University of East-West Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UNIVERSITETET ERKLÆRING

Oppgaven til University of East-West Medisin er å forberede kvalifiserte kandidater av sertifikat og studieprogrammene i komplementær helse og østlige medisin felt, slik at nyutdannede til å fremme sin kunnskap og for å gå inn eller forbedre sine karrierevalg i stillinger som vil forsterke tradisjonelle amerikanske helse omsorgstjenester ved å gi muligheter for velvære for klienter eller pasienter.

KJERNEKOMPETANSE

De institusjonelle kjernekompetanse uttalelser er en forpliktelse til studentene og publikum at lærere og ansatte vil jobbe med elevene slik at deres sertifikat eller grad fra University of East-West Medicine vil representere kunnskap, ferdigheter og holdninger gjenspeiles i kjernekompetanse områder. Kjernekompetanse er utfall som når oppfylt, vil føre til realisering av institusjonens oppdrag.

Demonstrere gjenstand Expertise

Studentene skal demonstrere tilegnelse av kunnskap og ferdigheter i deres valgte fagområde, passende til deres grad eller sertifikat, på et nivå som forbereder dem til å gå inn i arbeid eller forbedrer sine faglige kunnskaper, ferdigheter og evner. Måling: Sysselsetting data.

Tenke kritisk

Studentene skal analysere og løse problemer, evaluere ideer og metoder, estimat og forutsi utfall basert på underliggende prinsipper i forhold til et bestemt fagområde; og på avanserte gradsnivåene, skal studentene tolke vitenskapelige studier, bekrefter rimeligheten av konklusjonene, utforske alternativer, erkjenner ulike perspektiver, og tilpasse ideer og metoder til nye situasjoner. Måling: Vellykket gjennomføring av kurs og / eller klinikk med case-studier og problemløsning øvelser.

Kommunisere effektivt

Studentene skal uttrykke seg tydelig og gjennomtenkt i diskusjon med klienter eller pasienter, kolleger og andre helsearbeidere. Måling: Vellykket gjennomføring av kurs og klinikk.

Praksis Livslang læring

Studentene skal demonstrere en forståelse for livslang læring ved å identifisere og benytter seg av ressurser og muligheter for sysselsetting eller profesjonell ekstrautstyr. Måling: Selv rapporter fra studenter; oppmøte på UEWM hendelser; fortsetter å DAOM program

Uttrykke Global Awareness

Studentene skal kjenne at de er medlemmer av et lokalt og globalt samfunn. De vil respektere og tilpasse seg sosialt, språklig og kulturelt mangfold av kolleger, pasienter eller klienter. Måling: vellykket gjennomføring av klinikken og tilpasning til UEWM miljø.

Opptre ansvarlig og etisk

Studentene skal velge atferd og ta avgjørelser på en måte som gjenspeiler deres takknemlighet og forståelse for sine juridiske og etiske ansvar i et profesjonelt miljø. Måling: vellykket gjennomføring av klinikken.

Universitets Strengths

Vi er forpliktet til å støtte alle våre studenter i å nå sine mål og realisere sine drømmer. Vi forstår viktigheten og verdien av å opprettholde integritet på et administrativt nivå og samtidig opprettholde en vennlig og hyggelig læringsmiljø.

UEWM tilbyr en solid utdanning i TCM ved å velge meget erfarne og kunnskapsrike instruktører som er dedikert til sin læreryrket og til elevenes læring. Vårt universitet tilbyr en kombinasjon av foredrag og klinisk internship for studenter å mestre og etablere deres læring. Våre fakultetet medlemmer er valgt for sin faglige utdanning, klinisk og undervisningserfaring, og satsing på utdanning og utvikling av TCM. Akademiske klasser i TCM kjerne program og klinisk trening er vanligvis undervist ved å praktisere fagfolk som har et gjennomsnitt på tjue års klinisk erfaring.

Vår intensive didaktisk og klinisk trening garanterer høy kompetanse og tillit våre kandidater trenger. UEWM nyutdannede oppnå høy bestått score i både California State Licensing eksamen og National Certification eksamen.

UEWM tilbyr studie i utlandet program og utveksler aktiviteter med Beijing University of Chinese Medicine, Anhui College of kinesisk medisin og Hei Long Jiang kinesisk medisin Universitetet. Vår studie i utlandet program med disse universitetene tilbyr en mulighet til å studere med mestere i hjertet av den kulturen som ga denne medisinen fødselen. Universitetet er forbundet med Alliance of International Health and Healing å fremme helse og helbredelse.

UEWM tilbyr sertifikat spesialitet program i asiatiske Bodywork Terapeut og etterutdanningskurs (CEU) godkjent av California Akupunktur styret. CEU at nyutdannede og lisensierte utøvere til å holde tritt med de nyeste trendene og aktuell forskning på feltet.

Vi tilbyr også fleksibel undervisning betalingsplan, hvor avdragene er rentefrie og lån programmet er også tilgjengelig på forespørsel.

Vi tilbyr en fleksibel timeplan med dag, kveld og helg klasser i både engelsk og kinesisk for enten heltids- eller deltidsstudenter. Den fulltids programmet tar ca 3 år og deltid programmet tar ca 8 år for ferdigstillelse. Mange studenter kan ta klasser som en ikke-studium, der du kan lære kunnskap og ferdigheter for å forbedre kvaliteten på helse for deg og din familie. Vår skole tilbyr en Rolling innleggelser politikk, som starter i månedene januar, mai og september hvert år.

Vi nettverk med sykehus og medisinske sentre med akupunktur programmer for jobbmuligheter for våre kandidater. Våre kandidater får stadig vekk fordeler som klinikkbehandlinger og videreutdanning seminarer som kreves av California Akupunktur Board for lisensierte utøvere.

Vår studentmasse består av studenter fra alle aldersgrupper og ulike kulturelle og etniske bakgrunn. Vår studentmasse består av leger, kiropraktorer, sykepleiere, fysioterapeuter, massører, ingeniører, lærere, kunstnere, tannpleiere, advokater, farmasøyter, servitører, samt folk som nettopp ferdig med to år på college uten medisinsk bakgrunn.

Vår klassestørrelse er liten nok for deg å få individuell oppmerksomhet, og dermed hjelpe deg assimilere fagstoffet, men likevel stor nok til å gi rom for å stimulere gruppe interaksjoner.

Universitetet er profesjonelt feng shui-designet for å gi en rolig og fokusert studiemiljø. Universitetet er lett tilgjengelig fra store motorveier, motorveier, og offentlig transport; parkering i Universitets mye er gratis.

Vi er lokalisert i nærheten av sentrum Sunnyvale, California, i hjertet av Silicon Valley. Sunnyvale er en av de tryggeste byene i USA med sol hele året og høy kvalitet nabolaget miljøer. Sunnyvale ligger i nærheten av flotte strender og vakre fjell. Ifølge KTSF / Kanal 26 og WorldJournal avis, er Sunnyvale en av de ti beste byene i landet kjent for sine vakre omgivelser.

Steder

Sunnyvale

Address
595 Lawrence Expressway
94085 Sunnyvale, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss