Turner College - Columbus State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Hvorfor Turner College?

Turner College forbereder forretningsstudenter til å tilføre verdier til sine lokalsamfunn og til deres arbeidsgivere i et globalt konkurransedyktig miljø. Våre business grader programmer er faglig akkreditert av The Association til Advance Collegiate Schools of Business. Som et akkreditert medlem av AACSB internasjonalt tilbyr våre høgskoler forretningsprogrammer som oppnår sitt skille for høy kvalitet gjennom en tverrfaglig læreplan som gir studentene en bred forståelse av virksomheten og dens rolle i samfunnet.

Turner College of Business og TSYS School of Computer Science er plassert i Center for Commerce and Technology (CCT), som ligger på hovedcampus. Sammen tilbyr Turner College 8 utdannede programmer, 12 grunnskoleprogrammer og en rekke sertifiseringer. Vi er hjem for et travle utvalg av studentorganisasjoner, inkludert Accounting Club, CSU American Marketing Association, Enactus, Financial Investments Association, Forening av sertifiserte svindelundersøkere, Society for Human Resource Management (SHRM), Association of Computing Machinery (ACM) og Campus nerder. Våre organisasjoner gir muligheter til å oppnå reell erfaring, lytte til profesjonelle høyttalere og konkurrere nasjonalt.

Om oss

D. Abbott Turner College of Businesss oppdrag er å forberede elevene til å gi verdier til sine lokalsamfunn og deres arbeidsgivere, hovedsakelig lokale og regionale bedrifter. Senter for handel og teknologiSenter for handel og teknologi (CCT), lokalisert på hovedcampus, huser Turner College Dean kontor og tre faglige enheter:

 • regnskap
 • Ledelse
 • TSYS-skolen for datavitenskap.

Den totale studentinnskriften til Turner College i 2014 var 1.464, med 1259 i bachelorprogrammer og 204 i kandidatprogrammer. Den gjennomsnittlige klassestørrelsen for studenter er 33 og 27 for kandidatprogrammer. Med vår mindre gjennomsnittlige klassestørrelse, vår dedikerte fakultet og medarbeidere, og vår rimelige undervisning, kan vi være den beste kjøp i høyere utdanning i regionen. Universitets informasjon og teknologi tjenester ligger også i CCT i første etasje.

akkreditering

D. Abbott Turner College of Business s grad programmer er profesjonelt akkreditert gjennom The Association til Advance Collegiate Schools of Business. Som et akkreditert medlem av AACSB internasjonalt tilbyr våre høgskoler forretningsprogrammer som oppnår sitt skille for høy kvalitet gjennom en tverrfaglig læreplan som gir studentene en bred forståelse av virksomheten og dens rolle i samfunnet.

Hvorfor er AACSB-akkreditering viktig?

Som en potensiell student: Å gå på college er en stor investering. Du skal tilbringe timer å studere, skrive avhandlinger og ta eksamener. Du skal også bruke mye penger. Alt det arbeid og penger skal gi deg det du betalte for, ikke sant? Ikke alle skoler gir deg avkastning på investeringen din. AACSB-akkreditering sikrer at en skole ikke bare tar pengene dine. AACSB-akkreditert skoler må passere svært strenge kvalitetsstandarder. De har blitt bevist å gi det beste innen forretningsutdanning over hele verden. AACSB-akkreditert skoler:

 • blir anerkjent over hele verden av topp arbeidsgivere og andre universiteter.
 • har arbeidsgivere som bare ansetter sine kandidater.
 • Få mer tilgang til rekrutterere.
 • har nyutdannede som får høyere, mer konkurransedyktige lønninger.
 • si å være akkreditert forbedrer kvaliteten på deres forretningsprogrammer.
 • si å være akkreditert hjelper dem med å ansette og beholde de beste professorene og forskerne.
 • ha studenter som er mer internasjonale, har høyopplærende GPAer og sannsynligvis vil tjene høyere utdanningsnivåer.
 • er utfordrende og vil lære deg de beste ferdighetene for å gi deg en klar fordel i den virkelige verden.

Som arbeidsgiver: Arbeidsgivere vil ha gode forretningskandidater fra kvalitetsskoler. Nyutdannede de vet vil utføre på dag ett. Dette er grunnen til at det er så viktig å velge en business grad program som vil lære deg kunnskap og ferdigheter arbeidsgivere krever. Arbeidsgivere kjenner en god handelshøyskole fra en som ikke produserer kunnskapsrike kandidater. Her er fakta:

 • Mange topp globale selskaper rekrutterer bare fra AACSB-akkreditert skoler.
 • AACSB-akkreditert skoleutdannet tilbys bedre, mer konkurransedyktige lønninger.
 • Studenter på AACSB-akkreditert skoler har flere arbeidsgivere som er interessert i dem etter oppgradering.

Bedrifter har også studert forskjellene mellom ansatte som har deltatt i AACSB-akkrediterte handelshøyskoler og de som ikke har det. For eksempel fant et selskap at ansatte som ble utdannet av ikke-AACSB-akkrediterte handelshøyskoler, hadde lavere prestasjonsnivå. På grunn av dette refunderer organisasjonen nå kun undervisning fra AACSB-akkreditert handelshøyskole.

