deltasjene våre - er dypt forankret i Tulanes identitet. Universitetet vårt er opptatt av arbeid som bringer innovasjon ved å krysse faggrenser.

Tulane School of Architecture har en lang historie med forpliktelse til å ta opp reelle problemer og generere ny kunnskap, spesielt etter at orkanen Katrina og vårt lederskap i å hjelpe våre samfunn å gjenoppbygge. Og som arkitekter, utdannet til å lede komplekse team til å håndtere komplekse problemstillinger, er vårt arbeid grunnleggende tverrfaglig og oppfinnsomt.

Forskning og innovasjon ved Tulane School of Architecture er fokusert på to hovedområder: 1) Empowerment of Communities through Architecture og 2) River and Delta Urbanism, som oppnås gjennom profesjonell designekspertise og lederskap innen designutdanning.

Skolens Albert og Tina Small Center for Collaborative Design og URBANbuild er to nasjonalt og internasjonalt anerkjente programmer som gir studenter og fakultet muligheten til å jobbe med lokale samfunnsbaserte prosjekter gjennom praksisplasser, studio- og klasseprosjekter, og design-bygge muligheter. Yamuna River Project er et tverrfaglig forskningsprogram som har som mål å revitalisere økologien til Yamuna River i New Delhi, og dermed koble Indias hovedstad tilbake til vannet.

Steder

New Orleans

Address
Saint Charles Avenue,6823
70118 New Orleans, Louisiana, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss