UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til GPS, et ekte globalt fellesskap dedikert til utvikling av kunnskap gjennom undervisning, forskning og engasjement.

Skolen er internasjonalt anerkjent for sin ekspertise på Stillehavet, Amerika og Asia, og vi søker å være hjemmet til studenter, alumner, lærde og ledere fra hele verden som verdsetter å takle globale og Stillehavsutfordringer med grundig analyse og en lidenskap for problemløsning.

Ved å utnytte vår vestkysten og UC San Diego's anerkjente programmer innen vitenskap og teknologi, utvikler GPS nye analytiske verktøy med praktiske applikasjoner, mens du trener nøye opp neste generasjon av globale ledere. Vi legger inn våre læreplaner avanserte metoder for å designe, teste, evaluere og forbedre løsninger for globale samfunn i det 21. århundre, lære om de store spørsmålene verden står overfor og forberede våre studenter til å identifisere hvilke resultater som er mer sannsynlig å jobbe. Våre alumni har tatt stilling til lederskap i bedrifter, regjeringer og ideelle organisasjoner i mer enn 80 land over hele verden.

banner_about_900X300

Hvem vi er

Vi er et ekte globalt samfunn av fakultet, ansatte, studenter og fellesskapspartnere dedikert til å fremme kunnskap gjennom utdanning og forskning - alt med et øye med å bygge et Stillehavs-samfunn. Skolen er forankret i omdømmet og suksessene til UC San Diego og University of California systemet. Vi styres av enkeltpersoner som forsøker å opprettholde et klima med rettferdighet, samarbeid og profesjonalitet som er legemliggjort i våre etiske prinsipper. Videre tror vi at mangfold, egenkapital og inkludering er essensielle ingredienser i faglig fortreffelighet.

.

Fakultet

Studentene har uovertruffen tilgang til internasjonalt anerkjente fakultet som integrerer strenge stipendier med en entusiasme for undervisning og aktivt engasjement inn og ut av klasserommet. De er ledende innen forskning som spenner fra oppløsning av borgerkrig til implikasjoner av det endrede mønsteret i internasjonal handel; Fra innenrikspolitikk til finans og virksomhet i Stillehavslandene; Og fra utenrikspolitikken til Kina til evaluering av fattigdoms-, folkehelse- og miljøprogrammer i utviklingsøkonomier. Lær mer om omfanget og dybden av deres store forskningsinteresser i dag.

banner_diversity

Forpliktelse til egenkapital, mangfold og inkludering

Egenkapital, mangfold og inkludering er definerende trekk ved skolen, UC San Diego og hele University of California systemet. De er kritiske elementer til et produktivt og innovativt miljø, og vi omfavner dem alle som kilder til styrke.

Våre forskjeller - av rase, nasjonalitet, etnisitet, kjønn, religion, seksuell orientering, kjønnsidentitet, alder, sosioøkonomisk status, evner, erfaring og mer - øker vår evne til å oppnå vår kjernemisjon for offentlig tjeneste, undervisning og forskning. Vi ønsker fakultet, ansatte og studenter velkommen fra alle bakgrunner og ønsker at alle skal føle seg respektert og verdsatt.

I tillegg har UC San Diego mange ressurser som støtter rekruttering og opprettholdelse av historisk undersjente befolkninger, dypere forståelse og utfordre misforståelser rundt mangfold, og utvikle proaktive ledere som taler for inkludering.

Studenter dedikert til inkludering

Møt to nyopprettede studentgrupper på skolen viet til inkludering. I tillegg, ledet av Stillehavsorganisasjonen for International Affairs Student (PIASO), er det flere andre regionalt og faglig fokuserte studentgrupper som beriker campusklimaet.

QuIRPS

Oppdragene til Quirps er å fremme samfunnet blant queer og non-queer medlemmer av skolen og øke bevisstheten om de unike utfordringene som lesbiske, homofile, biseksuelle, transseksuelle og queer mennesker rundt om i verden, samt faglig utvikling for queer studenter og allierte.

Kvinner går globalt

Målet med Women Going Global er å øke bevisstheten og utviklingen av kvinner i fremtidige lederskap i internasjonale faglige og akademiske verdener. Gruppen tilbyr en mulighet for studenter, fakultet, ansatte og større San Diego-fellesskap for å utveksle i diskurs som fremmer kvinners problemer på globalt nivå.

Du er velkommen til å kontakte oss direkte på telefon (858-534-5914) eller e-post (gps-apply@ucsd.edu)

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master of Advanced Studies in International Affairs (MAS-IA)

Campus Heltidsstudier Deltid 9 - 18 måneder September 2019 USA San Diego + 1 fler

Master of Advanced Studies in International Affairs (MAS-IA) er vår ledende ekspedient internasjonal grad. Innkommende studenter er erfarne fagfolk med fem eller flere års arbeidserfaring, og våre læreplaner utfordrer dem ved å grave dypt inn i studiet av internasjonale relasjoner, internasjonal politisk økonomi, offentlig politikk, miljømessig bærekraft og sikkerhet i Asia og Stillehavet. Enten du er ute etter å fremme din globale karriere eller starte en ny, gir MAS-IA alle verktøyene du trenger for å utmerke seg. [+]

Master of Advanced Studies in International Affairs (MAS-IA) er vår ledende ekspedient internasjonal grad. Innkommende studenter er erfarne fagfolk med fem eller flere års arbeidserfaring, og våre læreplaner utfordrer dem ved å grave dypt inn i studiet av internasjonale relasjoner, internasjonal politisk økonomi, offentlig politikk, miljømessig bærekraft og sikkerhet i Asia og Stillehavet.

Vi tilbyr fleksibiliteten til både full- og deltidsopptak, slik at studentene får muligheten til å opprettholde arbeidet mens de forfølger sin grad. GPS-studenter trives i den varierte, kosmopolitiske atmosfæren til en av Amerikas mest innovative byer, mens de nyter nærhet til det bredere Stillehavsområdet som spiller en avgjørende rolle i dagens globale økonomi og geopolitikk.... [-]


Master of Chinese Economic and Political Affairs (MCEPA)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 USA San Diego

Denne profesjonelle graden lar elevene kombinere UC San Diegos strenge yrkesopplæring med en spesialists interesse i Kina. Studentene er opplært til å bruke tverrfaglige verktøy for å grave dypt inn i økonomien og politikken i Kina, samt å vurdere sin plass i Asia Pacific-regionen og dets forhold til USA [+]

GPS er stolt av å tilby en ny, nyskapende, toårig, heltidsgrad: Master of Chinese Economic and Political Affairs. Begynner høsten 2017, vil studentene jobbe med UC San Diego verdensklasse samfunn av kinesiske lærde å undersøke dybden de viktigste problemene knyttet til moderne Kina.

Denne profesjonelle graden lar elevene kombinere UC San Diegos strenge yrkesopplæring med en spesialists interesse i Kina. Studentene er opplært til å bruke tverrfaglige verktøy for å grave dypt inn i økonomien og politikken i Kina, samt å vurdere sin plass i Asia Pacific-regionen og dets forhold til USA

Kompetansen til gradens kjernefakultet som dekker økonomi, ledelse, statsvitenskap og politikkanalyse, suppleres av andre UC San Diego lærde som spesialiserer seg på kinesisk politikk, samfunn, historie og språk. Resultatet er akademisk og profesjonell opplæring som forbereder kandidater for en rekke akademiske, forretnings-, diplomatiske og statlige stillinger.... [-]


Master of International Affairs (MIA)

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 USA San Diego

Master of International Affairs (MIA) er et toårig, heltidsstudium med fokus på Amerika og Asia. GPS-studenter utvikler uvurderlige globale perspektiver ved å engasjere seg med et mangfoldig utvalg av mennesker og ideologier, skulpturferdigheter og følelser som vil forme fremtidige politiske og økonomiske politikker og strategier. [+]

Master of International Affairs (MIA) er et toårig, heltidsstudium med fokus på Amerika og Asia.

GPS-studenter utvikler uvurderlige globale perspektiver ved å engasjere seg med et mangfoldig utvalg av mennesker og ideologier, skulpturferdigheter og følelser som vil forme fremtidige politiske og økonomiske politikker og strategier.

Vårt fakultet består av ledere i offentlig politikk, global politikk, internasjonal sikkerhet, næringsliv og økonomi og miljømessig bærekraft.

Våre høypresterende studenter, tiltrukket av skolen fra hele verden, utforske en rekke karriereveier på GPS gjennom dynamiske casestudier tildelt av bransjeledende lærde, kvantitative analyser av virkelige utfordringer og profesjonelle praktikplasser.... [-]


Master of Public Policy (MPP)

Campus Heltidsstudier 2 måneder September 2019 USA San Diego

MPP er en toårig, heltids profesjonell grad. Konstruksjon av stillasene til politikk i global sammenheng er den kritiske komponenten til MPP. Det vil forberede studentene på de ferdighetene som trengs for å sammenligne beste praksis i USA, Latin-Amerika, Asia og utover. Vårt fakultet går til eksperter for det offentlige, private og mellomstatlige sektorer, og skaper design og evalueringsmetodikk for offentlig politikk over hele verden. MPP-graden kombinerer denne samfunnsvitenskapelige politikkkompetansen med våre campusstyrker i STEM og helsefag. [+]

MPP er en toårig, heltids profesjonell grad. Konstruksjon av stillasene til politikk i global sammenheng er den kritiske komponenten til MPP. Det vil forberede studentene på de ferdighetene som trengs for å sammenligne beste praksis i USA, Latin-Amerika, Asia og utover.

Vårt fakultet går til eksperter for det offentlige, private og mellomstatlige sektorer, og skaper design og evalueringsmetodikk for offentlig politikk over hele verden. MPP-graden kombinerer denne samfunnsvitenskapelige politikkkompetansen med våre campusstyrker i STEM og helsefag.

Programoversikt

MPPen krever 92 enheter for ferdigstillelse. Alle studentene tar åtte kjernefag i deres første år og et kullstensforskningsseminar i det andre. Studentene må velge minst ett område av spesialiseringer. Selv om kunnskap i fremmedspråk ikke er påkrevd, kan 24 enheter teller mot graden så lenge språket samsvarer med en valgfri regional eller lands spesialisering.... [-]


Kontakt

School of Global Policy and Strategy

Adresse, linje 1 9500 Gilman Dr. #0519
92093 San Diego, California, USA
HJemmeside http://gps.ucsd.edu/
Telefon 858-534-5914 or gps-apply@ucs