Oppdrag

Visjonerklæring

Utvide høgskolenes anerkjennelse som et kompetansesenter innen næringslivs- og informatikkutdanning.

Turner College Mission

Turner College forbereder studentene til å tilføre verdier til sine lokalsamfunn og arbeidsgivere i et globalt konkurransedyktig miljø ved å tilby høy kvalitet, relevant forretningsvirksomhet og informatikkutdanning.

Strategisk plan

Visjon, oppdrag og verdier av D. Abbott Turner College of Business gir de ledende prinsippene i vår strategiske plan. De blir typisk vurdert på en femårig syklus av høgskolens administrasjon, fakultet, studentgrupper og Bedriftsrådgivningsrådet.

Turner College mål

Mål 1: Forbedre kvaliteten og profilen til Turner College som en valgfri høgskole.

Mål 2: Øk innmeldingen og utvid programalternativer.

Mål 3: Forbedre teknologi og ressurser for instruksjons- og forskningsformål.

Mål 4: Øk interne og eksterne partnerskap.

Mål 5: Øk finansiering.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MSc » Se MBA - OnlineStudies » Se BBA'er » Se MBA - MBAStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


Master Of Science I Anvendt Informatikk

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 3 - 4 semestre September 2018 USA Columbus + 2 fler

Den TSYS School of Computer Science tilbyr Master of Science i Applied Computer Science, med tre konsentrasjoner: Informasjon Assurance, modellering og simulering, og programvareutvikling. [+]

Studieplanen

Den TSYS School of Computer Science tilbyr Master of Science i Applied Computer Science, med tre konsentrasjoner: Informasjon Assurance, modellering og simulering, og programvareutvikling. Å tillate studenter med ulik bakgrunn til å dra nytte av og være vellykket i programmet, kan studentene også designe et studieprogram uten konsentrasjon.

Karrieremuligheter

Våre kandidater vanligvis tar jobbene som:

Programvare Ingeniører / Arkitekter Computer programmerere / Software Developers webutviklere Spill & Simulering programmerere Modellering og simulering Developers Computer og Network Security Spesialist Nettverks Managers Informasjonssikkerhet Professionals Informasjonssikkerhet Officers ... [-]

Master I Organisatorisk Lederskap - Human Resources Management Track

Campus Heltidsstudier Deltid 4 semestre September 2018 USA Columbus + 1 fler

Master i organisatorisk lederskap - Human Resources Management Track-programmet vil forberede fagpersoner på å utvikle og implementere HR-planlegging, rekruttering, trening, kompensasjon, fordeler, resultatstyring og disiplinære systemer på juridisk og etisk måte. [+]

Studieplanen

Human Resources spor av Master of Science in Organizational Leadership programmet vil forberede fagfolk til å utvikle og implementere HR planlegging, rekruttering, opplæring, kompensasjon, fordeler, performance management og faglige systemer på en lovlig og etisk måte. Sporet vil faglig forberede studentene til å passere Professional og Senior Professional i Human Resources (PHR og SPHR) eksamener. Den MSOL HR spor er på linje med Society for Human Resource Management HR Curriculum Guidebook og maler.

Den MSOL er en 36-timers program, som krever en student å fullføre 12 graduate kurs. Heltidsstudenter kan fullføre programmet i fire semestre. Alle MSOL klasser blir undervist i kveld. Programmet kan tilpasses for studenter som ønsker å delta på deltid og fullføre programmet innen 18-24 måneder.... [-]


Master I Organisatorisk Lederskap - Tjener Lederskap Spor

Campus Heltidsstudier Deltid 4 semestre September 2018 USA Columbus + 1 fler

Studenter i Master i Master i organisatorisk lederskap - Servant Leadership Track program kan spesialisere sin utdanning og velge Servant Leadership spor som er både sjeldne og skreddersydd for de med et ønske om å øve Servant Leadership i sine organisasjoner. [+]

Studieplanen

Studenter i MSOL programmet kan spesialisere sin utdanning og velg tjenende lederskap spor som er både sjeldne og skreddersydd for de med et ønske om å praktisere tjenende lederskap i sine organisasjoner. Den tjenende lederskap sporet vil forberede fagfolk for å møte ledelse behovene til deres organisasjon, ved å trekke på det vell av ressurser som ligger her i Columbus, GA, alt fra ekspertisen til ledende tjenende lederskap utøvere, mange aktuelt case-studier og muligheter for felterfaring. Columbus, GA, kåret til landets første "tjenende lederskap by" av Greenleaf Senter for tjenende lederskap, har en utbredt forpliktelse til tjenende lederskap fra Columbus-baserte selskaper, veldedige organisasjoner organisasjoner og utdanningsinstitusjoner.... [-]


Videoer

Turner College overview

Kontakt
Besøksadresse
Columbus State University
4225 University Avenue
Columbus, Georgia 31907

Columbus, Georgia, 31907 US
Sosiale medier